So it's over - Pandoras

Nu är det över. Underbara två veckorna, och de senaste månadernas arbete, frustrationer, besvikelser och framgång. Man har fått höra sköna röster, som man glömt bort att uppskatta väckas till liv i grymt komp. Sen dansare som kämpa satan bakom kuliserna för att byta om i stress till nästa scen, riktiga showbuissnes kvinnor + man. Lärare som servat oss med bananer, och godis bakom scenen, samt ropat på oss uppifrån läktaren att ge fan i marimban på sidoscenen. Ah.. härliga tider. Tydligen så har vi sträckt oss över 5 tidigare "Projekt" enligt en del åskådare från publiken. "Woho!" Jag tycker det här var en fett bra upplevelse, speciellt för mig som vill jobba med att sätta ihop liknande föreställningar. En riktigt bra början! Seriöst.. det där med att turnera.. någon som är på? 

Va-va-va-voom. This is a sad song..

Jag tycker avsnitten ska komma ut snabbare..
 
 

As I crossed the Holland road.

Umeås nya tunnelbana. Känns lite konstigt att Umeå är så "modernt" när det alltid varit som det brukar vara. Kns som en bit av Sthlm elr ngt flyttat in, fast ett snyggare stockholm ;] Låten här som jag la in, tyckte ja var nice. Synd bara att min ukulele inte vill hälsa på då jag vill ha den. :/ Fanns en trevlig ukulele-bit i låten. Imorn fortsätter vi med projektet, men börjar kl elva.. SUPERNICE!

ballongljudet..

Jag skriver inte så mycket text.. lägger mest bara ut sånna här konstiga videos.
 

vatten från håret, till pannan och rätt i ögat

Nu ska jag se på Legend of the guardians (ugglornas rike)
 

bort med dig bolljävel!

 

Det har inte ens något med orden att göra..

 

Tröttis-måndag..

 

Jag önskar att jag var bättre än såhär. Att jag var bättre på att vara stolt. Att vara bättre än såhär

 

Laddade nyss upp!

 Laddade nyss upp detta klipp. Det är första årets dansare på Midgårdsskolan som dansar till min och Missing Identitys låt. Alltså, Power Within - Missing Identity ft. Lulablue, på HÖSTLJUS-festivalen (tunnelbane-invigningen), 2012, Umeå. 

At last.

 

Ljusfestivalen 2012

Det går att läsa mer på http://www.e-pages.dk/totaltumea/12/ sid.10-11
Jag (Lulablue) har en låt som ska spelas upp och dansas till. Den ska också spelas som instumental (originalet) komposerad av Missing Identity. 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Sasha

 

followu-followu-followu.

Har samma känsla som för några dagar sedan. (bebisbilden..) Nu trycker ja ba på knappar o vet inte vad jag gör. Hatar att vänta med saker tills imorgon eller till framtiden. Gör hellre allt nu, ikväll, nu på en gång än att vänta. Hatar känslan av att inte ha saker framför mig som jag ska jobba med. Det är drygt, och tröttande. Men vi kommer nog framåt, o ja skyller inte på någon förutom den dumma tiden. x) Nemen en dusch på dehär då, o HIMYM.

Sneakpeak på Pandoras!

Sneakpeak inför Pandoras, treornas projekt 2012. Kom och kolla den 27/28/29 Nov, kl 19:00. Inträdet kostar 50 för dig som är under 19 och 100:- om du är över. Är du under 13 och i målsmans sällskap äre ba o traska in! :D (biljetter köpes på plats) Glöm inte att ta med kontater till fikat i pausen! Muffins/kladdkakor saft och kaffe!
Jag har sytt klänningen, drf jag sneakpeakar med den. 

Mäter du intelligens.

Nu blev det sån här god mat igen.. Oj min mage. Tomas och Roffe sitter och snackar politik dvs urshibushi och ching chong ching, och jag lyssnar bara med ena örat som min matematiklärare brukar säga. Det har å andra sidan önskats Snow White And The Huntsman i detta hushåll, och det laddar saktare än någonsin.. surt. Undrar när efterrätter ska presenteras.. tills vidare Gonatt på er!

Sjöldpaddejuice

Räkor+Kräftor=kräkor. och Beetlejuice=sjöldpaddejuice.
Mina grooveshark listor, finns bland annat sovmusik http://grooveshark.com/#!/julia.tom.winnerstad/playlists
 
 
 

Once When I Was Little- James Morrison


Ibland blire lite mycket stressigt..

Tillslut när man jobbar vid datorn, så kan det kännas lite såhär.. Man börjar bli en aningens trött i huvudet. Jag tror jag ska ta en paus, typ hälla upp lite hallonsoda, stoppa Grooveshark och starta ett nytt avsnitt av Bunheads.

Excuse me... just passing through.


Bunheads season 01

Se då iaf med 480p, ingen bra kvalitet. Men detta är nya serien. Gilmoregirls ft. Ballet = Bunheads
 Detta var en fin dans till Fanny.

No words. Tears wont make room for no more.

Rätt så gammal bild nu, skulle jag tro. En galen idé och helt ny sminkpalett i ettan? tvåan?
 

Get another piece of pie, for your wife..

Nu är det snart slut på Hart Of Dixie.. vad gör man? Ser på nästa serie. Suits, som jag sett avsnitt ifrån lite här och där. Kanske, kanske inte. Tips på serier? Inte för att jag bryr mig vad du ser på, men det kan va bra tidsfördriv o.o

5 avsnitt, och en hel säsong. Ett par, och en ensam.

Någonting har hänt. Det känns nästan bra. 
Kappahl - Blå byxor - 199 kr, Blå tröja - 199 kr.

Insane..

 Jag tror jag måste se lite mer av det här. Det finns verkligen insane människor. Som inte klarar av att lyssna eller sitta framför en TV-kamera och förklara sin egen idé av livet. Utan att vrida någon annans ord så att det verkar som att man själv har bäst insikt om livet. Jag vet inte vad jag ska säga.. 

Lokal, 31 oktober.

Det var faktiskt rätt så roligt, av en anledning eller två (:
 
 

RSS 2.0