Om (jag klarar tentan) Så (får jag skaffa gym-kort)

 
Nu på fredag har jag min första tenta...(lite internskämt där i titeln. Om-så-sats, ett mönstersort inom argumentbildning) Vettefan om jag kommer klara den. Får läsa igenom hela boken känns det som. Men ändå så verkar det inte så värst komplicerat när vi går igenom gamla tentor.
 
I alla fall, klarar jag denna tenta så har jag lovat mig själv att skaffa 24sevenfitness medlemskap i Vällingby. Så nu sitter jag och laddar i nya låtar i mobben, så att jag ska lyssna på det när jag gör kondition. Untsuntsunts...
 
/Lulablue (loggan funkar inte atm)
 
 
 

Ska du beställa med UPS som postombud. Tänk om...

 
Tja.. lagomt sur just nu. Den 28e (8 arbetsdagar sedan, och totalt 12 dagar sedan) så beställde jag ett par skor från Adidas hemsida. Adidas använder just nu UPS som deras postombud.
 
UPS väljer själva då de ska dela ut ett paket, utan att tala om det för den som ska ta emot paketet. Man kan inte heller bestämma en tid tillsammans med dem. Det varierar från dag till dag vilken tid de har lust att åka ut. Från 11:50 till 15:27 (tider då de försökt), lite som de behagar just den dagen. Jag är faktiskt hemma hela morgonen fram till kl 11:30 och tillbaka kl 17... De bör kunna finna en tid, i alla fall på morgonen (då normala postombud delar ut paket)
UPS svarar inte i telefonen då jag ringer, fast en automatiskt röst säger "Vi tar snabbt emot ditt samtal" och UPS har inga besökstider/öppettider på sin hemsida (som jag har hittat) utan man måste ringa och boka en upphämtningstid. Men det är lite svårt då de inte svarar i telefonen. 
 
Jag skrev en lapp på min dörr (med mitt telefonnummer) och skrivit att de bör ringa mig. De har mitt telefonnummer redan, men jag tänkte vara övertydlig till just den som stod utanför min dörr och ringde på. Jag har också gett dem tider då jag faktiskt är hemma via mail, men de verkar inte kolla dem heller (fast de står att de fått meddelandet)
 
Jag vet inte riktigt vad jag ska göra för att få tag i mina skor som jag faktiskt betalat för. Det känns mer som att de har kidnappat dem och retar mig med att försöka ge mig dem, på olika tider under dygnet. "Kom och ta dem... ... om du kan"
 
Ska jag åka till dem och se om någon "är hemma"? Jag kan ju alltid testa kl 23:50 på natten och se om någon är där... "Va? Jobbar inte ni då? Okej, jag testar väl nästa dag kl 3:27"
 
Ska du beställa från Adidas? Kolla om du kan använda ett annat postombud, bara ett tips...
 
 
 
 
 
 

Lite ord om min påbörjade kandidatexamen på Stockholms Universitet (SU)

Tja.. Nu var det väl allt länge sedan. Jag kom in på kandidatexamen i filosofi, ekonomi och politik i fredags.
Idag var första föreläsningen vi hade, som tydligen handlade om en kurs vi kommer ha senare i terminen, vilket var lite konstigt... och förvirrande.
Imorgon börjar vi en del på argumentation, och jag ska läsa 69 sidor (11 av dem glosor på engelska) om hur man analyserar argumentationer. Om de är logiskt korrekta, och ur vilken syn man ser på argumentationen som trovärdig, och relevant till ämnet man argumenterar om. 
Man pratar också om retorisk argumentation och rationell argumentation. Vilken som var vilken, kommer jag inte ihåg. Hoppas dessa 69 sidor inte bara handlar om första föreläsningen imorgon, utan om hela terminens filosoferande.. x)
Detta känns avancerat, men inte omöjligt. Vet dock inte riktigt vilket jobb jag kan gynnas att få, om jag klarar examen. Det borde jag kolla upp...
 
 

RSS 2.0