But i dont tell the truth

   

TRASSELMAJA.


Så skulle Linn ha sagt iaf, snart lov x) 2 veckor! Je faire des devoirs, Movits! – Sammy Davis Jr. ett band pappa gillar. hhm..hmmh tjalalal. Skruv skruv i köket. Mycke ljud.  Imorrn körkorts teori. I övermorrn Piteå med skolan, dansdagN. Köpa Trästocks biljetter ngn gång i veckan. Gå till teli o fråga vrf inte min pappa kan ringa på min mobil. Göra färdigt engelska uppgiften. Hoppas det gick bra på matteprovet!

Something i tell'yah everyday is I have the most fun with u. I hate school and I dont give a ***


Zacke – Ser det kommer


/lulicious

blanket


Jag o Nathalie började prata om Kulturnatta.

Fler bilder på pågåeende plagg kommer; här nedan.. mys pys. MYSIGASTE SAKEN JAG GJORT! TÄNKER ALDRIG TA AV DEN! O.O



       

Vet att Jones läser min blogg, så förlåt för brutalt uppväckande imorse x) fick nå sockerchock, har säkert smygätit i sömnen. Va få-ordigt min blogg är. Borde skaffa en snyggare, där jag säljer mina kläder som jag "pimpat/sytt" Medans alla ska till P&L så undrar jag hur man betalar sig in för Trästocksfestivalen?  Jag kan inte sånthär.. hjälp mig.nu något rajtan ska jag väl ha för mig under sommarlovet, eller hur?

Kevin Michael – At Last - Non-Album Track ... x)

Piss ut. //luliciousness


mitt afrohår.. + kina grannis



  okontroll ... kontroll x)

Imorse kunde jag inte prata :/ Och nu, hostar jag.. Men jag vägrar, vill verkligen göra ngt o inte bara ligga o tycka synd om mig x) Så jag ignorerar helt enkelt att jag är sjuk, hoppas jag inte smittar bara. Känns inte som det, folk brukar ha bra imunförsvar. Och antog det vas Saga som smittde mig, och det tog typ en vecka innan jag kände av ngt alls x) så.. lets hoppas. Ska packa cool-radio-väskan, dra o se på audition på stan. Sedan laga Sushi hos Iana, med Ecka. dIana jag kan INTE springa omkring ute ikväll! o.o

Ska leta tjocksockar nu, burrb. /lulablue

Sova

  

Duktigt Umeå, från det ena till det andra, nu ser man solen går ned och kl är 17:04. Jag ska leta fram en bild och rita lite, lugna ned mig.
The Naked And Famous – Young Blood 



 But you played it.

lulablaaaaa..


Better not sleep at home, hold a hand for cover, talk wont change a thang






Suttit hemma, försökt på matte/franska några gg utan något effektivt resultat. Rev sönder ett misslyckat plagg som säkert skulle smaka lika illa som det såg ut, det vart skit helt enkelt. Blivit nere och långsam, längtar tills vi kan äta ordentligt i dehär huset igen. I helgen ska jag sova hos Diana, kanske. Vill bli frisk o kunna vara ute, Iana o Ecka är väldigt snälla mot mig. Att de inte blir less på personen jag visar förvånar mig, jag borde bli roligare. yanirahh.blogg.se sextondeoktober.blogg.se. Är bara inte van vid att livet går så likadant hela tiden. Missar man något måste man ta upp det igen, och fortsätta därifrån. Skulle vara skönt o slippa undan. Jag vet lika väl som andra att det inte är "the case" Man måste helt enkelt lägga på lite energi för att kma framåt, människor är marskiner. Fast mår kroppen bra så mår huvudet bra, och tvärtom.
Iana- Tjejer kan visst groola
Ecka- Jag blir anfådd efter 10 m

Jag saknar gamla tider också och det är normalt. Nu inser jag att man inte kan undvika att sakna, det är en del av livet, och det är underbart att se tillbaka på er ibland. Det är typ feminint att vilja ha det man inte kan få x)

The Temper Trap – Fader 


Red bodymaped shorts



De shorts jag gjorde igår x), De skulle bli ändå upp till över hela kroppen, och sluta under armarna, inte som typ aslånga shorts men som en paketklänning, fast med shorts till. Tror jag kmr bygga på dem idag/ikväll, men ngt annat rött tyg, eller sy till ett vitt linne, man alltid kan ha till. Iaf något som smälter i stil med de här. Man hoppas ju att inte symarskiner ger upp nu. Dessutom ska jag börja göra en väska ikväll tror jag. Har ett tyg med leopard på fast det är för tjockt för de nålar jag har just nu, så de går bara av och trådar sig undertill x( HAtar det! Önska mig lycka till. Kmr bild på klänningen jag gjorde också! Senare ikväll antar jag.

