Väntar på klockan

Kan man bli mer tråkig? Har inte suttit vid datorn på en vecka... EN VECKA. Sitter vid datorn på jobbet, men då är jag rätt så upptagen med jobbet. Nu väntar jag mest på klockan. Börjar kl 14 och slutar vid midnatt. Har dock fått ganska bra betalt såg jag på posten. Så allt är värt det. 
 

Lugn, fyller bara 20 år! (Mitt första iphone-inlägg)

 

Got you

Got you. Latching on to you. 
 

Katt i en påse

Men tjena! Här är min katt i en påse. 
 

Problematiseringar.

Har mest spenderat tiden på kontoret nu. Så inte blir det mycket bloggande eller så. Men vem blir skärrad för att jag inte skriver? HAHA. Lyssnar på UKF- musik mest jämnt, och spelar quizkampen. Heter lulablue - om någon vill utmana. Vad mer.. Ja, jo jag har tagit en diskution på telefon idag men en person som inte var speciellt nöjd över en situation pga diverse anledningar. Men han/hon fick ta det som det var eftersom att så var det. (: Försökte mitt bästa att sköta det snyggt. Ska nog klara det här med konflikter och problematiseringar. Oj vilket långt ord. Finns det ordet? Jo, jag googlade. Allt på google stämmer. Alltid. [:
Photo-boothing
 

Safe.

Funkar. Suger dock att datorn fryser av ngn anledning. Så allt jag gör i Artweaver går inte att rädda. 
 

Samordnare på Kulturnatta.

Så jag har börjat mitt nya jobb på Kulturnatta, Umeå C nu. Under arbetstitel; samordnare. Jag vikarierar för personal som ska plugga. Jobbar mån-tors, kommer och går lite som jag behagar, och då det behövs. Just nu är det superlugnt, och jag passar på att läsa igenom alla hemsidor och fakta jag känner att jag behöver ha mer koll på. Det mesta vi gör verkar vara väldigt hemligt ;] så jag får inte blogga så mycket om det. T.ex. artist-releasers, mitt nya jobbnummer (till min iPhone 5s (sug på den). Program-släpp osv får ni veta då det kommer ut på hemsidan: http://www.kulturnatta.com. Det är t.ex. jag som skriver programmet och har kontakt med folk. (Eller kommer att få, inom framtiden.) Just nu så är jag väldigt ny, men kommer sakta in i det. (: Idag torkade jag ur en hylla och slängde ännu en saftflaska som var 1 år utgånget datum på. På måndag kanske jag köper in lite hårdbrö och nudlar och lägger längst upp. 
 

Då händer det såhär;

Snurra inte på håret, en dag så blire en tova. När du minst anat det. Mycket intressant. 
 
 

Spontan-resa till Luleå

Så nu far jag och Allan ballan och skjutsar upp syrran till sin egna lilla håla. Luleå. Vi kommer väl tillbaka glada och nöjda kanske med en shoppingpåse eller två. (Typ min plan; Cubus & Dollarstore) Inte för att jag någonsin behöver någonting x). Nu bråkar katten med mamma, better kolla vad det är... :S
 
 

Between the thirtyfirst and the first.

Hemma bäst. Varmt, mat, fyrverkerier. Hello år 2014. 
 

RSS 2.0