Eller inte..

  Ser OS istället 

Gräsmyr.

Möjligen en tur till Gräsmyr ikväll, en kort en. Jobbar ju imorn. Idag har varit ett rent... (: ja vi säger som nöje. 
Ne men det är stressigt. Så äre bara. På måndag tar jag och bilar bort till boviken om vädret håller. Ni kanske förstod det nu, men körkort har jag tagit för någon dag sedan oxå (:

Tre sunkiga bilder.

 
 

Same side of the moon, seen from the earth.


Ne-ee.. ursh. Nepp.

Det är väl inte mycket mer än jobb som händer.. jobbar cirkus 7 h varje dag, o åker hem o ser på Terra Nova men sedan somnar jag. Kns som jag väntar ut till skolan börjar, men ursh.. ne. :/ Dansa? whut.. har jag gjort det i två år redan.. känns som jag kommer kma tillbaka och ba.. va?
 

Den sista turen.

Sista turen på Norrbyskär med Sävarborna förmodar jag, sen säljer dem stället. Lite småsorgligt må jag säga. Det var väl inte våran stuga men vi var där rätt så ofta. Rättare sagt varje år, två till tre gånger om året. Mer när vi var mindre då som mest kanske. Det är verkligen ett skönt ställe utan stress och överdriv. Kommer ihåg att vi såg Paradise Hotell på deras TV; som man var tvungen att rätta till antennen till varje kvart. Kastade ostkrokar mellan stolarna, för att ingen orkade luta sig fram till det lilla bordet. Kommer också ihåg att vi såg Batman en gång, och att jag inte kunde sova för att skurken var för läskig. Mycket saker att minnas nu när jag tänker efter. Sommarlovsmorgon på tv.. ro ute vid havet, bada från bryggan på andra sidan viken. Gå den "långa" vägen till hus nr 19. Nu i kväll var inte vägen lika lång längre, inte kändes det som det i alla fall.. Förhoppningsvis men kanske inte så länge så säger jag: På återseende kära Norrbyskär. 

Imorn börjar helgen.

Fin dag på jobbet. Bra och snyggt i disken. Fint väder, lockar kunder. Tydligen har vi varit med i tidningen, men jag har helt glömt vilken tidning, vet nu i efterahand att det var någon inne för några veckor sedan och ville fota, och ha namn o grejer. 
 

Mer kul än såhär hade jag inte att bjuda på.

Ne mer kul än såhär har jag inte haft det, lite kort från nya mobilen på lite händelser de senaste veckorna. Jobbat för det mesta, pluggar teori och klarat kunskapsprovet, men kuggat uppkörningen. Slarvslarv, och körde helt värdelöst på trafikverket. Omprov näst nästa onsdag! Då.. snälla då jävlar. Snart kommer lite av skolkompisarna o ska se film, antingen Lockout eller så drar vi igång Terra Nova serien på storskärmen och pappas PA-system (: hejdå!  
 
 

Remember this..?

Var meningen att jag skulle sätta in en bild, men jag kommer helt enkelt inte ihåg från vilken månad/år det var. Men nu har jag tydligen fått en mindre inflamation i ögat, eller en början till en.. :/ Förra gången svällde hela ögat upp, och det gick inte o ha linser, så jag ser ingenting utan dem. Hur ska det gå i jobbet om det inte blir bättre :/, uppkörningen? Ojojoj.. fan.
 

RSS 2.0