Idag: Har jag gått runt Nydala med ecka o iana. Dom e roliga x) Fast det var drygt, speciellt när man är sjuk. Kände hur det drog i halsen, man orkar helt enkelt inte x) Bujs. Verkar som ett rätt så tråkigt inlägg det här. GANSKA FUL BILD, MEN I KÄLLAREN SÅ ÄR DET RÄTT SÅ FULT OCH LUKTAR KATTBAJS!

Tydligen så såg man min jacka på Körslaget i Lördags, det måste jag ju se repris på ;D ciao !

lulicious.


22 mars


RANGO -




Sedan hände ngt, tror det var frukosten som kicka in..

       .. eller så kom ja på att jag måste sova på soffan inatt ;( säkert nästa natt oxå. De gör om golvet i köket, det kmr bli fint. SO FA-A-A-A-AR UP-P-P. lalala! Oj, nu började jag sjunga också O.o Idag ska vi gå runt Nydala - vad roligt!.. Kände inte för att åka slalom eller sådant, kanske lite dumt av mig, men med tanke på att jag bara har 41 kr i fickan så verkade det förståerligt. Men grejen är sedan? vad gör man då? När man gått runt, det kan inte ta mer än 1,5 h. Om man går så sakta.. Tror jag kommer stanna vid Sjöfrun och hälsa på mamma elr ngt, hon och hennes lilla klass (a) De gillar nog mig. hm, jag vill se på bio ikv. :( filmen som är på trailern ovan. GÄÄÄÄÄÄSP.


lulablue.  

 


det är ganska intressant

 

"Då tar jag en ibumetin- det funkar bra för mig!"


Ghafoory time


Jones Ghafoory





Jones, Maryam, Joel, Joseph, Jamin Ghafoory

   

  

Det var ett fint bröllop. Tog ngra bilder med kameran också där Joseph o Madeleine har en tupp på axeln som de trollade fram ;O Den flög över mig och typ bajsade i fönstret x) Höjdpunkt. Grattis Madeleine och Johan som gifte sig 19/3-11.
Blev mest bilder. Nu off to kakor!

Julia Winnerstad





You're The One That I Want

 

 


Angus & Julia Stone – You're the One That I Want ( en lugn lite mesig låt )

Nu sitter jag och slöar, för jag väntar på att få fara till tomtebo. Jones mamma har sitt bröllop idag. Nu ska vi se vem som är mest handsome av mig och Jones.. ah vänta du bara. Kmr fånga dig i min fetstora kjol o typ sätta mig på dig tills du ger med dig att jag är the man. x) Ne. Klart jag inte ska. Du är mannen.

Min bild på fb försvann av sig själv :o Hm. då får jag byta då, man kan ju inte lägga in samma igen ? Det ser ju helt kocko ut.. Nu ska vi se om ANTM 16 har kmt ut ngt nytt avsnitt än ;D! (helt onödigt att se på, gör inte det barn, bara jag som skrattar så hårt när de ramlar i sina seriöst 10cm höga klackarx)

Hoppas ni har en trevlig lördag! Ja då ses vi på löööördag, någonstans!!

/lulablue


Mamma mia,

Hej svej, hemma och finished med projektet nu. Nu äre slut. Så sorligt kändes det faktiskt inte, synd att det är så långt kvar tills man får göra ngt sånt igen. Vi dans gruppen har ju Kulturnatta, som inte är för långt tills dess. (: Kom o se.
Vad ska göres i helgen? hm, jo vi börjar baklänges (: Då ska jag nog se på Bio här i byn - Toy story 2 visas - något tid. Sen sover jag, åker på bröllop. Sedan vaknar jag, och är hemma och syr på klänning.
Nu vart jag supertrött.. less. Nu gör vi allt färdigt så vi kan åka ngnstans ikv. MAMMA!! JAG ÄR HUNGRIG, MATA MIG.

 - Lite skojsig bild från 2008 då jag hittade en hundralapp i havet.

/lulicious.


Romeo och Julia (efter katastrofen)

HEEEEEEEEEEEEEEJ Sista föreställningen!!! Romeo And Juliettaaaah (efter katastrofen)
Julia, Becka, Diana
lulicious.

