jag skulle ha haft tid.



Snart börjar idol.

fan ja skulle sägA mer. chillar en stund..

Jag har ont i kroppen. Jag har 15,8% frånvaro. Jag är godis-beroende. Jag dricker vatten. Jag vill bara leka varje dag nu. Känner inte för att läsa franska. Jag... prata bara om jag. :) va nyttigt.

Snook – Rasmus sista vers 


lulablue sign out.



Julia förstör allt.



En bland många låtar som jag förstört för nathalie :( tycker ljudet i bakgrunden låter som en anka mixat med en hund som skäller. Men nu är det här en annan version
Jay-Z – Run This Town [Jay-Z + Rihanna + Kanye West] - Explicit Album Version 

Sen den här David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi) hej hej :) säger han
Swedish House Mafia – One (Your Name) [feat. Pharrell] {Radio Edit} i wanna know your.. nejnejnejnej x)


lulablue. Haft ont i huvet i minst 14 timmar snart... :/


hääej



jones är faktiskt fin, fast det inte syns på utsidan :] (a)

 

 

 

 

 

 

 

 

lulicious.


välkommen hem!



Välkommen hem till mig, som tog en buss som gick till Sävar, och Sen till innertavle. -.- Jag fick åka ungefär en timme, och sen orkade jag inte gå den sista biten så jag sprang xD kom in helt trött och slut, och sov typ lite på bussen, så var det här det första jag såg.. Lugna dom va då.. :/ ingen bryr sig om julia..

Sen så slängde jag mig bara på min säng och tog det lugnt ett tag... tog lite onödiga kort. (a)



Imorgon så ska jag och nathalie ta fram våra system-kameror och gå ut i naturen. (a) ja mycke (a) just nu. Och det kommer vara helt FFFFFFF hemma hos mig! ;D yaai. Mor och far åker till Linn och hjälper henne flytta medans jag slappar hemma. Har haft grym huvudvärk senaste dagarna och orkar inte vakna klockan sju för att åka till Luleå, fast ja tycker det är trevligt att träffa linn :/ ser fram emot att se hennes nya lägenhet då den är klar. :)

aaa.. juste, filmen som vi såg Jag Jonas, Jones nån till och nån till xD hette Resident of evil 3D och handlade om zombies och saker som inte går att göra :) men den var ju i 3d ;D... ;D½

(När någon skriver ½ istället för ! vet man att det verkligen är exalterad.. -.-')

Hejdå och snart god natt. vänta

vänta
vänta..


Pöss  ;}


L.B.

Drum drum



Ligger och funderar om inte Scrubs ska börja snart.. har inte varit hemma tillräckligt länge för att veta när det börjar. Fick vanlig huvudvärk i morse, och ville ej denna medelmåttiga torsdag. Så jag sjukanmälde.. mig själv.. -.- och tog en huvudvärks tablett. Det verkade inte funka, och jag tror att det är den här sängens fel. Korv-säng.. den är alldeles platt, och den andra brukade luta inåt.
Nu funkar inte dvd:intaget på datorn, så jag kan inte se klart GG heller.. (gilmore-girls) Undra om jag bara ska mata mig själv med varm oboy ist..

(Lite kul att jag kan hoppa i sängen och det ser ut som att jag flyger när våra grannar tittar in genom fönstret :])

Men nu snart, måste jag göra läxa. Jag har inte gjort franskan. Jag har bild kvar. gjorde absorlut inget på Bilden i tisdags, för jag kunde inte komma på något, men ska spotify'a lite nu och hitta en mening/text till insperation på bilden, det kanske inte funkar med Japanese Banana- Chipmunk.. :/ keep looking :/


Lulicious


sängen



Tjabba tjena

Onsdag här, nu och jag sitter hemma i min nya säng, vi hämtat från morfars gamla lägenhet. Det är ca.. 120 cm bred och lite längre än min förra. Var nästan tvungen att skruva om hela rummet, och det känns lite ovant. Fast på något magiskt sätt ska det nog vara såhär, för fläkten är riktad mot sängen, elementet värmer skönt på vänster sida vid benen, och bokhyllan och mini-bordet ryms med gotto på sidan om sängen. Och man kan t.o.m hänga saker på knopparna till sängen. "Det är nog såhär det ska vara" säger julia


Julia

21 september regnade det mycket utomhus på gräsmattan..



