Wonderland, dag 2

Alltså ne.. vill äta nu, :/ varit kaos. ledsen och besviken jag är. En person som ringt mig i somras och frågat om jag skulle kunna spela på ett café, mailade just. Saken är den att spelningen är imorgon, och jag hade trott att den personen hade glömt bort mig, eller att musikcafét hade blivit inställt. Så nu är jag oförbered och upptagen. Vad gör man? Jag frågade om han skulle ge mig betalt (skrev inte bara det i mailet x) och ärligt talat är det de enda som skulle överväga mig i det här tidpunkten. Vi har fikaförsäljning imorn i samband med 3:ornas sista projekt, och allting börjar samtidigt. + massa andra saker.

p.s bilden kmr ifrån www.kklister.blogg.se


18-års kalas!

Måste nog be om bilder från någon. 


Vad kan jag ha köpt?


Min sista rubrik. (sadly not that inspiring)

En bekännelse..
Jag glömde skriva det här igår.

Min sjätte rubrik.

Tänker inte skriva idag.

TILLÄGG: fattigt/dålig tolkning av dagens rubrik. Men men,


Ännu en påminnelse om en berättelse som aldrig var min.

Sakarias Majander - Retitled from Alric ljunghager on Vimeo.


EXTREMEPLAY.TV


Min femte rubrik.

Jag skulle kunna säga massa saker som att sy, rita, ta kort, se på film, spela angry birds, sova, kanske dansa/tävla?, äta osvosv. Tre saker.. hm 1. Sketcha/Rita eller illustrera tycker jag om. Inte måla dock. Gjort många frigående teckningar, och diverse kalkeringar 2. På något vis tycker jag om att planera mitt i röran. Spontant blandat med strukturerat. Jag vill ha ett jobb so badly att jag ibland skickar iväg 15 mail, och hoppas. Samtidigt som jag aldrig haft ett jobb, och det jag gör när jag kommer hem är att slöa. 3. Tolka musik. Just nu håller jag på att spela 3 instrument samtidigt. Men något jag hatar, är när man blir pushad och pressad inom musiken. Musiken är som en diggande, frigående höna. Let it be.


DEVELOP.


Min fjärde rubrik.

Det här känns inte speciellt kul att skriva om heller. Jag borde tagit bort den här meningen också. Jag har nog några jag kan googla på, jag kan hitta en speciell bild som nästan vem som helst skulle gilla. Jag kommer hursomhelst inte vara ensam om att tycka att de ser bra ut på bild. Jag sitter också och tvekar på.. om man får säga sig själv. x) Jag vet. Men jag har sett mig själv genom mitt livs längsta resa, mitt eget liv. Jag kan snart säga att jag är en kvinna utan att fnissa till, så jag måste nog ge en plats också åt mig själv. Inte en snygg kvinna, utan en vacker kvinna är det jag presenterar som följande: 1. Elisabeth Cuthbert 2.-3. Rory & Lorelie Gilmore(Alexix Bledel & Lauren Graham)...också en rent utav beauty Beauty. 4. Gemma Ward. Nu ska jag söka upp två filmer, som jag fick reda på under searchen efter vackra kvinnor.http://www.youtube.com/watch?v=iFR4SgfqAFc Postgrad- Trailer.  http://www.imdb.com/video/screenplay/vi1754531353/ The Black Balloon- Trailer.


Min tredje rubrik.

1.Dagen i helhet. Färgen på dagen. 2.Varför jag är så bitter, medans alla andra är "jolly"det känns som att jag är den mest bittra personen jag känner x) Aldrig riktigt nöjd eller glad. (nu för tiden) samtidigt inte deprimerad. Bara bitter x). 3.Tänker på mina kompisar, att jag saknar ålidhem. Inte själva skolan x) jo, det också. Men mest, att ha roligt exakt varje dag. Tror inte jag haft en enda tyst dag, sedan jag började där. Alltid skratt tills magont. Och hashin som alltid skulle bråka med Gunnar x) (det tänker jag inte på varje dag, men det är en av sakerna som hände typ 2-3 gg i veckan på ålidhem) 4. Sommarloven. Förut var det sommaren 2008. Nu tänker jag utöver alla sommrar sedan 2008. Att gilla sommarlov i en mängd eller en annan. 5. Jag kan inte undanhålla. Jag tänker på min mobil, och mina sms varje dag. Väldigt sällan glömmer jag bort att kolla på mobilen.


Min andra rubrik

1. Jag känner mig stressad just nu för att jag bara har ca 20 min på mig att skriva färdigt. (eftersom att annars bli det dag 3)
2. När jag var liten, så hatade jag rosa. När min kompis skulle ge mig en rosa penna så hoppade jag till o skrek"EUH". Rätt så omoget x) Men jag skulle alltid vara tvärtom alla andra, och nu är jag nästan tvärtom för att nu vill alla vara den som är annorlunda. Jag gillar fortfarande inte rosa.
3. Det enda spelet jag "lanat" (själv..) är Angry Birds, och nu är jag addicted. Fått 19 rader i Tetris, o gav upp.
4. Jag ogillar den mesta vegetariska maten, men jag har varit demi-veg (äter fisk, o mejeri) i mer än 4 år. x) Gillar inte wookade grönsaker, omelett, grönsaksbiff osv.
5. När jag gäspar kommer det ut en "knorr-ljud" (jag är en av dem knorrare)
6. Jag har en vardags-sida i min säng, och en helgsida. Ingen speciell anledning. (ibland byter sidorna sida)

Min första rubrik.

