Apelsin i stoleken av en honungsmelon.

Det smög sig in lite chokladgrädde i vår nyttiga fruktsallad. Kolla förresten fetaste apelsinen jag hittade på Konsum. Fet. Som en honungsmelon. Nu ska vi se på komedi. 
 

Setting fire to our insides.

 

Million Dollar Baby - looken.

Jag skrattar varje gång jag ser min egen knytnäve. Den är så liten, och ofarlig. Även fast jag har långa fingrar så har jag ingen ordentlig knoge. Idag blev det någon Million Dollar Baby - look? Med mening eller ej? Mest bara för att ha någon kontroll på hur håret kommer torka. Brukar annars vilja bli två frisyrer, typ någon slags page framför ansiktet, och annars något halvvågigt trassel. Så får se nu.. Nu fick jag lite bråttom, ska vidare till optikern så de får rätta till dessa linser jag ska beställa. Ser inget på höger öga.. Sudd..
 

SNART! Snart eller om exakt 4 dagar kommer jag att publicera dagliga julklappstips kl 10:30 till er som är helt förvirrade och söker lite inspiration! Det börjar den 1:a december.

Vad ska mamma få? Vad ska syrran få? Brothah your fatha? 
 

Nytt och städat.

Haha, många bilder på en o samma brud. NU blev det iaf städat på mitt rum, som aldrig tar mer än typ 20 minuter. Varför fasa så länge? Fräsh nybäddad säng. Luktar so nååjs. 
 

Dont you worry child

Senaste inlägget var ju fint. Ne, nu vill jag väldigt gärna bara städa rummet. Men jag orkar som inte. Börjar må lite illa av att bara sitta hemma hela dagarna. Har typ snart migrän eller ngt. Påhittade sjuksyndromer kanske börjar närma sig också. Bara för att man har så lite att göra. Var ute i skogen och jagade grankvistar. Visar hur jag ligger till mentalt... Hm.. 
 

Det surrar som f*n i köket.

Det surrar som fasiken i köket, och jag undrar vilken apparat jag nu har haft sönder. Jag måste vara bäst på att ha sönder saker som faktiskt ska hålla. T.ex. om vi börjar i köket, så har jag ryckt sönder både köksdörrhantaget, och kylskåpshantaget. Haft sönder 1 eller två vatten-kokare. Vidare till badrummet, så har jag tappat mammas parfymflaska på toastolen. Gissa vad som gick sönder.. (oh ljudet tystnade, fett dramatiskt) Det var i alla fall inte parfymflaskan. Toaletten gick sönder. Kul. Plus det handtaget också. Tills sist så hade jag en mobil ett tag en flip-bar. Den höll så himla bra. Kastade runt det på golvet, in i väggen, ned i madrassen. Höll hela tiden. Tills jag blev arg för att den höll så bra så jag bet sönder skärmen. Smart va? HÄR KOMMER EN RIKTIGT VACKER PAINT-BILD!
 Ska inte göra såhär vackra paint-bilder ever igen. Har inte använt denna nya Paint som hänger med Windows 8 speciellt mycket. Så därför det blir såhär. Ursäkta till era ögon.
 

En udda ny vänskap sover vid mina fötter.

 

Make me wrong.

Värmen upp paj i micron.. Har en våg av kramper på g, myspys! Sen när jag fumlat färdigt på datorn, så ska jag ta den med mig till filmkväll. Undrar om jag ska hinna suprica med kladdkakemuffins. Vi får se om jag kan stå upp tillräckligt bra för att göra det. Hehe. Är inte döende. 
 

Avundsjuk någon?

Hyvlade gurka med en aparat på jobbet, och det blev en skiva finger på köpet. Det blödde som fan, och turligen så hade jag inte öppnat kassan riktigt än just då. Så jag satte mig på en pall och kylde ned fingret under kranen, och försökte att inte svimma av pallen. Har svimmat förut på grund av att jag klämt fingret haha då jag skulle hjälpa med en stor grill. Då svimmade jag med huvudet rätt in i en hjärnstång, och sedan flera gg medans mamma och pappa bar mig in i huset. Så jag tänkte att de vore olämpligt att göra det på jobbet också. Knöt ett snöre runt fingret, dubbelt plåster och tejp + plasthanskar. Var bara att köra på.
 

Har ingenting att skriva.

 

Morgonrock, uggs och fingervantar.

Jag ser Ullared och fryser här i vardagsrummet med sina fem fönster, och de kns som att de lika gärna kunde ha varit öppna. Så kallt känns det. Vaknade klockan sju och och ungefär tio i åtta var vi hos Ryds bilglas. Nu ska bilrutan fixas efter stenskott, och det var lika bra. Rutan var så skrapig så man såg ingenting i motljus hur som helst. Hämtas vid fyra, sen förbi stan med Alexandra kanske.... kolla bralls. O sedan kolla träningsmatch medans jag gluttar i boken jag läser. 
 

