Jag skulle vilja, men vad är min motivation? Jag har kunnat, och. Tänkte jag då..?


Nyårs "klänning"

Kappahl: Skjorta, 100 kr.
H&M: Stretch-jeans, 199 kr. Fortfarande en aning rädd att man kanske fryser ihjäl under tiden då man beskådar himlen. Tips att ha strumpbyxor under jeansen, om ni kör på samma. Och ett par bättre skor att ha utomhus, vem kmr ens kolla på dina skor, när det smäller exakt överallt. Don't be a fool 

Sy-rummet är städat!

Nu är syrummet städat och fint! Bara lite kvar att hitta plats för. Det mesta blev slängst, omkring 2 svarta sopsäckar som ska bort. Mamma har redan varit i dem, och tagit upp en del saker igen.. Aja bara dem inte hamnar på bordet igen. Då ger jag upp med att engarera mig i städandet. Jag kan leva i smutsen. Så nu är det ganska så fint, och vi ska gå en timmes kurs för Overlock-maskinen som vi fick i julklapp alla tre. Just nu sitter jag här i pyjamas och har nästan nyss vaknat, var uppe ganska sent igår. Blir ju så på loven. (: Imorrn kanske jag lägger ut ngn bild på vad jag ska ha på nyår, som en riktig fashionbloger, vilket jag inte är. Förutom det här med att jag gillar o sy x) Ja kanske syr ngn till nyår ;o oh..

Godnatt.


Ingen läser

Nu sitter jag o Linn och ser på Nigelas jul.. såhär i mellandagarna. Det blåser som bara den.. och jag gäspar hela tiden. Inte blivit lov-tokig än, som tur är. Brukar bli galen under lov.. x)

Söndagsfilm.

Sitter äppeltokig, och ser på filmer. Se aldrig Waiting for forever.. om du uppskattar att filmen som du ser på faktiskt kommer någonstans.. det var inte chockande dålig x) utan bara.. prislös kan man säga. lite tråkig, kändes som att man blev tvungen att tycka synd om honom :/ fast det inte var speciellt mycket fel på honom. ska se en annan rulle nu- se trailer nedan. (Sry, om ngn verkligen gillar Waiting for forever. Alla är olika (: )

James Morrison- I won't let you go.


Kanske måste snosa lite på Janssons ändå.. hm.

1. Skissblock + färgpennor. 2. Låda med sminkpenslar, borstar osv. 3. Dandy, bok. 4. Miniryggsäck. 5. Angry-bird! 6. Marsinpan groda, som spelar elgitarr. 7. Skrivblock + kort med pengar i. 8. Strumpbyxor. 9. Tröja. 10. Body butter, kiwi/lime. Parfym och nagelack. 11. Slingfärg. 12. Tights. 13. Tröja + linne. 14. Joggingbyxor. 15. Duschgel/lotion. 16. Body butter 3pack 17. Underkläder 6pack 18. Sockar 5pack. 19. Ekorreshorts!
Såhär har min jul sett ut. Spelat två omgångar av alfapet.. hure nu stavas och fick ihop philofax i raden, men kom iaf tvåa andra omgången, fast pappa trodde jag fuskade. mamma fuskade, men ord som dillade och mu, och farmor la till och med blä.. -.-' Jag har fått någon slant också som går till utomlandsresandet. Eller vad det nu kommer att passa till. Hoppas verkligen vi hittar något speciellt ställe jag o nathalie (m.fl?) Nu luktar det janssons.. vilket jag alltid är skeptisk till.. Ska nog hugga in på mitt tredje äpple istället x) Sen ikväll får ja ta o ladda ned ngn spännande film. Kmr aldrig kma isäng med alla dessa presenter i sängen. 

God morgon, radio, pyjamas.. aj då glömde frukost.. ;(

Det här är några presenter jag hann öppna innan själva julklappsöppningen, shortsen av nathalie (a) o de andra två grejerna av Jonäs. Tack! 

Belysta fönster. Green Hornet.

Bara sett in på första halvtimmen, och den är redan bra i mina ögon. Gillar att den är lite bakofram, men inte så speciellt svår att smälta heller. En gäng tummar uppåt må jag påstå! Ha en bra dag före dopparedagen, kamrataz


Kan inte prata, kan inte gå, kan inte andas.

Städat rummet, halvvägs till perfektion. Nu orkar jag helt enkelt inte mera.. Satte mig ned och startade spotify, och den här låten startade. Vet inte vad den handlar om, eller vad hon heter som sjunger. Men det låter.. "åka-bil-musik" så det känns som jag iaf är påväg Någonstans (:

Ane Brun- The Puzzle

Like the pieces of a puzzle.. 


Bot got swagga'


Bilder från Julgård på Midgård.

Nu har jag varit varit duktig nog att ladda ned rätt fil också x) grattis mig. Nu ska ja se roommates.

En film är på gång, och popcorn i mikron!

Nathalie sa att den här filmen var läskig, så jag tänker se den. Första filmen jag laddar ner själv, och jag gör fel.. hela tiden. Får hoppas att den laddats ned iaf inom denna timme.. och jag som tycker att Leighton Meester är läskig som hon är.


Julgård på Midgård!

Jag har visst haft internet ett bra tag nu, har bara. Gjort annat, sovit? Färgat håret.. o.o hm. när det står gyllenblond (klaga inte på vad jag drogs till x) och det blir ljusbrunt/rödaktigt så undrar man ju vilka som förpackar.. vart nöjd anyways. När jag ser mig i spegeln blir jag inte speciellt förvånad x) bättre det här är mitt gula hår x) oh dat day when everything went wrong.. -.-' Här är nya frillan + Julgård på Midgård videon


Videoklipp ifrån Sthlm-Gotland resan, i somras.

