Favoriten får inte vara favoriten. Måste gömma dig.

För att lyssna mer summer chill peill -Lulablue

Utan tillåtelse, så ser jag vad som sägs

Solen i ögonen, kommer bli tufft att ha sommar alltså.. ne. det är asmysigt att va blind (: Nu går det snabbt hoppas jag. Försökte få tiden att gå på idag, gick på stan helt ensam. Tills Jones bestämde oss för att köpa glass. Nu är jag hemma med tre små påsar, köpte lite nytt tyg som jag ska göra basic tröjor av på sportlovet hos Sävarborna. Nu ska ja göra färdigt de tre talen jag har i läxa i matematik [:

Mitt procentuella liv.

Håller på att skriva på mitt tal som handlar om matvanor och livsstil. Det går väl sådär, eftersom att jag blir mer och mer insnöad i mina egna tankar, än fokuserad på hur jag ska uttrycka mig. Funderar om jag också säger emot mina egna argument någonstans ibland, eftersom att det inte är så självklart över vad som är rätt och fel. Att leva nyttigt ska vara likamed "leva tråkigt" stämmer det? Vad tycker jag, är det sant. Spelar det någon större roll?
Det roliga med allt det här är, att jag inte ens har ätit sedan jag kom hem från skolan idag, och hur bra matvana är det?

I was like.. yes


Hejdå sally

Sitter o ser på Pokémon: Black and White, oh käkar nudlar. Ska ta o skicka in en ny ansökan till Åhléns, de har tydligen lite plats för extra personal, oh tur att man är 18 nu. 

Bom-shi-Ka.. Bom-bom-ski-Ka.

Hej hej hemskt mycket hej. Nu börjar den här listan med läxor, snart suddas ut. Bort med allt. Få det gjort, jag vill ha påsklov. Jag tänker mig redan in på sommarlovet, har nyss sökt jobb igen. Kyrkstugan! (: O, dessutom ser jag fram emot att besöka Grekland i sommar. Men tyvärr mamma, jag tänker ha internet ;( så troligen lägger jag ut bilder under veckan som vi är där. Nu är det bara 2,5 månad kvar innan det stora frihetslovet kommer. Jag vet jag verkar glad nu, men ja kommer få lovpanik x) då jag inte vet vad jag ska göra på dagarna. Jag kom nyss hem ifrån hippenenahoppenen. Vi bytte låt från Cinema till Niggas in Paris :/ Lite tråkigt, eftersom jag sett fram emot att göra en Skrillex. Shit happens.


Du måste öppna ögonen. Det är ju blått.

Ja hade blogg.se öppet hur länge som helst, men jag blev caught up in teoritester. Är påväg uppåt märker jag, senast fick jag 46 av 70, vilket är någorlunda. Många frågor är så kluriga. Men nu när jag körde det så fick jag 59 av 70, men sedan 56 av 70. Så jag blir inte sämre som jag trodde. Det kan vara för att man får samma frågor lite då och då, och då vet man vad man ska svara. Till alla er som också sitter med teori boken i handen och tycker att det är hopplöst, ge inte upp. Det har vi inte råd med. (: Det är verkligen inte omöjligt.

Mailat, läst, överfört, skrivit, lyssnat

En bild säger mer än tusen ord.

Händer lite då och då

Saker som händer lite då och då, är att man sitter på bussen och känner att det kan bli en helt godkänd dag, också blir det de. Finns inte så mycket o klaga på. Fick 7(1) på matteprovet, vilket betyder G. Känner att det räcker, fick ett VG poäng, och ett extra G poäng, vad kan man klaga över ;p Dessutom så vann jag nyss i schack mot en medelsvår dator, ngt som händer kanske vart 10:e spel x)


Just peachy

Hej där. Här sitter jag och klipper i håret. Blev inte kortare än sådär, för stunden. På bilden är ena sidan längre än den andra ser jag.. vackert.. Så blir det när man klipper det själv. (: Jag tyckte om det, men vet vad mamma tänker om den saken, snälla klipp rakt julia, och vad är det där för hack?!

Jordgubb och 7up.


Textmeddelande:

Sitter och väntar på Linn just nu, hon kommer snart hem (: Då ska vi äta.
Lite uppdatering då i text.. matteprovet i onsdags gick bara bra :D kanske att engelskan också gick det. Har man tränat så lönar det sig, kanske.. Men första träningspasset idag x) hej och hå.. vad det tog, nackspärr har jag också. På musiken bestämmer vi oss för att spela v.17.. ist för nästa vecka. Vilket beslut ba sådär.. Imorrn ska ja vara ljudtekniker på Innertavle Rockfesten (: och kanske detsamma den 26:e

Det blir bara bättre - Yelle - Som ett barn.


Jag har städat, duschat, fixat, läst på läxor, och avslutat min dagbok.

Idag har jag fixat färdigt, läst på, inspirerats litegrann, duschat och somnat ngn timme. En typisk söndag för mig, jag uppskattar söndagar. Förberedelse inför måndag. Har levt utan datorn också hela dagen, fram tills nudå. Jag har också avslutat min dagbok som ni ser där uppe. Efter 8 års skrivande tänkte jag att det var dax. De senaste 3 åren tvivlar jag på att det blev så mycket. Men om det hände sig att ja fyllde år, eller att ja varit på något speciellt ställe, så skrev jag det (: Tråkigt om jag skulle sitta där 83 år, och inte få veta slutet på mina tonår. Så det blev som en slut, de två bilderna som ni ser där uppe.. Jag nästan längtar tills jag är 83 och får läsa om mina töntiga tankar, och besvärande tider. Ungdomar...

Yelle - Que Veux Tu


Finns inget för mig, att hm se på

Wiho, så spännande. Vilken rolig lugg jag har. Jovisst, och jag tänker inte berätta hur man gör ;( Jo men såhär äre:
1. Dra fram luggen rakt ut, mellan pekfingret o långringret.
2. Twista änden av luggen under o upp på sidan.
3. Ta en hårnål, och sätt fast genom luggen, inte bara den biten du snurrat (:
(skulle ha gjort en video, men jag är ingen stylistbloggerska precis. ) nemen vad äre här ;o.. en video?


Lördag

Ibland kan man bli en riktig geek, så här är ett tips! http://gratis-spel.net/spel/schack

DO SOMETHING- I'VE SEEN JOSEPH KONY

It's always been like this.. but you and you're beloved are.. just fine. Right? You feel like no matter what you'll do, it will not matter. It's already gone to far, and how much you want wars and world wide hunger to end.. they wont...

Let me think.. you're about 18 years old, or older.. you have about 70 years to live. 70 years of making difference. Start somewhere.
About this Joseph Kony... make him famous. It will cost you nothing, print posters, make videos, write on your blog! Make other people hear. If you're unsure of where your donations will go if you want to help, talk to someone, try phonecalling someone with knowledge about this type of things. Become a sponsor where you can have contact with the one you're helping.
I'm saying this because I'm unsure to.
I'm not an expert, I've shaken my head to many times before, and believed that my voice wasn't strong enough.
I'm not alone and I'm sure as hell not a fan of Joseph Kony.

KONY 2012 from INVISIBLE CHILDREN on Vimeo.

20 April, 2012 Cover the night! (put up poster all around) make our voices heard! make more people help.


Hemma från teorikväll, jag och mamma köpte sushi. Min "m" knapp funkar inte så varje gång jag skriver på den så hör man "dunk!" x)


Once a vision from the woods


Wild ones


And I'm off to record a 90th's musicvideo

Vi får se hur det här kommer att bli ;o 


Musikvideo-projekt Girighet

P

Saken är den


RSS 2.0