Run away with you

 

Why are you my clarity

Nu har jag typ helg. Imorn, ska jag göra fetaste listan på saker jag borde ta tag i. Lite läxor, lite städ, osv. Kanske laga ihop lite vegetariska rätter, att stoppa i frysen. Söka mer jobb, ärsh jag gör en snygg lista och bloggar om det (: Jag skriver inte så ofta, men jag hoppas att ingen sitter och kollar timme efter timme. Ibland äre varje dag, eller tre per dag. Men oftast gör jag saker, så att jag glömmer. Som ljuset i helgen, och nu i helgen så firar jag 19 år! Inte så spännande, men men. Fyller år på måndag, 28:e Januari. 

Jag står ut med tråk-söndagar. Ibland min favvodag

Tje.. I fredags vare full rulle. Först matematik c, sen gymma (vilket kändes helt ok, så ja kör på det 3 gg i veckan) sen meera skola, och sedan bort till Saga för att rigga upp ljuset. Showen gick hyfftat bra, iaf för min del. Lite synd att en ljudfil hade blivit fel version, men det ordnade ju sig (: 
 

Nu kör vi

Lagt pengarna på "mysigaste" gymmet av Tenton, som de så fint uttryckte det. Billigaste och närmaste! Har 3 hål i veckan som ligger på cirkus 2 h, där jag ska promenera någon km bort till Haga, från skolan och lyfta lite skrot. Har inte satt några mål än, förutom att använda tiden väl. Får se vad det dyker upp för mål, har en månads drop-in, för 395 kr (endast Haga) 

Förbereder, och fixar inför Vaudeville

Suttit här nu i någon timma och skrivit om körschemat för ljuset. På lördag 19/1-13 drar Vaudeville föreställningen igång på Sagateatern, kl 19:00 för dem som missat. Ska nämligen vara ljustekniker, ser man på (: tillsammans med min gode kamrat "förjespotts-mannen" Jonas. På fredag ska vi rigga ljuset i någon/några timmar, och sedan ett genrep kl nio. Spännande, och nice i CV:t om man vill bli ljustekniker.
 
På tal om vad man vill bli då man blir stor.. hm, att utbilda sig till civilekonom kan jag ju glömma. Förra vårterminen satt antagningspoängen vid 18,27 vilket betyder att du i stort sett ska ha haft MVG i alla ämnen, under dina tre år på gymnasiet. Så ja.. kanske ska ta en extra koll på saco.se 

Det känns som söndag..

Vad har jag gjort idag då.. Hm, så här vare. Började med att kliva upp frivilligt, för att skjutsa Jones till stan kl nio typ.. bajsa dig. Men grattis för att ni vann. Sedan for jag runt på lindex/hm/dinsko, lite för tidigt så jag gick in på Ica maxi istället, och stod där i typ en timme o kollade på smink o burkar o kläder, som en zombie. Ja sen for jag hem, och fastnade vid projekt runway sverige - marathon. Såg nästan hela, tills pappa vaknade upp ur soffan och klagade på att det var så dåligt (han hade inte sett ngt) och nuså har jag klippt i gamla kläder, och funderat hur ja ska sy om dem osv, medans ja surfat runt på tenton.se och stepin24.se hemsidor. Kmr nog bli ett testa på på tenton ngn dag, sedan kanske ett månadskort där, tills att Nathapatta bestämt sig över Stepin24 elr vad de blir (: hm, jadu.. fullt upp! Eller.. 
 

Mina gamla dator tillbaka!

Idag bytte jag om till en gammal grå tröja när jag kom hem. Insidan är så skön, för det känns att den e gammal (den var mjuk, och nu har tröjan blivit tunnare på ngt sätt..) Iaf, så har jag fått tillbaka min riktiga dator nu tjoho. Inte laddat ned tUrrenten än..hehe, men det får Jones göra någon kväll (: visst bebe? och ehm.. Ja, jag sydde ett linne då jag kom hem också. Bilderna är så fula och suddiga nu, pga att Windows Photo Gallery tydligen inte vill fungera.. grattis såhär blir det när man ominstallerar datorhelvetet. 

:/..

tröttare än någonsin.. detta brukar inte hända mig. I've changed.. 
 