Prodigy – Omen 

Idag fyller alexandra år! grattis! ;D




lulicious.


2009.



jag och saga 2009. (:

lulicious.

Hej.. sur- historien om att blir glad. Del 1

Geten Alexander..

Det stod en ledsen och förargad getabock vid en gärdsgård i Småland.
Då och då stångade han till gärdsgården, då den vajade ett bra tag. Men inte blev han gladare för det!

Det var ett strålande väder denna aprildag. Varje litet vinddrag, som fläktade förbi geten, förde med sig en doft av fuktig barmark och skog. Några små modiga blåsippor tittade redan fram under en gran intill gärdsgården, och solskenet flödade över hela Trallerums socken i Småland som det inte gjort på veckor och månader. Men geten brydde sig varken om blåsipporna eller solskenet, Han gav gärdsgården en ny knuff och muttrade i sitt getabockssägg:

- Ingen ville ha mig! Sånt ska man höra! Alla andra är glada, det är bara jag, som är ledsen.
Men se, det var aldelles fel!

För det var åtminstone två till, som var ledsna och på dåligt humör. Och det var ett troll och en svart katt.
Trollet satt ännu kvar på sin stubbe och tyckte synd om sig självt, men det svarta katten kom just vägen fram. En liten bit ifrån geten hoppade han över diket, klättrade upp på gärdsgården och gick balansgång fram på den översta stören. Just då gav geten gärdsgården en till knuff, kraftigare än föregående.
Den svarta katten klamdrade sig fast vid stören, sköt rygg och fräste:

- Vad gör du sådär för, din dummer? Ser du inte, att jag kommer gående?
- Det är ingen, som har bett dig gå där uppe. Sa geten surt och tänkte ge gärdsgården en ny knuff. (För det skulle vara intressant att se, om katten skulle kunna hålla sig kvar.)
- Stopp, jamade katten. Sluta upp med det där. Är du förargad eller är du ledsen?
- Båda delarna, fräste geten.
Så trevligt, sa katten och satte sig ned på gärdsgården. Själv är jag utled på alla andra katten -och människor också för den delen - som går omkring och myser och skrattar bara för att det har råkat bli vackert väder..

- Är du också ledsen då? frågade geten och tog en steg närmare.
- Inte ledsen, sa katten, nej då. Men förargad och missbelåten med det mesta.
- Varför frågade geten och nafsade till sig några grässtrån.
- Varför! sa katten. Behöver du fråga? Titta på mig! Hur tycker du att jag ser ut?
- Som en katt brukar se ut, sa geten.
- Ha! sa katten. Jag är den fulaste katten i hela Trallerums socken.
-Titta på min päls! Ingen glans, ingen täthet. Mina morrhår är glesa, jag har ett märke i ena örat efter ett slagsmål med en skata, och mina ögon Kunde ha varit grönare.

Geten betraktade forskande katten.
- Jag tycker inte du är ful, sa han till slut.
Det glimtade till i kattens vänstra öga - en sån där liten >o-vad-jag-blir-glad-glimt> - Men sekunder efteråt såg han sur ut igen.
- Du skulle se min bror, sa han. Han heter Ferdinand och är den vackraste katten i hela Värmland. Han har hjälpt en polis att reda upp trafiken på Storgatan i Örebro, han är gift med den sötaste lilla katt man kan tänka sig. En liten snö-vit katt, som heter Fia-Mia och har stått i blomster-affär.
Ja, hon satt i skultfönstret bland alla blommorna, vill säga.
Det var tyst medans geten begrundade detta..

Så fortsatte katten:
- Jag är den fulaste katten i hela Trallerum, men tror du att det räcker med det? Nej då, jag har ett namn, som du skulle skratta dig fördärvad åt, om du fick reda på det.
- Det tror jag inte, sa geten. Jag skrattar inte i önödan idag.
- Skyll dig själv då, sa katten. Jag heter Nasse.
Kan du begripa det? Precis som en gris!
- Nasse! sa geten. xD
Och så skrattade han, så han måste luta sig mot gärdsgården.
- Sluta upp med det där, fräste katten. Man kan ju skratta måttligt.
- Jag tycker det var alldeles lagomt skrattat, sa geten. Men säg mig, varför byter du inte namn?
- Byter namn? sa katten. Det kan man väl inte?

