Vad jag gjorde igår

 



www.sextondeoktober.blogg.se - Rebeckas blogg o bilder




Sen var jag runt på Tomteb osv, en helt vanligt fredag serru körde nästan på några paddor, och höll på åka på stubben som växt upp ur asfalten ;(


Klunta. utrat.

 





K   L   U    N   T   A 
  U   T    R   A   T          upp o ner o ner o upp..


/lulablue. Synes om några timmar på Valborg, jag säger bara en sak. Ett stort fcking träd har växt upp i vägen -"det är vår"

The curse of thursday

 



Varje torsdag är "the same" börjar lame, eller slutar lame. Men ngn gång under dagen så löser det sig.
Idag när jag cyklade 1 h runt om i Umeå-Ålidhem-Tomtebo-Innertavle plus några andra ställen så hade jag mycket i huvudet som jag kunde ha skrivit här. smarta saker.
Men sen nu sitter jag här. glömt. glömt o göra läxor oxå.

Nyhet: Jag fick sommarjobbet på Kyrkstugan!

Nu ska jag skratta åt ANTM 16


lullan bullan på min sko.



Min mobil hamnade i toaletten i morse, men nu funkar den fint igen (a)  Så smsa på ni. Den skakade bara av sig allt vatten.
Hej förresten. alltid lika otrevligt av mig att inte hälsa min/mina välkomna gäster. Just nu är jag väldigt chill/still. Önskar jag kunde formulera mig i något vacker dikt eller citat från någon annan som kan skriva. Jag brukar lägga in spotify länkar, men jag tror inte att ni klickar på dem ;( Där kanske man förstår hur man känner, men alla tolkar så olika. Underbart och frustrerande.
Påtal om sommaren då.. Valborg. Hemma. Själv kanske. NATHALIE KOM HEM! jag har ingen att goofa med ;< Du skulle skrattat imorse när en liten tjej snubblade i bussen. Men nu gjorde du inte det, du bytte säkert låt på din mp3 medans du la dig på mage på turkiets sandbanker ;(
Jag borde fått sol och värme och vatten. 
 hejdå, kvinnor och pojkar. Justice – We Are Your Friends


/lulablue.



respekt

What Are Words -Chris Medina



Jag har gråtit till en låt i mitt liv. Fast.. här vare nära på för en andra gång. Lyckades hålla igen så att det inte blev tungt i halsen. Det är modigt att fortsätta som han gör. Det ger vi stor respekt för.

Kl 16:40 - 17:20









Gissa vad jag hade för mig under den tiden? O.o

/lulabluén




Ica M




Ica maxi he gett billigt o bra.

*Svart/tights 36/38 79:-
*Shine/tights 36/38 39:-

*NIVEA Hydro Care 21:-
*NIVEA Milk & Honey 21:-

lulicious

.

 
Kollar kattvideos -.-'
Glad påsk x) How cute.. Nu tjatat farmor.. -.-
tänker inte alls gå ut om du säger det.
/lulablue






Russel Howard - you know my name x)




Skamligen årets cykeltur, såhär sent in på året. Från tomtebo-calshöjd-innertavle. (Min farmor bor på calshöjd) Nu tänker jag ta fram min råtta, kanske värma på mer mat ..heheheh och maränger! och godis, och dricka, och se på serier och filmer tills.. lovet är slut!

/lulablue


At the Indie Disco




Jag borde gå ner till källaren och sy till den här halvfärdiga kreationen, men för stunden har jag lust att leta fram en riktig bamsefilm och lägga upp kuddarna mot sängkanten, poppa lite popcorn till mig själv, kanske försöka få igång Skype... (a)

De andra i familjen/grannfamiljen + välkommen kompis till alex ;> ska gå och se House tror jag. KANSKE senare att jag kollar när bussarna går, det är ju trots allt lov ända tills tisdag.

/lulicious



Cold summer night (:



Hatar "min" dator, det är helt oacceptabelt hur seg den är.. och och och, det var bättre förr! När vi bara spelade Mulle meck på datorerna på dagis ;(

Toploader – Dancing in The Moonlight

lulablue.

