Lulablue på Folkets Hus den 15 Sept.

Kom och se mig spela om ca 2 veckor, den 15 Septemeber på Folkets Hus. Kolla in sidan på facebook och klicka att ni kommer! Den blir mina gamla godingar som jag kör (: Bland annat Black Horse & A Cherry Three, Slow Dancing In A Burning Room och många fler, plus 3-4 av mina egna låtar.

http://www.facebook.com/events/405035016224007/
 - till facebookevenemanget.

Dance like there's no tomato


Skicka en låt till mig, I dare you. I distroy all. 
 
 
 
 

Falling madness

14:20 imorn, godnatt
 

Denna förbannade shopping i början av hösten, när lönen kommer och garderoben verkar som förra veckans frukt.


Tackar själv

Tack tillbaka för spelningen igår på Blå Ateljén i Brån. Tack mamma för skjutsen, och tack Jonas för att du oftast orkar hänga med o spela [; fast du får ju ofta en slant. De större slantarna som ligger där på sidan om är för SHM-biljetterna som jag sålde igår, äntligen slipper man tänka på det. 
 
 

Också köpte jag mjölkfritt smör för 19,90 kr på Ica Gourmet.

119 kr för Sublime Mousse, Pure Light Brown. (Vilket blir typ superduper mörkt på dig som är mörkblond, men tonar ned sig med tvättar, vilket är lite konstigt när det ären permanent, iaf min favorit att använda för att det är så lätt att göra själv)
199 kr på butiken Nicole som jag hade UMEÅC kort till. 

Med 450 kronor i fickan.

1, Spray On- Hårborttagningsmedel, Veet från Lindex 89 kr
2, Två tyger från Clas Ohlson's 117 kr
3, Två sport-Bhs för 99 kr st, från H&M
4, Underställ byxor, 50 kr från Stadium

A Bucket Full Of The Better.

 

Någon annan som brukar tänka på engelska ibland?

Fortsätter dagen med att se på SYTYCD. Smygtog ett foto på Jones här om dagen. Som en stor bebis. 

o bla BLA bla


Spelat på Kvarken Fisk AB, näst sista dagen på jobbet (:


Måste blogga innan jag ens sett klippet, I know this is good.

 

#1. Du dök upp.

 
 

En dagbokssaga

En bild på "lillasystern" Moa Johansson. Hon skulle ju platsa bland oss, med mammas efternamn och allt. Igår var det pappas och biologiska storasysterns hemmafest så kallad "fårfest" Det var grillat får och stekt potatis på storstekbordet. Jag som är vegetarian elr annat kallat "semivegitarian" vilket betyder att jag bara äter fisk/skaldjur etc, som kött, fick ta fram ett par frysta quornbitar. Vilket funkade lika bra tycker jag. Bara man lagar dem rätt. Det var lite svårt att sova igår, eftersom att partypepsens "långbord" stod 1 m utanför mitt fönster.   Med det vill säga, att jag fick lyssna till tantskratt och gubbfnisser halva natten. Det dog tydligen vid kl 3 på natten, och det var lite svårt att tåga runt bordet imorse när jag skulle springa ner till vägen, för att åka till jobbet. 
Men på tal om annat.. Idag har det varit en helt okej dag. Stör mig fortfarande på lata kunder, och de som klagar. Men sånt är jobbet. Ska få jobba några helger fram i höst också på Bondens Marknad för Kvarken AB. Det blir nog troligen bara jag som kommer stå där och sälja eftersom att Emil slutade idag. Han lurade mig nästan med att jag skulle jobba hans pass imorgon, vilket jag stenvägrade. Höll nästan på att slå chefen en luring. Men nu ska jag nog fortsätta att plinga på min nya Taylor och dra ihop några verser, inför kommande två spelningarna jag har. En den 18/8 på Kvarken Fisk, Rovögern, och den andra den 25/8 på Blå Ateljén. Hejs!

Jag har tomt i ordförrådet.

 

Yes, I was having a bath

 

Det börjar bli kyligt.

Visst ser man ganska tydligt vad Emil har skrivit, och vad jag har skrivit x)? Idag har vi havskräftor i disken på jobbet. Man får passa på! Ikväll vet jag inte vad som händer. Nathalie är snurrig som vanligt, så nu känns det helt plötsligt lite lite att göra ikväll. Det har verkligen börjat bli kallt i luften.. Jag känner att jag inte fått något sommarlov denna sommar :/..
 
 

Jag har blivit med gitarr..

              Så som det kan bli när man fått sin lön. Jag köpte gitarren som jag funderat på nu några månader. Jag känner bara att ursh, vad den gamla gitarren låter skrutt. Har två spelningar på G så bäst att uppdatera sig till ett begagligare ljud. Tack o bock 4,4 tusen från snälla Musikanten.
 
 
 
 
 

Känslan av ett rent rum.

Måste vara en av de skönaste att känna. Jag känner genast hur mycket mer lugn jag blir. Kan tänka klarare. Ikväll hoppas jag att jag är välkommen till Jones tv-soffa för att se Toppan och Projjan (: eftersom att våran Tv inte har vissa kanaler x) Om det inte blir så så får jag käka mina bilar själv, och se någon ny intervju av "Inside The Actors Studio" som jag nästan längtade efter att se då jag stod på jobbet och skinnade strömming. Hela jag luktar fisk. På tal och det, så väntas det nog en dusch och byte av kläder (: Där avslutar jag detta inlägg för idag. 

En väldigt ärlig själ.

 
Upplever nog en av de smartaste kvinnornas tankar över detta klipp. Aldrig trott att det fanns någon som har så mycket plats för sina tankar. Att det ska finnas ord som räcker till, för att ge ett ärligt svar. Önskar jag kunde pricka av det så bra.  
 

Inte bästa kvaliteten men..

 

Jag vet att jag är lite tidigt ute..

Hej, jag vet att jag är lite tidig, men att jag sitter och kollar upp nya höstterminsschema.. wow alltså.. I love it. Sovmorgon, sovmorgon, det är mer sovmorgon än vad jag haft på hela sommarlovet :o Vet ni alltså.. och bra ämnen som Matte C och Ljud och Ljud.. mums ;o Sen ba.. kolla in den underbaraste fredagen ni sett eller vad? Slutar Innan klockan ens slagit tolv.. Vad är det för himmelsk. Jag bara hoppas nu att allt detta stämmer. Blev helt plöstligt lite framåt, ja nästan lite förväntansfull till att skolan ska starta. Också håller vi sen då på att traska in i hösten, vilket är min favoritsäsong på året. Bara great!
 

RSS 2.0