Mamma satt en dag o blandrade igenom sin dator, och där hittade hon också gamla klipp ifrån när vi var i Gotland/Sthlm. Mest på Jones, för han var den som sprang omkring och utforskade ;] ajuste, super-tekniska julia fixade internet såklart [;

Inget internet

Internetanslutningen funkar inte för tillfället ngt fel på DNS-servern, undrar om det är för att Innertavles intranät har blivit ändrat :/ eller om det är som förut med internet.. då måste jag byta datorn igen ;/ Nu måste jag gå till baka till pappas sega dator. Med trasig skärm och allt ;( där kan man knappt se på youtube.


Ahhhh?

Såg ut som en tönt. Körde bil till obs, parkerade. Handlade, körde hem igen. Färdig.

Vad är vårat gula hus utan dig.

Pimpim, nu har du kissat på min mattebok, ätit upp kattsanden i bajslådan och sover bakom Tvn :/ vad ska det bli av dig när du blir stor. Broshan.. vad är vårat stora gula hus utan dig.. knasboll.  Men du är kvar än, kämpe go'

EDIT: pimpim kissa i kattlådan! grattis xD


Gotye- Somebody That I Used To Know feat. Kimbra- (Dan Aux Remix)


How to wear joy

Undrar om det här bara funkar en gång i livet. Undrar om jag inte längre kan påverka dig. undrar bara om du tänker längre än "pretty" och ser rätt igenom. Notera hur publiken slutar skratta efter ett tag.  

mina mobilbiler.

fler på www.dayview.com/lulicious 

Det gick lite snabbt, så det vart början och det vart slutet.


Jag tyckte det såg fint ut då, men det blev "blaskigare" ju närmare jag såg efter.

Så idag har jag varit och julhandlat tre presenter. Rädd för att mina pengar tog slut där, får kolla senare i veckan eller nästa vecka om jag har något kvar till resten av julklappsbehövande. Nu ropar pimpim och är nog sur på mig för att jag låtit han vara ute i nästan en timme. Ursh på mig. Hoppas jag inte bryter ihop och skrumpnar som ett ett äpple ur min äppelsamling imorn när vi har Historiaprovet. Måtte hon ge omprov. Dessutom har jag hjälp en kompis med en header ww.bedarandesara.blogg.se men det funkar inte. Om någon besöker henne, och ser headern kan den ju gärna säga till att det funkar ;( Tog ca ett dygn för min att komma upp, ska det va så?

jag har läst samma sida om och om igen, och känner att jag förvånar mig själv i onödan.

Jag har förstått andragrads nu.. förstår mig däremot inte på Napoleon och Franska respektive Amerikanska revolutionen.

När jag själv kollar bak, ser jag mitt rum, min pappas gitarr och nu finns där ett blankt golv också.

Före och efter bilder, kanske ;D? Ser ni att jag sitter med matteboken i översta bilden.. har inte förstått andragrads än. 

Jag kom inte längre i Ps än såhär.


När jag inte ens har hunnit sätta mig upp, då kan jag inte heller satt mig ned.

Sitter och spelar 3 instrument på samma gång ;o 


Önskelistan, man märker att den blir mindre år efter år. önskat mig samma sak tre år i rad nu. Gissa vad

Dålig paintbild.

Mm jag vill ha jordgubbssås..


Blir alltid rädd när katten äter knapris då jag är ensam hemma, och inte förväntar mig några andra ljud än de som kommer från mig själv..

Kom just på varför vi kallar det knapris..  Jag tycker om det här, med att ha huset för sig själv. Silence..

Farmor är här..

Vaknade av att farmor skriker "JULIA ÄR DU HÄR?!" jag ba.. snälla.. skaka inte på mig, men det gör hon. "Du ska upp! Mata blommorna, vattna katten. och och och din mamma sa att.. du ska hämta upp fiskarna ur dammen, hur går det med körkortet nu?! Du måste köra!" Nu står hon och tjatar på pappa för att han ska öppna något brev eller något. Härligt det kommer bli att få FF iaf ikväll. Då ska jag nog städa rummet, tvätta kläder, jobba matte och göra klart svenska materialet, så att jag kan bara fila på det i skolan. Igår, har gjort så att jag fått "säkert migrän" jag tror inte på vad migrän innebär, har aldrig haft det. Låter som en mild eländig huvudvärk. vem har inte det varje dag? Det är allt surr överallt som gör't. Jag har nog inte migrän iaf, jag har bara ren o skär huvudvärk. Näringsbrist m.m :/ Jag tänker aldrig sälja fika igen. 

Wonderland, dag 3

Känns som att det var minst två-tre dagar sen, igår hände.. den här dagen har varit 3 miljarder år lång x). som en livslängd inklämt på några timmar. Har spenderat oj.. räknade jag just fel.. 19 h i skolan. ja måste ha det xD ja.. oj 11h i skolan. Samma sak igår. på några av mina egna muffins, halva lunchen (jag satt bara o tänkte+ stirrade genom hela dagen) 11h på det och typ ett eller två äpplen och en macka. kändes ändå som det skulle räcka xD men jag ville ha så mycket mer.. kan inte leva på så lite mat. Måste äta stora mängder. Nu säger mamma att jag borde hoppa i säng, men jag ska gå o koka massor med pasta först.. hejs.

RSS 2.0