Tell her not to get kocko in the baby

 Har lagt ut denna förut, men den är faktiskt lite små roligt ändå (: Atm sitter jag och söker låtar jag kan uppträda till mina kommande inbokade 2 gig (:

Care to guess who I am?


Chickabangbang we're dead.

 

I'm your super(wo)man

Färdig!

IndianCreation.


ATCHO!

 
 

17:10

Bara hem och vända. Klockan 17:10 är det reserverat för åtta pers på SF bio. Skyfall blir det, och jag är mätt som en häst efter sushi-buffén på Eastern Palace.. Nu är det äntligen lov! Fast jag väntar ivrigt på resultatet efter onsdagens matteprov fortfarande.. I wonder, I wonder.

Inne på andra satsen kladdkaka nu..

Jag vill veta resultatet på mitt matteprov.. nu! på en gång!

Det kommer en tid...


93 uppgifter x 4 tal = 372 tal.

(93 uppgifter = (ett kapitel med blandade G/VG) x 4 tal per uppgift (i genomsnitt) = 372 
 
Alltså, det där är hur många tal jag har suttit och räknat på under 1,5 vecka inför G-provet vi ska ha imorgon kl 14:20, Matte C. Känns det lite överdrivet? Det tycker då inte jag, jag är ändå orolig. Jag skulle bli förvånad och fundersam om jag fåg IG på provet, nu när jag verkligen vill ha ett stabilt G, och vem kan säga att jag inte tog mig tid? Jag har under veckan tränat i genomsnitt 2,5 h per kväll. 
Får jag G på provet, så är jag safe. Jag säger sen om jag fått VG, vad jag tycker om det. Vågar inte fundera på det än.. Så fort man känner sig lugn inför prov, så.. ja ni vet! 
 
 

Freakshow.

 

Jag hittade den nyss!

4-5 år gamla "vinterjackan" kajkade nyss när jag skulle stänga igen den. Både Yes och Naj.. Jag får köpa en ny cooool en, men aj i börsen. Detsamma för mina vinterskor. Dom har försvunnit, fast de vill jag nog vänta med för de var ganska så fett snygga vinterkängor som jag fick av min faster. Dyra sådana.. 
Det märks att det börjar nu, var snövarning idag, och som vanligt så snöar det inte. 
Red Label Dana

eh-eh-eh-eh-eh-ah-ah-ah-ah-ah.. na-na-na-na-na-la-la-la-la-lala

Behöver jag säga mera?
 

Nothing prepared me for, the privilege of being yours.

 Inget Twilight-fan, men denna låt går inte att utskiljas ifrån filmen, namnen är där. Men en låt jag funderar på att plinka ut. 

En månad kvar!

 

Avslutar med några ...

Har nyss tagit paus från maC för en stund, vi får se om jag klarat ett VG på ngt framtida prov. Fortsätter lyssna igenom gamla Spotifylistor från 2009-2012, och kollar facebook. Känns skönt då det inte står att jag behöver göra något enligt mina "notisar" här på datorn. Men det känns ändå som att jag borde ta tag i mitt PA100 litegrann. Det är.. 8 veckor kvar tills jag ska ha gjort all min förstudie, och förberätt inför själva "eventet" då jag visar upp vad jag jobbat på. Sen äre ju såklart ett par veckor till att förbereda en redovisning, och skriva disskutionen. Om det är någon som inte hänger med på vad ett PA100 är, så är det en förkortning av Projektarbete 100h, och resten förklarar nog sig självt. Jag har iaf planerat på att ordna en speficik ljussättning till Sceniska projektet som 3 klasser i trean ska visa i en föreställning. Mer än så får vi inte avslöja, fast än jag har kommit på mig med att disskutera det i bussen på väg till skolan.. 

Hm-mm..

När man vaknar till att kusinen spelar "Teddybjörnen Fredriksson" .. Fast just nu gör han Lasange (: så nu fick han plus igen! Me hungry..

How It Ends - Devotchka

 

I brist på annat


En gammal låt från min bortglömde Spotify-lista. Jag har lurat mig själv, trodde att Spottan inte funkat. Men så klickare till då Jones sa att jag bara ska acceptera den där rutan som ploppar upp. Min förståelse för engelska, och mitt skeptiska jag trodde att ja skulle börja betala elr ngt, så jag har unvikit dedär. Men skönt, nu har tydligen spotify ingen gräns länger. 

Whatever I say y'all got to do.

 Har faktiskt inte sett You Got Served, så jag tänkte passa på nu när piratebay inte vill fungera, o se den på tuben istället. Dagen har varit full med dans av en ny sort, och massa PA100 tänk, och projektet. Har ätit kindermaxi, och haft nya kläder på mig. Men ändå så känner jag mig så gammal och trött. Trött i kroppen, som att batteriet gått ur, fast jag vill inte sitta stilla. 

RSS 2.0