- Klart man kan, sa geten. Det är bara att låta bli att komma fram, om de så ropar Nasse  hundra gånger. Och då måste de hitta på ett nytt namn. Du väntar tills det blir ett namn du tycker om.

- Det finns ingen som ropar på mig nu, sa katten bittert. De, som jag var hos, har flyttat till Öland. Och jag ville inte till Öland. Tycker inte om att fara med båt.
- Jaså, sa geten. Ja men du kan väl säga vad du helst vill heta i alla fall.
- Fabian! sa katten. Det är det stiligaste namnet jag vet, näst efter Ferdinand.
- Ett utmärkt namn, sa geten. Passar dig precis. Väl mött, Fabian.
- Vad heter du själv? frågade Fabian. :)
- Alexander, sa geten. Först hette jag Karlsson, för jag var så kolosalt lik em farbror Karlsson, påstod den som rådde om mig. Varenda gång han och hans fru stötte ihop med mig, så sa han: >Titta, Himla titta vad geten är lik farbror Karlsson! Samma skägg, samma knyck på nacken och samma kloka ögon!> Det där blev jag trött på. I all synnerhet, som jsg fick se farbror Karlsson en dag.
- Nå, var han lik dig? undrade Fabian.
- Pffu, fnös geten. Han var en liten tjock och rökte cigarr! Och skägget hade han klippt av.
- Var bor du då? frågade Fabian.
- Ingenstans just nu, sa Alexander, men det är en lång historia.  Följ med upp i backen därborta så ska jag berätta.



vet inte alls varför jag började läsa den här barnboken, eller vad den klassas som. Bara så många ställen som jag gillar bokens innebörd x) kommer nog läsa klart den snart. är på tredje kapitlet :o Fabians' bror Ferdinand är fast tagen av avunsjuka personer som inte vill att Ferdinand ska vinna i katt-löpningen. :o
Och ursäkta er som verkligen inte orkade läsa hela biten x) men då är boken inget för er, jag tycker den är bra.
lulicious.


i like you so much

      




..


lkvjdfgnbvj

Jag måste vara väldigt geeky som sitter och stirrar slut hela klippet. Gudis.. tänk om han tappa pinnen ;o
Nämen, vill inte ha korta små inlägg x] Tänker inte lägga in inlägg från skolan. Kanske bara bilder om det händer något speciellt cooolets. Klockan e 15:05 Väntar på att Media ska få sluta för idag.. Bara få ett slut på parti-vals-pratet...........................................................................   ....... ..    ...   . .... . .. ....... .... ....  ....   .



lulicious.

aah..



Nu fick jag min dator. räkna med att det går i golvet inom en vecka. Det bådar icket gott för dotter Winnerstad.
Idag ska pappa och jag handla till kräft-kalas på lördag, kanske med bara familjen, kanske med fler, vem vet. Nu vet jag inte riktigt hur jag ska avluta.. typ HÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄJDa


lulablue.

god mrgn



häääj.. Ska hoppa till skolan nu. Jag är lite konstig idag



hejda ;]  hihihhajhhhohohh heeeeeeeeeeee *hoppetoss*


lulablue.

woooooooooooooooooooooho

Lulablue-* u're so... o.@  
Cee-Lo Green – Fuck You 




Talking to the mooooo-ooo-oon  In hope you're on the other side, talking to it to...

lula var hemma idag.


En söndag, va härligt

En till söndag, så härligt.
Oj, vad det burrar av sms :s blir ju nästan lite rädd. men inte lika rädd av vad som hände idag. :P Tar och skriv ner de nån annan gång. x) Ojkaj inte vaja djama-queen just nu.

