Kldr



undra vad jag får i matte np, brb.. ska kolla.. Vill hem o sy massa stuff

/lulablue.

Raise your weapon


Deadmau5 – Raise Your Weapon (Original Mix)

lulablue


.







luicious


samma samma samma.. O.o

vänta bara tills jag blir 18

Är det onsdag idag?



Denna onsdag serveras gul tröja med kortare främredel, och lite längre på motsatt sida, nerdraget med halsringningen och på de två st hål att stoppa igenom sina små armar i x).. lol.

/knasbollen julia.


Jag har tråkigt.

 

min knas-mobil från typ 6:an-8:an.


Inga farväl.



Här sitter jag; Julia Winnerstad och läser på läxor och papper som aldrig förr. Mamma och pappa satt just i köket och planerade sommarresor, kanske att vi får fara någonstans utanför Sverige för första gången.
Nu skulle man vilja att varenda **** uppsats och inlämning går så bra som möjligt, så att man känner sig riktigt urtrött pdå dagen då man vinkar hejdå till skolan på 2-3 månader känns riktig.
Förra året låg jag på studsmattan i nästan 20 min och tänkte på min gamla klass.
men i år tar jag inte några farväl, vi ses säkert någon gång under sommaren. (:


Gjort en tröja



Jag gillar inte när jag själv ska försöka vara poetisk av mig. Får en viss oviljan att ens börja skriva ned någonting. Vet att det brukar finnas bra bitar i det jag skriver, men självklart så passar det inte vad jag vill eller känner just nu. Det kommer småsaker, men inte mina saker.. Jag är ganska glad o nöjd just nu. mm.. sommarlovet (:

Jag har gjort tröjan btw, som är på bilden. Sömmarna bråkade jättemycket, och jag hatar vår marskin som vanligt (: (den kommer aldrig ha en plats i mitt hjärta riktigt, som så mycket annat.. x) Men rätt så nöjd blev jag, mest mentalt att jag överkom alla omsyningar som jag var tvungen att göra, utan att göra hål i allting, eller kasta magnetplattan över bordet. x) Nu äre dax för säng, upp o hoppa imorrn. Jag har fått ny tandborse [:

/lulablue.


bildremix








http://lh6.ggpht.com/_NFn6B_bp_XE/TLwcqF0lVSI/AAAAAAAAAI4/uIJjZ-I3q-w/%5BANTM%5D_Alexandra10.jpg 

Ritat av Julia Winnerstad.

Kult-ur-natta tvåtusenelva



För exakt 24 h så klev jag av scenen på Rådhusparken, där jag spelade igår kl 18:30. Det var hackigt, och det var "oj, hoppsan" och det var spindlar på mikrofonerna. Men här är ett smakprov på vad som vart "sagt"
Jag dansade också tidigare på dagen, och uppträdde senare mitt i natten någon gång, på Midgårsscenen.

Lulablue.

Torsdagen



Det är den 19/5-11, och det känns fortfarande konstigt att skriva 11 bakom de där dagarna och månaderna. Ständigt bestämmer tider förändringar, och och förändringarna bestämmer också hur vi ska reagera. Vi planera tusen saker under tiden tills vi fyllde 10, och kände oss säkra på att allt eller inget skulle slå in, men det blir inte så. Snabbt blir några utav oss vuxna, och vissa stannar som "barn" medans de allra flesta fasnar där emellan, fast än de hade en plan på att inte bli stor. Vi går igenom flera faser och hjälps av musiken som beskriver våra tankar och funderingar. Plötsligt blir våra allra närmaste våra fiender, och vi börjar konkurera om vem som har det svårast, och vem som det egentligen handlar om.
Det är inte konstigt att vi blir less, och vi vill att alla ska veta. Så att vi inte blir ensamma med att faktiskt må bra som vi har det. Jag ska vara ärlig och säga att jag mår bra. Everybody, jag mår bra. Äntligen äntligen äntligen finns det självförtroende och äntligen finns det mod och motstånd att välja bort det som är dåligt för mig. Jag tror jag har fattat det nu.

Jag vill bara säga, skönt. Tack äntligen en bra dikt/medkännande.

/lulablue


Det kommer att gå runt




Ska väl bli en blanding av de där två, hej avslutningen! Måste troligen köpa fetdyra tyger som väger hekton, och nya dragkedjor, den genomskinliga var rätt så bra faktiskt.. :/ men en sån där dragkedjemarskin har jag inte.
Jag har ingenting x) nemen jo det har jag.
Får se vad jag sketchar upp i eftermiddag, lägger upp bild på det jag skapar om det bara är ett par nya lb shorts, eller en tröja. (lb= lulablue)

/lulablue.

summer blues

 Gare Du Nord – Pablo's Blues 


/lulablue.

maybe it was all for rory



Negativ: Allt med utbildning, är ett stort mysterium. Hur har de tänkt att allt ska funka egentligen. Och varför är det inte.. kul.

