27:e kmr alltid före 28:e

27:e kommer alltid före 28:e och den 28:e är en 16-års dag för julia. Julia vill ha en stor tårta, ett par skullcandy hörlurar (för att hon satt just sönder sin gammla) och en ny bra mobil (för hon hade just sönder sin "lånade") oooch.. en gitarr hängare för elblåen (den nya elgitarren) och bara snälla människor runt omkring henne, eftersom hon fortfarande sörjer sina skullcandy som almost is död, ligger i koma.. piiip..piip.....

Vart inlåst på stadium idag O.o



lulicious

great day, bloody great day

   Det här ska väll ha varit en rätt bra söndag.

Tycker jag. Gjort lite läxor. Gjort gymnasievalet. Skickat in ohh så. Sen så var det öppet hus igår. Det kommer ett klipp på youtube, om det senare. Inte nu för nu funkar inte yt för mig, nå grejjs som ska uppdateras, så nu när jag skulle ta kiwi så pajjade jag kylskåps dörren också -.- great day.. bloody great day. Men glöm inte du är här för att sabba och laga :) Ska sussa nu, för det blir inge nitro circus på söndagar mer ;/ det har slutat. Och wie vad jag tycker om v.4 för då öppnar balettakademin sin första termin 2010, och jag ska söka.. (om jag har råd med det) Fan så dyrt jämfört me umeå dansskola, (jag bedrar) Skulle ha börjat där om dom hade lite mera val, och kanske öppnat upp sitt schema tidigare, nu hittade jag massa nya kurser man kunde välja, vart så sugen. OJ! vad jag skriver.. shut up


lulicious

Lulablue i p4västerbotten

I onsdags 13/01 2010 var både jag och The magical blue orchestra på p4 västerbotten, i programmet "hembränt"

http://www.sr.se/webbradio/?type=db&Id=2150464&BroadcastDate=&IsBlock=0 - jag kommer med efter ungefär halva klippet. (Dom snackar väldigt mycket)


Later! lulablue

20:18

  

Innertavle ser bättre ut uppifrån.

För idag har jag skottat på taket. Höll på att ramla när jag skulle ner, men det gick bra :s Sen såg jag på family guy. Klockan är 14:15 och det känns som jag gjort det mesta idag. Spotify; Shaun White Snowboarding (Original Soundtrack) – Shaun White Snowboarding: Official Soundtrack jag gillar den första låten :}

Nu börjar vintern! Take me down ;D

  hahah nej, va liten bilden vart. Jag/mamma har nyss fixat håret jag vet att jag la in ett inlägg i morse men x] Men ville lägga in en bild till. Klicka på bilden er som inte fattar hur man zoomar upp -.- Snart börjar nitro circus! wiie.Undra om någon annan har flashes på våren ännu ? (det här är mobbat)

btw, kan va bra att veta att moi har gjort en skiva nu :)
och hör på p4 västerbotten nån gång på 17:05 på onsdagar ;) jag kanske kommer me där.

lulicious


i hear sounds..O.o

Linn sågar i bordet O.o i think she's gone nuts!

alex som sover


Jag som ville.. nått idag :P jag har bara ätit en gång idag. Också är jag .. jag tror jag saknar skolan xD för jag har inget o göra, Klarar nog inte en natt till med att somna halv fyra x] Alex vägrar vakna här.. petar på henne. då gör hon ljud åt mig :(


lulicious


2 saker man mår bra av!

* Lägga undan mobilen (skratta hur mycket ni vill)
* Köpa saker som man velat ha länge, och känna att man tycker om det

 

Idag.. nej igår hotade mamma mig med att väcka mig o Linn klockan nio. Yeeh.. right. Klockan halv tolv var vi i alla fall vakna, nästan allihopa. Pimpim låg någonstans och myste. Men så vi drog ner till stan, klart så vi hittade lite saker. Jag köpte mest. Dom köper inte ens mycket. Jag är ingen shopper.. -.- Hatar att shoppa länge, fast det tar fanimig tid :o Man ska prova, man ska titta man ska jämföra och man ska känna. Shiet vad den lilla hjärnan måste arbeta. Kommer jag någonsin få pengar ska jag kolla hur bra dom håller också, och jämföra priset därifrån.


lulicious

500kr refil :o

HEEEEEEEeeeeeeeeeeeeeeeeej

hejhejs. Levt utan sms i två dagar nu ;o! hur ska man klara sig. Tyckte det var ganska skönt faktiskt ;] (no offence guys)

Så nu laddade linn in 200 åt mig, och pappa gav 300kr till mamma istället. Oj så hon måste börja smsa ;] Jee, farmor kan laga mat. For sure :) Nu ska jag ta elgitarren, och titta lite på den. So beautiful guys ;[
Skolan börjar nästa måndag ;/ Meen... vi klarar oss :) right?.. hm ;s


2010!

konstigt det känns att skriva 2010. Men snabbt går det. Känner på mig att jag kommer vara lyckligare och besviknare det här året. Mera av varje.

Skriver nog senare idag istället. kLOCKan är 02:41


lulicious.

kan vi bara börja om?

kan vi bara börja om? frågar jag henne. Har inte mött henne på ett tag för hon vägrar se mig. Frågan verkar vara ignorerad. Som ett självklart svar, får jag inget svar. Börjar känna mig irriterad, och säger meningar i huvudet som jag ber att hon inte hör. När hon slutar titta på mig vänder jag mig om. Hon brukar alltid gå efter, och jag trodde hon skulle göra det för att vi har varit vänner så länge nu. Det där stämde inte riktigt. Vi har inte alls varit vänner, vi har tvingat komma överens för andras skull.
Jag önskar hon kunde höra mig tänker han nån annan stans. Istället för att försöka komma överens med någon som inte är hennes vän, det här är vansinne. Han skruvar på korken till flaskan. Jag trodde hon skulle höra mig.
Tankarna står helt stilla hos mig när jag ser på henne. Hon menade så mycket mer allvar än vad jag gjorde. Plötsligt går hon fram till mig och tar min axeln. Det ser ut som hon vaknat till och insett vad hon gör i stunden. Så kan dom komma överens i mentalt stadium och se varandra som.. mer ett läromedel än ett straff. Kanske kan dom arbeta som en till slut.
Han tycker inte om det här. För det verkar inte finnas någon plats för honom längre, ingen plats för normalhet. Och ingen plats för det han vill dela med sig av. Han hoppas fortfarande att tiden ska vända och att allt ska bli som förut. Jag trodde hon skulle höra mig.


                                                                                                                                         "ADS.M"
lulicious


RSS 2.0