Har legat ner i soffan iaf hela dagen sen det hände. Sett på GG första säsongen upp till sista skivan, medans jag matat mig själv med äpple och vatten x) konstig föda. Nu vet jag inte vad jag ska göra, här medans jag försöker rädda mitt stökiga rum från mamma-montret. x) Hon är hemsk ibland ;( men bra ibland.. jag kan inte se GG här inne för att jag har haft sönder datorn x[ Alla katja tekniska saker....

Nästa helg, kanske en ny lokal står öppen :p men vem vet. Fast jag just nu mest ser framför mig en helg med Kräftskivs-tema på Norrbyskär, med Vicky och Ludvig :/. Sånt är alltid mysigare. Hade ingen lust alls i förgår med det som vart pressat, alla for till stan medans jag natta och jonas stannade kvar typ en kvart x] sen for vi också hem. Min stereo har fan ingen bas x( och jag var nära på att byta den med ch lokalen's.



I can be real pretty.. but just not right now

lulablue "@lfdfgml


god morgon.



Nu är klockan 00:13, Jag kan inte klaga på sånt här(: Ska gå till TV och se om det finns något att se. :) Synes imorrn, på riktigt kanske.

lulicious.


United States of Whateva.



Hej hopp! ...
Vi hittade en ny lokal. Jag hoppas det blir av. Pappa och Mamma sitter i vardagsrummet och jag vet inte om jag ska joina dom eller sitta här. Känner mig mätt och nöjd. Vill äta godis, men något säger.. "du är inte redo riktigt än.. -.-" jag säger "ahh.. ye whateva" ..xD så.. Godiset får vänta i skafferiet.
Vi har varit och handlat, och jag har två backar sockerdricka ;D

Nu är frågan om jag ska lira lite gitarr, eller hitta på något. Kanske sy lite. Vet att jag måste duscha nån gång snart x) men jag har faktiskt inte lust!! det är långt kvar till jul ;< hejdå. bajs-


lulablue.

tjockis

Hej det här är min tjockis. Pimpim gillar att gosas. Äta. Bitas. Och.. vara inne och ute samtidigt




Idag har vi gjort mongo saker i Midgårdsskolan, fattar inte hur jag vågade ens x] när jag tänker tillbaka så undrar jag vad jag höll på med egentligen. Hur tänkte jag? Vi dansade iaf, helt utan musik i skolans olika delar, vi använde caféterian, sky-walken, en hall och salen plus en trappa. Då det kom förbi folk som undrade vad vi gjorde. Några i gruppen följde efter några stackars bildare som gick förbi.
Jag hoppade runt i caféterian under en trappa. Undra om vi ska göra det igen x] Skulle vara ett bra förslag till v.43 då vi ska uppträda i Glashuset.

Men först och främst, nu på lördag. Jag, mina kompisar nya klassen och sävarbor på marieberg ska ta fram våra goda sidor, med min "lill-stereo" och spotify. Mina pengar rök idag, pga att jag köpte en ny tröja med Diana och Rebecca. Och en snickers som ligger kvar i väskan (a) Nu missar jag nog hela idol.. om jag inte går tillbaka. Inte för att det är speciellt kul nu när jag inte fick komma med :(
Imorrn blire en dans-träning, lite franska och maaaaaaaaaaaat ;D.. ses med fler bilder, och fler interessanta meningar ;D cyah

lulicious.


regn båge ;}



Det är knott överallt, och dom biter mig till bitar. Det blir inte mycket sagt. Stress. Härligt imorrn en dag närmare höstlov. Tack. Gjorde dom här innan jag somna.^

God natt.

lulablue (: pömsi


a som i apa

Konstig rubrik. oj sms.

Nu har vi ätit, shoppat och vart i skolan. x) Jag shoppar random saker som, typ tyg. Hittade ett coolt ett. Lägger ut en bild om jag någonsin gör något av det. Haft balett idag, och det vart jätte roligt. Allt som man inte riktigt kan än, är kul. Det är förän man försökt minst sju gånger och det fortfarande inte funkar som det blir frustrerande x].

  

Nästa helg blire soft i Mariehem om vi ordnar lokal. Ska försöka prata mig till en projektor så att inte högtalarna känner sig ensamma ;)  Ska försöka att inte göra inlägget allt för långt, antar att fredag är en dag för människor att samlas ;] cyah

lulablue.

RSS 2.0