Chocolate - The 1975 (run away from the boys in blue)

 Nu så ska PA100 jäveln göras klart in i det sista, jag ska ladda Ipoden med musik som denna (fått en Ipod av Josef ;D) och maila runt lite jobb stuffs (a) Fett cool låt ja hörde i bilen.

Stockholm so far.

Vi är inne på femte dagen här nu! Har nu fått igång mitt shoppande. Varit som en åttaåring hittills, och sagt "nä!" så fort ngn föreslagit ett köp. Men no way att ja köper stuff över 300 kr x) Lever billigt, o håller i pengarna. Kanske spenderat dryga 500 kr sen vi kom hit. Tycker jag verkar rimligt. Köpt sköna tröjor från cubus och ginatricot (tror jag det var) Vi har hittills varit på Dans centrum, Cullbergbaletten, Dansens Hus, Kungliga Operan m.m och STEG såklart (Stockholms estetiska gymnasium)
 
Vi har sett dansarna till melodifestivalen träna, och proffisionella dansare hoppa minst 1 m upp i luften. Skakat hand med scenmästaren Dansens hus, samt stått bakom deras ljusbord (fick dock inte träffa ljusmästaren, eller styra ngt ljus) Men snackade lite grann om hur det yrket gått till, och ifall de skett några hemskheter under föreställningstid. (Det mesta verkar gå enligt planerna, beskrev dem..) 
 
Men nu verkar det som att teet blivit kallt och jag slutat äta på min marabou. Några danskar här som går förbi med summerby i handen, och tittar lite snett på en O.o undrar vad de tänker då jag och Anna sitter vid varsin dator.. som sociala människor gör. Ska nog gå och tvätta av sminket o borsta tänderna, upp imorgon klockan tjugo i sju blir det. Då ska vi kolla på fler danslektioner, jazz och modern för min del. 
unts unts unts hör jag från utegården.

Stockholm del 2

 

Stockholm del 1


Vi hare bra, här nere i sthlm.


Unts, unts, unts unts.

Sitter i soffan som jag nyss somnade i. O va kul o ha den här bilden i ögonvrån samtidigt som jag skriver. Unts unts, unts unts.. nemen back to the serious stuff.. Nu gäller det. All läxa vill ja ha gjort. Naturkunskap, matematik C, arbetsmiljö och PA100.. Snart kan jag nog skicka in en preliminär rapport. Sen får ja väl se vad jag får för feedback. Siktar på att bli färdig med PA100 ikväll. Eftersom att nästa vecka så är det Sthlm som gäller, from söndag morgon till nästa söndag natt. En hel vecka alltså.. adu, hoppas väl på att det är rea i sthlm då vi kommer dit ;D Laddar över någon tusing på kortet o ser om de har något i min smak. 

Hoppa över.

Nu tror jag att röven sitter ihop med stolen snart. Drygat på med en träningsrapport i några timmar. Att de ska ta så lång tid att sätta ord på sakerna.. Sen de senaste dagarna har inget flyt skett. Blir ba besviken o arg över saker som händer. Imorn väntas längsta dagen också.. ingen jäkla minilördag där inte.. blä. På lördag står man i baren samtidigt som man sköter ljud och ljus, och dagen efter den då man sovit kanske 5-6 h så drar det iväg till Sthlm för studieresa i en hel vecka.. 

Hard work work.

Mycket mailande fram och tillbaka. Sökt hundra miljoner jobb på några timmar. Mailat om mimerscenen, facebookat om den. Fixat och donat. Hjälp Jones med personligt brev. (Jag som bara fått mina jobb hittills) Nu börjar jag bli trött och linserna torkar ut.. Ska nog äta något och ta på mig pyjamas medan ja ser på Big bang theory. Låter som en plan! Gör för mig en fet stor sovmorgon imorn oxå! (:

It's my bag. Which brand you say? Doggybag.

Loppisjobbat på Ersboda denna söndag. Några koppar kaffe, och korv gick då åt under den här snöiga dagen. Inget rus på grund av vädret antog vi. Känner mig lagomt mos nu när jag kom hem. Kanske bara ska sova på en gång då. Efter jag käkat ur min doggybag som jag fick ta med mig hem.. Mamma spelar farmville, låter "bääää" lite då och då..

Kan vi vända tillbaka, det här är tiden. Ikväll väntas tiden.

 

Fyrtiofem över sju, lördag morgon.

Off to göra högskoleprovet nu. Klockan är snart kvart i åtta, och jag ska vara på plats tio över. Ska väl samla ihop mina saker och börja fara.. Hoppas någon del går väl. Det är inte lätta saker må jag säga (har prövat ett gammalt.) Alla andra som också är påväg att göra samma sak, önskar jag er att ni också klarar någon del bra iaf! 
UPDATE!: Så jäkla bra gick de ju inte, men första gången och jag trodde att ja skulle få 20 poäng, så är jag nöjd med att jag iaf (bäst uttalat) fick var tredje fråga rätt iaf. 

Same Love - Parody

 Det blir bara mer och mer.. nu blir de senare och senare.

Norske knasbollar

Såg denna på en annan blogg nyss, och har man inte sett dem här förr så tycker man nog att det är lite konstigt att man tycker sånt här är roligt men.. It's fun..

Gjorde en gif. Den heter heh-duckface. x)


Äter kaka och ser på Gilmore Girl.. oh noes..

Är för lat för att gå och ta kort på kakjäkeln. En sån kaka är de iaf. Riktigt mums. Sydde till jeansjackan och var ute och somnade en stund i solen. Men fortfarande är gården täckt med nån halvmeter snö.. well.

Denim jacket

När jag gick in på gymmet idag så hörde jag värsta vrålet. Någon som tog i väldigt hårt. Ser att de är typ 10 pumpiskillar där.. Vad ska man göra.. Jadu, blev då inget av mitt styrkepass. Alla maskiner var ju upptagna. Gick en runda, och spinnade på. På bilden ser ni en jeansjacka ja köpte på myrorna. Ska göra om den lite.. kanske ikväll..

Just watching some old good ones.

Snart dax att sova kanske.. eller vadå? tidigt för att vara lov, sent för att vara julia

RSS 2.0