Posetiv: Idag känner jag rushet jag får när jag kommit över mina mål, jag känner att jag vill fortsätta. För jag har iaf försökt.



ye babyy -







Har inget att säga om denna, hjärntömmande, utmattande, galenbefriande, lite småskrämmande after-work-matte-walk. O.o JAG trodde fiskmåsarna skulle äta upp mig x) och alex ett ord.. nu får'u bannemig tare lugnt med din man!

/lulablue.


mellan bussarna.





Lulablue.

Keep on going in














Jag ska helst inte försöka mode-blogga, och det är inte vad den här bloggen handlar om.

/lulablue.

Just wanna see(w)s the day.

  
H&M.
  
H&M.
 LINDEX.
VILA Officiel 3/4 O-Neck Charcoal Grey på Bubbleroom.se BUBBLEROOM.
Mini For Many  Jumpsuit Tokyo Babushka Print på Bubbleroom.seBUBBLEROOM.

WARP W KAAO SHORTS S11 TURQUISE NIKE W SWIFT SHORTS BLACK STADIUM.

Kings Of Leon – The Bucket - CSS Remix 

ch131.com






Två serier färdiga att se, och engelska review är färdig, bara franska prov imorrn som kommer skita sig. Men jag tänker försöka så gott det går, och herregud det går inte att få värre än IG och det har jag redan förstått att jag kmr få i vilken grad jag än tränar inför provet så ingen idé att stressa upp sig, och har jag tur så får jag kanske G?

/lulicious.

jones

Det här är Jones. Nej det är det inte. Men han gillar den här filmen. När vi såg den så somnade jag. Han brukar bli sur då jag somnar men han somnar också oftast. Så skit.. nee skit inte på dig :] det är din födelsedag idag och grattis maryam också (:.
Jones vill säkert att jag ska skriva någon lång dikt nu. Men det finns korta ord för dig oxå.. som;
Jälpsam
Oh hungrig
Nuggets
Enkulperzon
Sesamfrö

Ganska så gullig (kunde ba ha skrivit gullig kom ja på)
Hungrig
Alltid fiiiina klääder
Fint hår
Olydig
Ordentlig
Rolig ibland
Yber sött leende

Lite sant, lite falskt tolka som ni vill (: ( :] ) gratis nu ska vi iaf sova. Gnatt.

/Jones Julia.

Godmorning

http://www.youtube.com/watch?v=g3EA2mh8JKw&feature=related

morning morning

jag tror det kallas godnatt





hejda

li-li-li-lille skutt



 Lilla kaninen gillar o vara ute, speciellt i mammas finaste blomster.

en gölli pöjk

Julia tycker den här bilden är jättegullig på mig så därför tycker jag att ni borde få se den. för jag är så himla urgullig av mig. så ni vet det. Jag är bäst. enligt henne :]]] obs! kolla hennes fina bikini i bakgrunden!
Jones-Pomes

Dag-drömmen.


  ..till



När jag kmr hem efter gitarr lektionen, vill jag städa upp hela sy-rummet. Kasta ut alla skitgrejen och bah, flytta de stora hyllorna som täcker golv ytan, plocka upp kattens bajs från golvet och damsuga, torka, kanske fråga mamma om jag får måla om väggarna röda eller gula. (blå och grönt har ja i mitt rum) Köpa in ett bort i bakre delen av rummet eller på långsidan kanske.. andvända hyllorna jag flyttat runt till att stapla nya tyger, byta ut mammas 80-talskläder i klädhängare mot mina enstaka plagg. Kanske kanske kanske att jag får en mått-docka till julklapp om jag önskar efter en sån, och bara en sån (kanske ett presentkort med 300 kr från Ohlsson's tyger oxå) (a) And then.. start off fresh. Skaffa ljudsystem där inne också. Drömmen.


/lulablue.













She's my man





Hejdå o godnatt efter en alldeles för kort söndag. Glad att jag fått sommarjobb och kultrunattaspeling. Förvirrad över spotify som möblerar om, och ovetande om framtida prov i skolan och sitter här i mitt blågröna rum och funderar över hur nästa Harry Potter film  kommer att börja..

" bla lala bla.. something something kliché- done.."

/lulab lue

RSS 2.0