I framtiden kanske man kan spola tillbaka tiden, typ lika ofta som att man går o ser en film på bio. Would be cool.

knasbollar.. 
 

I should probably say goodnight.. ye..

 

Födelsedagspresent maybe..

Det fanns en tid.. då även jag hade små små små magrutor (låååångt där inne) Dom vill jag ha tillbaka. Eller, jag vill  iaf ha en till hobby att göra det här året. Typ den mest kliché nyårslöftet ever, att börja träna lite mer. Men jag sitter här nu tro det eller ej, och överväger ganska så seriöst att köpa ett årskort på Sensia24, dagtid. 1499 kr, och det är nog det billigaste stället i hela Umeå. Muskler kan nog inte jag få för mycket utav, så att.. varför inte. Jag har ett par tusingar på kontot, som sparats och sparats. Om jag bara önskar mig riktigt hårt, så kanske jag kan få ett bidrag ifrån föräldrarna också (a) Sen är det ju viktigt att skapa en slags rutin då man är yngre, så att man behåller den något så, tills när man blir äldre. Right? 
/Lulablue

Universitetet nu igen

Här sitter jag nu o bläddrar igenom Saco's bok "Välja yrke" med typ två program som far hit o dit. Det är dietist eller civilekonom/ekonom.. som gäller. För tillfället iaf. Skulle vara kul om de gick att kombinera. Ska nog boka in ett möte med yrkesvägledaren och se om hon kan göra 2 till 1. 
Å andra sidan, så sitter jag och funderar på det här med dietist och motion o grejer. Längtar lite till att skolan början, så att vi kan börja med vårat egna träningsschema. Känner mig lite som en juldegklump atm, men med förståelse. Brukar bli lite så då det är jullov. Första vintern de här, som jag faktiskt bara längtar till våren. Underligt hur man ändrar insikt om saker. Men jag hade en riktigt bra sommar förra sommaren, åkte utomlands, jobbade på världens bästa jobb. Eller det var ett riktigt bra jobb iaf, också spelade jag musik, och gjorde lite ny musik också. Men snart är det dax alltså, att göra en början på det hela. Stabilisera sig till en alternativ väg i livet. Tur att inte utbildningen är enda vägen ut i livet liksom.. de vore katastrof o.o 

Funderar på..

Jag funderar på vart jag kommer hamna i sommar. Om jag kommer få spela någon musik i sommar. Om jag får igång några nya låtar, som inte låter likadant. Jag har ingen aning vad jag ska söka till universitetet heller.. Men inte för att utbildningen bestämmer exakt vart jag kommer hamna. Det är inte sant. Man kommer inte binda sig till en sak i livet. Jag tror man dras till det man vill göra hela tiden, utan att man vet om det.. Man kommer nog hamna där tillslut. (: Såg en strange film imorse med Jones, som heter "The Perks Of Being A Wallflower" den fick mig bara att tänka på saker, allt möjligt. 
 

Slash/

 Kan det rymmas sådär mycket på en rulle.. 3 h dock. Haha, stillbilden är en kronärtskocka. 22 februari, woho! taggis 
 

Onsdag is made for shopping.

 
1. Hårfärg 79:- (Åhléns) 
2. Koffeinpiller 50:- (Apoteket) 
3. Rengöringslotion 45:- (Apoteket) 
4. Ljusbruna boots 199:- (Dinsko) 
5. Mörkbruna skor 199:- (Dinsko)
6. 3-pack sockar 30:- (H&M)
7. Vit stickad tröja 199:- (H&M)
8. Sportbh blå 49:- (Stadium) 
 
Totalt 850:- ! (Trodde jag var över 1200 kr minst) men såklart.. sen vare ju parkeringen.. kring 65 kr eller så..
Men jag är riktigt nöjd med allting faktiskt. Jag hade gjort en lista, och höll mig typ till den till hälften iaf (: Ska nog färga den yttepyttiga lilla hårväxt jag har nu, och kanske senare strutta runt i skorna, se så att jag inte ramlar. Aldrig haft sånna här typer av skor, spännande! :S Hur tycks om nya headern (:
 
/Lulablue (saknar fortfarande min loggo..) 

Let me introduce you to the brand new dance, I know you're gonna love it. If you give it one chance.

 
/Lulablue (loggon e på andra datorn.. :( )

RSS 2.0