Hit me twice, push me once



Saga slog mig.. :( två gg tillochmed, eller så åt hon på mig. Jag minns inte, jag blev så trött så.. ojoj.
Rep till kl 17:00 idag, jag sprang till min sista buss. Fick ändå vänta en kvart på bussen jag skulle byta till -.-' Allrså min mobil suger verkligen, redan slut på batteriet, laddade den under dagen igår. Slut på pengar på den ;( Bara massa gratis sms. Nu skriver jag verkligen bara skit. Jag är hungrig, och.. vet inte vad. Rätt så tom :/

The Sounds – Hit Me demo 


lulablue

Jag är törstig också



A'du, VI HAR INGEN DISKMARSKIN! så x) kan inte göra det snälla nån'. Vet ni att ordet "nån" inte finns, det skall vara någon eller ingen.

Blablabla, bara skriva av sig. Kattjäkel, kissade under min säng inatt, fy-fy-fy. Men jag fixade allt det där nyss, och gjorde nytt i sängen och damsugade, och tvättade min väska ;o vad äre det för fasoner?! Vem gör sådant.. Snart äre det också dax att tvätta upp sina andra skor man har ngn( Ha-HA! någon*) stans i garderoben...
-.- vrf är jag så crazy idag. Jag är lite glad att vi börjar skolan igen tror jag. Kom på idag när jag gick runt och plockade päron, att jag.. kommer aldrig klara mig hela sommaren om jag inte får göra något. Jag kommer må psykiskt dåligt av att chilla inne på mitt rum hela sommaren. SnÄLLa anställ mig O.o!!
Borde kanske inte använda ett citat Jones använder med mig och mitt CV x) men det stämmer nästan.
Jag måste bara få något gjort, och det är min fars fel att jag inte kan sitta stilla i långa perioder. Jag är duktig på att vänta, men resulterar det i inget resultat då blir jag helt enkelt galen och svär på bondska, och kanske lite kinesiska eller japanska eller finska eller ;D Jag vet inte, nu har jag iaf skrivit ngt.

Lulablue.

Jace Everett – Bad Things (från True Blood - en serie jag inte ser)


En inte så sen molnig natt

Jag har vaknat, ungefär vid ett, halv två.. Kommer inte ihåg. Sedan dess har det varit skit. Ena armen har mördat mig, och livet har hackat ner mig i småbitar. riktigt sug-dåligt har jag mått, och retat mig på allt. Har ngt gått bra, så har det gått dåligt sedan. Nej, det är inte den veckan.

Men nu börjar det bli lite bättre, och fastän det ofta känns som skit, så blir det bättre en stund ngn gång i framtiden. Vilket ljus man alltid ser fram emot. Så dåligt mår jag inte, känns inte heller som man har rätt att klaga. Nu vill jag bara att jag kan få tankarna att jag slipper denna stress/illamåeende/irritation/dödarkänsla en stund, innan jag ska sova. Och kan jag SLUTA drömma konstiga drömmar
O.o FAST nei! det är nästan det enda roliga jag har just nu. Drömde att jag kammade långt eldrött hår i timmar, la inpackning, kammade det om och om igen. (: mäehwe

fox, bli inte rädd.. jag äter inte humans, är bara lite.. duvet, just nu.


www.bilddagboken.se/lulicious

lulablue



Mörd.dröm

Jag hade så kul.

Min dröm var ett spel, som man for till genom tåg. Jag missade det tåget för jag stod i klädkammaren och försökte hitta matchande vantar för det var säkert kallt ute (tänkte jag) Hashin, Nathalie och Jones for dit utan mig. Men så kom dom dit, och det såg ut som habbo.se vilket var lite sorgligt.
Jag kom dit genom telepati, och det enda man såg utav mig eller kände var väl min närvaro. Nathalie och Hashin visste att jag var där, när jag var nära så syntes mina händer, och vi busade på och drog ut stolar för lärare(det blev till ett universitet av ngn anledning) i spelet som skulle sätta sig ned. För jag var osynlig liksom! Vet du hur mycket kul man kan ha då, det var det roligaste dröm jag haft som jag kmr ihåg faktiskt. Har aldrig haft en rolig dröm förut, bara dimmiga drömmar, mardrömmar, och fångande drömmar.


Disturbing Tha Peace – Move Bitch 

Julia Winnerstad.


despicable me

Först så skulle jag vara med de här busarna på sagas arm. men så kände sig den åt vänster sjuk. Och det blev bara den i mitten och den åt höger kvar. Som det brukar blir.



den i mitten och den åt vänster, gick och hälsade på den åt vänster på bilderna nedan, för att se Jackass 3D och gå på toa, det blev ett längre besök och hon här nere åt höger (som också är höger på bilden ovan) deckade i den här åt vänsters brors säng. OCH däremellan var jag och nathalie hos Jonas och bakade kladdkaka, såg Austin Powers.

