Nu var det nästan en vecka sedan

Nu var det nästan en vecka sedan jag skrev här på hemsidan. Vad som har hänt sedan dess är att jag jobbar 3 extrapass, och varit mest med Jones och ätit goda saker. Det jag gör som allra bäst. Speciellt melonskivor, och Jones mamma köper alltid bästa melonerna och skär dem i perfekta stora bitar (a) Vi har också en melon hemma som väntar på mig. Jag ska värma upp lite quornfärs och koka spaggisar till middag, kom just hem så (:
Här kommer två fula bilder på mig, och två söta på Jones, och sen försöker jag rädda upp det hela med en snapshot av mig då jag ser glad ut!
 
 

Hej tjollahopp, far och smakar på TC.

 

Hörde den på P3 imorse (trots att de alltid bara babblar på morgonen) och har nynnat på den hela dagen på jobbet, tur att jag nynnar tyst då jag jobbar med service..

 
 

Shameless - Serietips (hm, du bör vara lite okänslig mot visst ordförråd och sceneri)

 
 

drygfunk

Kände nu att det börjar bli kallt om kvällarna, har det redan vänt? Nja, inte riktigt än hoppas jag. Önskar jag får igång min mobil imorgon, alltid massa trubbel med mobiler och datorer... -.- drygfunk. 
Uppdatering: Nu funkar den, på 070-5423896! 
 

They're all just speaking tongues

 
 

Vi får se, vi får se...

Har fått bättre humör nu. Även om den mobilen jag egentligen ville ha (Sony Xperia L) plötsligt inte fanns alls längre. Ska göra mobilärenden imorgon, och förmodligen (förhoppningsvis) fixa till en Samsung S2
 
istället för den jag köpte, som blev så himla dyr.. Den fick jag ångest för x) och så var den läskigt lätt, vilket jag inte gillade, alltså Sony Xperia V. Återstår att se imorgon, hur bra det gått :o
Uppdatering:
Det blev XPERIA L, för 1990 kr, LÄTT VÄRT!
 
 
 

deprimerad

Så ja.. nu sitter jag här hemma och suckar över nyköpt mobil. Som vanligt så ska ingenting funka ordentligt, och alla dessa tusen miljarder inställningar och krångel. Det är så sjukt onödigt. Behöver ett nytt sim-kort, och säkert nytt nummer.. och allt från kortet försvinner. Vill somna och inte vakna på ett tag... Blir bara deprimerad.
 

Packade lätt, och laddade över några tusen på kortet istället. Palla packa..

 
Nu tare kanske ett tag innan det blir fler inlägg. Åker till sthlm imorgon kl 5 på morgonen. Beräknas vara framme kring 19 ungefär. Sen kommer jag hem den 7:e Herrå.
 

Det går inte fort för mig att packa, istället tar jag kort på sovande föräldrar och muterade tomater.

 

Helgen tills nu

Det är inte så att det är en lucka där emellan. Har sovit hos nathalie i över 12 h... inte nyttigt, ätit pommes och jordgubbar. Jag har också varit hos jones, lagat våfflor och sett 2/3 av en film, då mamma hämtade upp oss. Spelade kubb och solade lite då vi kom hem. Jag gjorde veggiebullar (vegetariska platta saker, inte motsvarande kanelbulle) och ah.. så satt vi o halvsov framför Goldeneye igårkväll. Nu är det tisdag, och dagen då jag ska förbereda mig. Men ja vet inte om jag kommer packa med så värst mycket. Det nödvändigaste, sen ville jag ju shoppa resten :] Sthlm..
 

RSS 2.0