Mitt rum

Känns som:
 

Kändes som:


Ser ut som:


Såg ut som:



Luktar  som:
 

Luktade som:



;D Nu vill jag äta. Har inte ätit än ;I jag har bara städat o städat, och tvättat och städat, och hunnit duscha faktisdkt ;Ds-fof-rrkhdfjdgirtgg

/lulzblud...dvfbg
 


11:50

Väntar på att slingorna ska värka, sedan. Ut i det förvånande soliga vädret, och pumpa cyklarna x) (duktigt av mig att inte komma ihåg hur lufttryckspumpen ser ut) och tvätta merczan. Ikväll.. hoppas jag inte somnar till "rock" musiken på hamnis x) 

  Det milda skrubbsåret efter att jag landat på mobilen i en nerförsbacke/dike igårkväll kl halv elva x) Ett 10 cm blåmärke på röven har ja oxå :/



Kings Of Leon – Slow Night, So Long

lulablue.

sis is back, that means..



:] äntligen min normala hårfärg tillbaka efter.. flera flera år, hoppas jag x) pappa ser ingen skillnad och vill prata större kriset än hårfärg när jag frågar om det blir bra. He's got a point thoe, och Linn är tilbax! [;

lulablue.

21:07

http://www.youtube.com/watch?v=Xq9QJVKR_1Q&feature=feedrec_grec_index

Vad ska jag nu göra x(..  Sitter och lyssnar på massa mashups, vilket känns obetydligt. Man blir bara sugen på saker man inte kan få atm. Kanske borde äta.

lulablue.

just nu



Jag har lite smått panikångest, och vill att mamma ska komma hem x) så vi kan fara till vårdcentralen. Jag vill inte ligga i sängen under ett till lov.. igen! Om ni inte ser kolla på höger öga på bilden (mitt vänstra irl) och som ett liten trevligt plus så har jag bildat illamåeende och smått huvudevärk som en liten extra glad bonus.

lulablue


funny easter bunny


 Mitt normala öga. Vågar inte lägga ut en bild på nuläget x) hemskt.

Det är dubbelt så fluffsigt, och jag kan inte titta uppåt utan att det gör ont, vill hellst inte blinka heller x( Drömde att någon slog mig i sömnen.. är texten blå? (i have no idea why O.o)

   

Bilder på vädret och krussedullerna som kommer ut nu på våran gård. Venne vad mamma har för väsen ute i trädgården O.o Nu ska jag rita något, eller sova en stund. 

Gavin DeGraw – Why Do The Men Stray

/lulablue

 


vad jag vill se




Det här är inte vad jag vill se just nu.. Alltså jag gillar matte, iaf framför franskan. Men jag är en gnällpotta just nu, åh jag har ont i huvudet, åh jag har ont i.. ögat. Åhnej min lilltå gör så ont, åh jag har ont i själen.. (a) FAST ont i själen har jag faktiskt inte, mår riktigt bra inombords för att inte se för djupt in på saker. Vissa stunder knr man orättvisa. Men sådant är livet, och jag har lärt mig allt detdär på de tuffaste sätten.
Men vi alla längtar efter friheten, (som vi kallar det) The Holy Sommarlov! och den kommer, ca 8 veckor nu om jag inte räknat fel - påsklovet (kanske) Får kolla upp det där.


Kato – Hey Shorty (Yeah Yeah Part II) (feat. U$O & Johnson) - Radio Edit 

lulablue


i'll be the one to show u the way, u'll be the one to allways complain.


Kings Of Leon – The Bucket wooo


wooo

/lulablue.

and sew it began

http://www.showupfashion.se/ 



Jag har aldrig jobbat med fulla plagg, men om man kommer med så får jag nog rensa nere i källaren. Köpa större tyger och skaffa skor kanske x) Hur ska det här gå. Kan dom lägga ut info snart eller.. man vill ju föreberda sig. Ngn som säljer sina högre skor? stl 38/37/39 x)

Lupe Fiasco – The Show Goes On

/Julia Winnerstad

klippte mig

 


Klippte mig

Nattas - låten musiken gå runt, tänker glatt på hur vi ska ta över sommaren. 1 Maj, börjar "Mission 1"

Hela helgen har varit, mycket bra. Vart pensionär igår, och somnade på bion x) och orkade inte fara runt till ngt ställe, va.. ingen som saknat mig ;o ? ;(..
En vecka nu sedan påsklov. Hoppas snön smälter. Hoppas jag får pengar Nicki Minaj – Your Love låten som hon säger julla julla ;} all about me

 

Hejs


Jag tycker om fåren i hagen med rosa päls, ibland rider jag dom!



