Imorgon åker vi till Stockholmeeh

Imorgon åker vi till Stockholm för att se Avicii.. 
 
 

Ops.

 

Baby-Tiger-Teeth

Om man jobbar på söndagar på en loppis.. Då händer det att man också råkar köpa någonting. Ops.
 

Na, I'm just eatin.

 
Just eatin. 
 

Soundcloud/Facebook/Youtube

Hej! Hade typ dålig dag idag, till en början.Vaknade upp helt mosad kändes det som. Som att man legat på sidan hela natten, och det blivit så varmt mellan sig själv och lakanet. Ne, det var inte speciellt mysigt. Annars har jag haft en lugn lördag, såg en film, matade katten. 
Vid 19 ish for jag till Jonas för att spela in lite röster till en ny låt vi håller på med. Håll utkik på 
Soundcloud: https://soundcloud.com/julia-tom-winnerstad
Facebook: https://www.facebook.com/pages/Lulablue/380423561971496?fref=ts (snygga adresser..) för att se när den kommer upp. Under tiden är du välkommen att lyssna igenom mina tidigare låtar, och sounds. Finns fler/mer på min 
Youtube: http://www.youtube.com/channel/UCGjgdv5bhGmbuZ-6_y8KzDg (också fin länk-adress) Sådär. Nu har jag fått med alla olika hemsidor. Förutom min blogg som du redan kollar på (: 
 
 
 

Prrfffhhht..

Jag hör just nu ljudet av en gräsklippare. If only det var så. Det är en snöslung. Fast jag vet inte om jag är så sugen på sommaren. Vintern är insektsfri, näst intill. Den går att klä sig, utan att smälta av värmen. Är jag den enda?

Kul att min gamla mail skickar ut bajs-virus..

Min gamla mail skickar ut massa bajs-virus så öppna inget ifrån den. Den som börjar på julia.winnerstad är helt okej. Hittills. 
 

Beställning på extra höga jeans på Pieces.se

Uppdatering: Riktigt nöjd! De sitter alltså PERFEKT! tyget är supermjukt och strechigt. Sitter just nu i sängen i sträddarställning och det tar inte emot någonstans. Annars hade jag lätt gjort hål i dem när jag sitter såhär (har hänt med andra brallor) Helt rätt att köpa dem med hög midja som dessa två. Fattar inte vem som skulle föredra låg midja på brallorna. Vem gör det? Jag beställde storlek M/L - vilket troligen motsvarar 38-40 (om de storlekarna ens finns kvar) Det skulle inte göra något om de krymper en aning i tvätten, pga att tyget är så pass formbart. Bäst idag! 
 
Det tog då jävla tid innan man fick igenom en beställning!!! Beställde i alla fall tillslut dessa två Jeans-Leggings på Pieces.se. Båda har dragkedja där bak och dem gick tillsammans på 600 kr (erbjudande 2 för 600 kr).Men! Jag blev ju tvungen att betala med faktura så det tillkom 29 kr... Grr! Så inom veckan så ska jag hämta ut dem på Ålidhem Centrum.  
Eftersom att jag mest jämnt drar upp brallerna, vilket stör mig nå så jävuluseskt så passar det här köpet bra. Jag har ett par extra höga jeans ifrån H&M http://lulablue.blogg.se/2013/november/brallor-och-dojjer.html . Dem är grå. Så nu har jag ett par grå, blå och svarta höga jeans (Najs!). 

ATCHOOOO!

Hejsan! Vad ska jag uppdatera med då... Jag kollar just nu på olika kurser och program på universitet till hösten. Ska hålla de flesta dörrar öppna för vad som händer. Går inte att anmäla sig ännu dock. Vore skönt att få göra det redan nu, så att man inte glömmer bort det..
Idag åkte jag hem med första bussen. Inte så lätt att planera någonting i detta skede. Man skulle vilja ha lite klartecken så att det går att ge andra klartecken osv. Men såklart tålamod och lång stubin. Dessutom så blev jag nog lite sjuk efter helgen. Stod utomhus och försöka få någon täckning på telefonen i snöstormen, och mitt ute i skogen utan jacka. Osmarta val när man tänker att "Det ska inte ta så lång tid"
 

Fick Coca Cola - Lip Smacker

Som titeln säger. Händelserikt eller hur? Idag - Chillar och ser klart ANTM S20 - Girls & Guys. Kollat runt på tröjor med animal prints, men skulle gärna vilja designa en egen.. tips på trovärdig sida där man kan köpa just tröjor med eget tryck? 
 

Disclosure

 

Pikkujuttu - var hos farmor och pratade finska

Gjorde en tröja, med tyg från Ohlsson's.
Gick hem tidigare idag. Tänkte inte sitta där o ticka pengar då jag inte kunde göra något effektivt för det. Så jag skrev in några timmar, och gick på stan en runda. 
Stickad tröja ifrån ginatricot 199 kr. Hörlurar 295 kr ifrån a-JAYS One. Sist en ljusgrön tee ifrån ginatricot, 29 kr. 
 
 
 

Ömmande knä och kupé-värmare

Tja!  Slog i knäet i bildörren imorse då jag skulle kravla mig ut ur bilen. Eftersom att förardörren är olåsbar på utsidan (nyckelhålet är fruset) så måste man låsa på insidan, och sedan hoppa över växelspaken utan att få den i arslet, och sedan låsa på passagerarsidan. Det är lätt att alla lemmar springer åt olika håll. Knäet mitt fick sig helt enkelt en tjong i medaljongen. Vilket gjorde ont. 
Har försökt att beta av saker idag som jag bör gör t.ex. gymmat. Eftersom ursäkter efter ursäkter hamnar ivägen för att jag ska ens hitta tid till det så har det inte blivit av sen förra fredagen.
Sedan så har jag skruvat fast min nya kupé-värmare, samt stoppat in min nya bilfilt, och bilskrapa i bilen. Allt i tigermönster (mamma tycker det är skitkul) 
Till sist idag då? Nu vill jag börja se The League o se om den är någe bra, medans jag färgar håret som jag skjutit upp i säkert en månad. 
 

RSS 2.0