Veggie-pann-biffar

Originalrecpetet är: Släng i allt vegitariskt du hittar. o blanda med ngt stabiliserande. 
Mitt tips/recept idag förblir: 
Haircovert - Ärtor - Basilika -  Tomat eller tomatpuré - Smaksak! Charlottenlök - 2 st Majs - Vita bönor - Avokado - Ägg - 2 st Sesamfrön - Solrosfrön - Fett gott! Majsmjöl - Detta stabilserar biffarna! 
Såhär gör du:
Det är inte alls speciellt svårt. Mixa ihop och testa konsistensen med att hälla i majsmjölet. Du kan också smaka smeten och krydda/salta i den mängd du känner är bra, kryddig mat är bra för fettförbränningen (dvs inte salt). Smeten kommer alltid att smaka lite mjölig, men det försvinner i och med att du steker biffarna. 
Ta en sked och klicka i stekpannan när smöret tystnat. Låt dem stekas på den lilla yta som först träffas, men tryck sedan ut mycket försiktigt så att det blir en biff, du kan vända på den efter ngn minut, och sedan trycka till den igen så slipper du riskera att den går i bitar. 
 
 
 

What?.... WHAT?

what.. wait.. what?? WHAT..
 

Intresseklubben antecknar följande;

En bild ifrån somras, då jag cyklade anumarksvägen ifrån min tomt. Ungefär 13 km hit o' dit. Då fick jag chansen o testa pluggarna till mobilen, och scrolla igenom musiklistan. Nu lyssna jag aldrig på den musiken, eftersom jag bara kör bil och inte buss längre. Intressant va?!?!?!  
 

Men snälla Puta... Idag! (svengelska)

Dör av skratt varje gång jag ser denna reklam. Sitter med munnen öppen och som väntar på att hunden ska gå genom dörren. Så flabbar jag till då han säger "Idag.." Hahahahaha, och dörren går förresten sönder, vilket gör det ännu roligare.

Fil & Flingor

... Ska jag käka.
 

Kids React to Gay Marriage - Vad jag hoppas på.

Totalt värt en kvart! Värt en livstid. Det bör vara helt superdupermegaokej att killar o tjejer, tjejer o tjejer o killar o killar gifter sig, och vad allt de nu finns bland männskligheten. Va över 18 år både två ba ;] eller om det är 16 med föräldrarnas tillstånd, och va villiga båda två! Jag hoppas lillkillen med ögonbrynen får en chans att se över hur han uttrycker sig. Om det kommer ifrån att föräldrarna missat att prata om det, eller om han bara inte har några egna värderingar och tankar om det så han känner att han måste svara "Nej" eller om han bara tycker så. Är ända lättad av att de flesta andra där förstår poängen och fattar rakt igenom att det handlar om att man gillar varandra och vill gifta sig. Hoppas jag blir gammal och grå och får höra massa gott om hur världen uttvecklas och jag förväntar mig att folk börjar acceptera på andra vilkor. Att det är konstigt om någon frågar varför två killar gifter sig. Att folk svarar "Men vadå? Vad är så fel med det? Det är väl inget konstigt." Hoppas det blir riktigt sällsynt i framtiden att folk ifrågasätter "gay-marriage" när det är lika självklart som "straight-marriage". Har ingen snygg slutfinish på det här, eftersom att det inte är över. Inget är ihopknytet, öppen disskution mina vänner. Precis som i denna video. 
 

Brallor & Dojjor.

Köpte typ dyraste brallorna jag ngnsin betalat; 249 :- vilket inte alls är dyrt. Sedan så slog jag till på ett par nya arbetsdojjor/kanske inte använder dem i jobbet än för de är för nya/fina. De kom ifrån STADIUM och var på värdet 599 :- Vilket var REA, och inte heller så hemskt dyrt. De hade bara 1 par kvar i stl. så man vart ju som tvungen om man har ögat dem i några månader. Det blev alltså byxor och dojjor och en svart tröja som jag ska klippa upp och sy dit dragkedja för att bli en koft/kavaj liknande filur. Det var min torsdag! 
 

Immiga fönsterrutor.

faxmyt
Nu ska vi se om vi hittar nå nya jeans och kanske någon cool kavaj. Kanske man behöver fram över. Hahaha, gifs är roliga till musik.. Om den går i rätt takt såklart. Brrr.. så kallt, mitt fönster immar igen. Herråw.
 

Defenestration - Man lär sig något varje dag.

 "Defenestration eller defenestrering (från latinets de- "från" och fenestra "fönster" eller "öppning"), betyder handlingen att slänga ut någon eller något genom ett fönster. Uttrycket myntades i samband med defenestrationerna i Prag, där den andra var en del av upptakten till trettioåriga kriget.En självdefenestration är att själv hoppa från ett fönster. Även ett sätt att begå självmord. Under 1900-talet fick vissa popgrupper ett rykte om sig att defenestrera TV-apparater och andra föremål från hotellrummens fönster, även refererat till som TV-party." Källa/citerat ifrån: Wikipedia.org
 

 

 

We Don't Eat vs. Let's Go Home vs.Youth

 
Det finns massor, men detta är väl dem tre jag lyssnar på just nu.
 
 

Nu återstår bara kvällen

Sådär. Nu återstår kvällen. Kläderna ligger i tvätten, soporna är tömda. Ljusslingan hänger runt fönstret och disken är bortplockad. Jag satt och fikade medans jag lyssnade på en Elvis-imitatör på jobbet idag. Det var liksom det, plus att städa undan och torka ur en kyl. Life is rulling on.Behöver dock ny serie att börja se på.. 
 

RSS 2.0