Besök hos frisören - Har bokat

Help. Visst ser det naturligt ut? Haha, man får skratta. (a)
Hello.. energi-lös julia..  Driv-lös. Funderar om jag ska åka till frisören för första gången. Varje gång jag sitter på bussen på morgonen så tänker jag på hur less jag var på blont hår, och hur glad jag blev då det blev brunt. Men nu, helt plötsligt så har jag lyckats färga en färg som inte alls vill smälta ihop med min naturliga hårfärg. Så därför funderar jag om frisören kan hitta en nyans av brun som skulle kunna smälta ihop med utväxten efter ett par månader. Vill inte bli stammis hos frisören. Men vill gärna ha bra råd, och en hållbar nyans som passar till min utväxt. Jag har ju råd, så varför inte testa en gång, ett besök. 
 
 

My face above the water

 
 

So count me in, I want to win. In this, we signed to begin.

 

3 timmar och 30 minuter prodd o rodd, o fix o trix.

Ännu en studio-dag. Dem är inte många, men några. När vi väl är där, så går det några timmar. Några minuter blir fel, och andra sekunder blir episka. De flesta halvtimmarna sitter producenten och säger "Ehm.. jag ska bara fixa det här! Sista saken" Dem resterande 2 h så blir det klart. Nu får jag be proddan skicka den! 
 
 
 
 

Har googlat runt, och nu gjort ett litet collage.

Så onödigt dyrt det är hos en frisör.. Amagad. Ska det kosta 2 000 spänn för färg, och klipp. För mig har det kostat kanske max 200 kr hemma. Nejdu. Det får bli en grovstäd av huset, så får mamma hjälpa mig. Gash.. Glad att jag aldrig vart hos en frisör nu...
 

Hårfärg just nu.

Slängde in någon pose här o där ;] när man lix är igång.
 
 
 

Inspirerande bild

So deep. But yet so high.
 
 

Glömde hårsnodd... Hell breaks loose.

 
Hello. Vet ni hur dryyyyygt det kändes att packa ihop sina saker och gå ut från gymmet,  tillbaka till bilen då man glömt en jäddra hårsnodd hemma.. Åkte först förbi en preem, men den var ju inte ens i bruk, så då åkte jag ända till Coop för att få tag i nå hårsnoddar. Vilket tid det tog. I kön var det också en unge framför mig som peta på mig typ, och två ungar bakom som trängde o trängde.. Man får inte plats fler inom en cirkel på 1 diameter. Plsss..... Vilket snobbig bild där till vänster. Hehe. FAST ändå grrr.. barn och hårsnoddar is the worst. 
 
 

Se på TV3's Kickstart med mig.

tv3play.se/program/kickstart
0:20 - Okej. Har aldrig sett TV3's Kickstart förut. Började precis klippet, och 20 sekunder in så vet jag redan vad jag kommer mötas av. Besviken. 
1:20 -  Man får se att dom faktiskt tränar. Blir av någon anledning förvånad. Haha, varför förväntade jag mig inte ens att de skulle träna i programmet? Konstigt.. eller?
3:15 - Okej. Vad gör vi i butiken? Handlade det om kläder helt plötsligt? Jahap.. Ganska så ointressant för mig som ville se träning. HAHAHAHAHAH! Det som kommer efter "Doing all this push-ups, it's hard" eller vad hon sa. Det där var inte en push-up... 
4:00 - Yes. Jag gillar faktiskt Petra Tungården hittills. Hon är modechef, har många bollar i luften, och inleder faktiskt med att hon kan en tränings-term.
04:50 - Fanny Lyckman.. okej. Lever på mode. Wops.. :s typ tugga kläder. 
10:30 - Bra med lite konkreta mål och siffror. Inte bara det man sett i skvallret om vad de har "uttryckt" sig om. 
11:50 - Vem bryr sig hur deras tränare kommer se ut.. Orelevant. 
 
Första intrycket i summering: JADU... Inte gav det här mig speciellt mycket. Besviken. Jag trodde att det mer var riktat för tittarna. Måste tillägga att det såklart handlar om personligheterna, och det var väl egentligen inte det jag tänkte analysera. Men... det fanns inte så mycket annat att skriva om. Vart är träningen? Lite mer kan man trycka in. T.ex. det där med hälsosam mat och laxen. Smacka dit en text där det står i varje 100 g lax du äter så får du i dig cirka 18 gram protein, 12 gram fett samt Omega - 3. Man kanske också kan tipsa om vad statisk och dynamisk träning är när de ändå pratade om det (för dem som faktiskt inte vet). Statiskt träning är då du t.ex. gör som Sara Montazami, "jägarställning" eller "90 grader". Dynamisk menas att du tänjer och drar ihop dina muskler i en rörelse. Träningslära for noobs. Aja, man får väl leta reda på något annat mer legit program. Dom försökte väl i alla fall.. host.. *
 
 

Nu är det helg för Julia

"Tjenare"... så börjar jag nästan alla mina jobbmail. Eller "Tja!" eller.. varför inte "Tjo där!" 
Riktigt proffsigt av mig tycker jag. Jag försöker också rätt ofta leta reda på den andra personens namn. Kan vara förmånligt tycker jag. Så slänger man in ett " Nemen.. Tjäna där Ulban!" (tror inte man kan heta Ulban..) Hoppas det funkar hos några, så att dem blir glada när de läser mina mail. Vissa kontakter måste ju snart vilja sätta en spärr/block för mig, eftersom att jag inte lyckas samla alla ärenden i ett och samma mail. Nu är det i alla fall helg för min del! Min lediga dag x 3 faktiskt. Inget extrajobb i helgen. Som jag vet hitills. 
 

Sitting on the roof

Min lediga fredag idag. Har snart sett klart säsong 3 av denna serie. Hemlis för er som inte vet. Undra hur de tar sig upp på taket hela tiden, och än hellre, hur tar de sig ned..?
 

The bigger picture..

 
 

Panic At The Disco - This Is Gospel

 

Sovmorgon imorgon.

 
Det blåser.. som fan. utanför fönstret. Är ledig imorgon.. 
 

Äter apelsin

Dags att titta igenom program och kurser, möjligen inför hösten.. hmmh..
 

O resten..

 

Avicii - På dansgolve'

Min min lilla xperia L så blev det inga skarpare bilder än såhär.. men ungefär lite såhär var väl stilen.. Ganska så regäl första konsert. 45 000 eller vad det blev.

Har ingen bild till detta...

 
Hej... haft konstiga drömmar.. En om att jag inte kan låsa dörrar, vilket jag aldrig lyckas med i mina drömmar. Detta var till ett rum där min farmor var. Utanför visste jag att det fanns två barn som ville göra illa henne, så detta var väldigt stressande för mig. En annan om att någon gör sig illa, och att det hela är under vatten. Sen har jag också någon flash av att jag blir jagad inne på ica maxis lager.. :/ Vad är det här? Läste dock om att inte kunna stänga/låsa dörren, verkar vara många som drömmer liknande som jag..
 

RSS 2.0