 

Hej idag är jag glad! Heeeeyyyy bjas.

en bild



Då när vi båda var gulliga anneli, nu vet både du och jag att vårt utseende bara går utför x) nEMEn jag hittade bilden på skoldatorn, och tyckte den var söt (:

lulablue.


no comments





Här sitter jag och funderar på om jag ska joina pappa med att sova till fotbollen på TV, jag vet inte om jag såg fel eller om det verkligen var fotboll han kollade på. Sov gjorde han nog deffinitivt. Uhm.. franskan gjord. Räkna lite matte måste jag, om inte be pappa förklara lite då han har vaknat. Lyssna på Dead Until Dark på yt, samtidigt som jag kollar i boken. Svenska uppgiften vi fick idag har jag x) igen.. lyckats nästan göra färdigt på första timmen, och det är inte alltid bra! Det kommer ju bli slarvigt.. så jag måste lugna ner mig. Men det blir lättare sagt än gjort, jag jobbar med varelser från filmen Harry Potter.

Ngt mer.. ne något mer har jag nog inte. Något övrigt, frånsätt läxor har jag inte lust att skriva om just nu, härligt väder idag igen, så mår jag bra? jag klagar inte just nu, inte vad jag hör :o

 HAHAHAHA!

Lulablue.

Sko-tankar?




 När din pappa hör ordet sko tänker han på..

 När din bror hör ordet sko tänker han på..

 När din katt hör ordet sko tänker han/hon på...

 När din mamma hör ordet sko tänker hon på ...


 När din kompis tänker på sko tänker han/hon på..

 När din syster tänker på skor spårar hon totalt..

 När jag tänker på sko tänker jag på.. massor av saker. Vill beställa hem massa basic modeller av halvklackade skor så jag kan göra ngt utav dem. Skulle vara heaven. (a)

. Btw så ska jag gå med i en tävling på .. (nu har ja glömt det.. får lägga in länken sen) x) Cya.

/lulablue

they gonna judge me anyway



 

= det sket sig fullständigt. och haha ignorera att jag försöker vara proffsig/slarvig när jag skriver på engelska. Det är inte ens stavat rätt x) Men det är rätt naturligt för mig.. fråga min syster hur man stavar "hans" eller fråga vilket ord som helst x) hon kan inte stava :] bara till LIN

Kid Cudi – Up Up & Away

/Lulablue.

Detta fält måste fyllas i






Hej hej! Idag fick vi kliva upp vanlig tid till skolan, i strålväder. Lite heavy eftersom jag vägrar byta jacka. "I still believe in bad weather" vad det nu ska betyda, med tanken på att vädret i Umeå igår var underbart, enligt mig.
Få som uppskattar regn, och muller och dimma. Men jag fick kliva upp vanlig tid fastän vi har sovmorgon till 12, för att sjunga någon snuttbit på Breakeven- The scrips till Kulturnatta. (Inte mitt eget)
Nu sätter jag igång med superrace att göra färdigt alla läxor jag fått idag, vägrar komma efter i ngt. Vägrar frånvaro de sista 10 veckorna, vägrar IG och vägrar bara VG i de ämnena som jag vill ha MVG i.dvs Idrott/Svenska.
Ska rita upp en modell på en tröja jag tänker göra senare ikväll oxå, och lägga upp här, så blire en sån där Före:/Efter: inlägg med kommentar. Roligt?/Tråkigt? "i dont caaree" -.-'

Vi hörs! (not) ;o.. men julia!

//lulablue


Grafer och matematik

MEN MAMMA! det är ju inte mitt fel att magen släpar i marken då jag blir 25+, nehe-du skyll inte på mig. Du som köper hem allt gott D;

Fast mums..Sover till senaste community avsnitten. Hur man nu kan göra det? Hellu.. Bio i helgen

Fick G på provet ;D aa.. aa.. bra iaf, inte så bra som jag vill men bra iaf ;D


aha



Längtar till allting, lala lär mig om O.o godnatt


nu ska jag rita

 



/lulablue. Längtar tills mat [:


 

 

 

Han ville.. -.-' knr mig creepy som ritar av min egen pojkvän (fast skulle vara ännu mer creepy om jag ritade av ngn annans kille.. O.o)

 

blått

Movits! – Tom Jones







"Tänk om man kunde äta hur mycket som helst" Julia Winnerstad. (:

lulablue


ensam.. det bara ser ut så



"It's a bit confusing and you're ALL going to get really MAD -but that's okay." Damon Frost.


/Megan & Liz – Last Kiss (feat. Megan & Liz) /lulicious.


Piteå-bilder

 




        

Kommer fler senare, måste kila på utvecklingsamtal på dirren.


 

lulablue.


RSS 2.0