 


Movie Sounds Unlimited – Despicable Me (From "Despicable Me") - From "Despicable Me" 

Skriver inte mer ikväll. Godnatt kanske.


lulablue.


hej



det snöar. hee-ee längdskidor, sånt är livet konstigt konstigt konstigt konstigt hela tiden..


lulaicious


döp det efter oss



name it after us.

Veronica Maggio – Jag kommer Afasi & Filthy – YAO!

Desto tidigare du inser att du alltid kommer vara du och släpper rädslan om att du kommer falla desto bättre. När du inser att du gillar att längta lite mer än vad du gillar o sakna, desto bättre.


Tisdag



coolaste scenen i den filmen.


Ta ut mig



Precis vad jag tycker med, nu vill jag bara att man ska kunna ta cykeln, och lufta lungorna lite. Sitter inne varenda dag, och nu idag jag tänkte fara ut lite så håller jag på att svimma (igen) och mår dåligt hela morgonen ;/ får nog inte fara någonstans. Fortfarande ont i huvudet. Men det här går inte. Längtar ut så mycket.. ;( Varmt och fortfarande lite ljust ute. Helt underbart att det kan vara så. Tänk nu på påsklovet då, hur fint kommer det inte bli då? ;o Snälla kom och hämta mig, wanna do something. (Men fy inte party, jag passar aldrig in i sånt längre) Har aldrig någonsin gjort det. Måste säga att det är roligare att se andra som tappat förståndet än att vara med och ta hand om dem, never again. Ne just nu, vill jag ha roligt på riktigt. (:



OneRepublic – Secrets

Lulicious.


6 mars



Hej på dig! Här ligger jag och har lagomt tråkigt en söndagskväll. Köket ligger nu i vardagsrummet, och jag kommer gå rakt in i en väg inatt, när jag ska gå o dricka vatten, som jag brukar mitt i natten. Jag har inga grejer att hålla på med. Inget tyg som är sybart kvar i källaren, Roller Coaster 3 är bara kul i viss mängd, nu börjar stället se för osynkat ut, och den får ligga kvar. Sparar såklart. Misstänker starkt att jag kommer antingen spela det mycket, eller inte alls.
Idag har jag solat, och hjälp till i viss mängd. (ingen mängd, skulle far min sagt) Jag vägrade följa mamma till ica maxi x) hemsk unge. För jag var sur-julia.
Mendez har sprungit bort, och jag har klampat runt hela huset (1m snö) och nerför backen o uppför, nästan gått å frågat grannen om de sett en grå skrutt-unge. Men han låg under ett snötäcke o solade lilla kanin-kroppen. Såg söt ut x) kunde inte skrika då..

Önska jag hade en tidning, eller ngt annat roligt.. tänker bara på en o samma sak. (Roller Coaster) O.o

Crystal Castles – Baptism - random låt (får bara konstiga moves i huvudet)

lucky-shot.



  

Mendez sprang iväg idag och jag vart rädd ;( letade överallt, men han satt så snällt under en snöhög och solade sig, igår var vi på hockey.. oh god.. :S people r crazy 4sho x)

/lulicious.


what to do..



Skola till 5 idag.. whut to do.. whut to do..

what to doo.. Tror jag ska börja se Aladdin på yt nu. Ända rätta, ska bara kissa först ;D ähähähäh. Vad händer på freeedag? ;D

min bestis

www.kklister.blogg.se



hur göllit får de bli? ;(

The almost perfect



sluta önska, gör istället. Nej, men det här är inte mitt drömhår (det ser nästan ut som mitt) Mitt drömhår är ngt i stil med..



Jag vet att en person kommer vilja protestera här (uteslutet min farmor) men skit pådig. Det var skojsigt när man hade 6cm långt hår och man bara kunde dra fingrarna igenom det så stod det upp som ett troll. Det var ljuslila under klassresan i femman. Jag har haft alla färger. Visste ni det? Blå och grön var bara tillfälliga slingor/missfärgningar. Rosa har jag varit helt allergisk mot under min barndom, så det kan jag säga med säkerhet att jag aldrig haft någonsin, och tänker inte inte ha, iaf inte hela håret.Men annars...

Sum 41 – Over My Head (Better Off Dead) - önskar jag kunde spela trummor.. (låt ifrån sexan, har den på gamla datorn nere i källaren)

Lulablue.

RSS 2.0