1.Hitta saker som jag tappat bort eller saknar. Det kan vara allt mellan något till någon.
2.Göra saker bara en gång till, eller få hoppa in i stunden, och känna vibbarna man hade då.
3.Skulle vilja se Travis Pastrana på riktigt, skaka hand liksom kanske få filma med dem någon dag, skulle nog inte våga prova på, men jag önskar att jag skulle våga.
4.Jag har sen praoen i 9:an velat bli ljudtekniker/ljustekniker, skulle vilja jobba som det faktiskt.
5.Någonstans inom mig vill jag helt enkelt inte vara snäll. Innan jag dör så vill jag bara visa blanka sidan o säga fu, jag har rätt och du har fel x) OM nu så skulle vara faller, har varit så arg men alltid spelat snäll. Ibland blir jag less, men inte på det sättet så att jag nästan ångrat mig. I wanna be like- damit woman! o.o that's almost too much.
6.Imponeras. Hamna i en situation som jag inte vet hur jag ska hantera.
7.Det där som skrämmer mig, det som kommer ändra mig och det som kommer betyda mindre då än vad det gjorde för några år sedan.



Tema-vecka

*Sju saker du vill göra innan du dör.
*Sex saker om dig själv.
*Fem saker du tänker på ofta.
*Fyra kvinnor du tycker är väldigt snygga.
*Tre saker du gillar att göra.
*Två saker du tycker är tändande.
*En bekännelse
Jag har valt att välja bort 3 st alternativ. Jag vill göra detta under en vecka. Valde bort; Tre saker du tycker är avtändande. Åtta sätt att vinna mitt hjärta. Två favoritlåtar. För det verkar som att jag försöker få dig som läser, att veta hur saker och ting ska vara. Jag har inte lust att göra det.

Secret members of a secret society.


Move your heart.


Jones: Men jag är inte på skratthumör..

Men det var faktiskt jag x) så.. jag fick lite ont i hjärtat :/

Godiset har kommit!

Påminnelse; Om du nu blev sugen, så sök upp mig på Midgårds DN2 ;] säljer i mitt skåp, om du vill kan du smsa innan så du hittar godiset, inget mer fuffelns än då :) 070-5423896. Finns att köpa i 400g påsar också, 50 kr. Men dom lämnar jag hemma, då behöver du deffinitivt smsa :) 20 November, är julmarknaden i Innertavle. 

In my sleep

Kände för en ny, här är den! Kommer upp som header när som helst nu.. Må era fadrar sova gott inatt, eftersom att det fars dag är just denna dag.


Mamma säger: Trädgården somnar .

Farsdag! grattis gamgubbn (: gjorde en tårta, tog ett jädra tag, men den funkade visst. Förra året spelade jag på Glashuset den här tiden,
Foto: Linn Winnerstad Redigering: Julia Wiinnerstad (jag)

Puss mm :)

jag kommer ångra det här inlägget. sliten tjej då, men ni får leva med den bilden tills vidare. Jag har inte hunnit göra mig iordning de här ca 2 h jag varit hemma, ah.. de där var jag lite kort (: hoppas ni gillar.  


I have sweets

Jag gillar att det här inlägget kommer efter vad jag skrev om sist.Nu är det såhär; Det kommer att ske en liten julmarknad här i Innertavle den 20 November. Jag har beställt hem 24 kg hårda karameller. Jag kommer börja sälja dem på måndag, så fort jag fått hem dem och slagit in dem i strutar. Priset är 25 kr, per påse (1,5 hg) Hör av dig här på bloggen, prata med mig in real life, eller smsa mig på 070-5423896 (: De finns hallon-rabarber, lakrits, polka och blandat. p.s de är inte dem på bilden, utan vanligt cylinderformade (:


Tsatziki i facet - Sånt här funkar ju oftast inte, men det kändes bra!

Gurka, fil, citron och olivolja.
Adriana Lima.                                                                                  

It's a beautiful day, Don't let it slip away. - Cliché

Sad but true, detta är vad jag gör http://www.youtube.com/watch?v=4tayXffsMXU&feature=related .. har inga läxor, inget att fuffla med direkt. Inget på tanken atm, så jag släpper hjärnan till marken o kastar ögonen på skärmen.. x] Nöjd och glad är jag också, fick ju mitt första Vg på ett prov i ett visst ämne.


Right up there

No question, they're the favorites.

 


Rätt att jämföra?

Har inget speciellt kul att göra ikväll, så ja x) skrattade ganska hårt till andra videon, så speciellt när man tolkar andras låtar. (elr tolkar andras tolkningar av låtar) Jag såg videorna på andra bloggar, så guess thats what i'm doing.. kollar bloggar o ser bntm
Robyn 'Call your girlfriend'

Min statistik

Nu ska vi prata om min statistik.
Unika besöker per dag/under 30 dagar= 13,23 st.
Kommentar: Godkänt.

sådärja.

Äntligen fått mina kex.. 


Olen hullu, olet hullu

 


Lil'bit'of'colla

Det är inte så att jag vill gå crazy, eller något men vi har  stora möjligheter att ändra vårat utseende. Jag om någon,  sticker inte ut i mitt utseende. Kanske mer rött underhår isf, senare.. när det blivit lite längre


Sådär som jag har velat fånga mina minnen har ja aldrig lyckats fånga dem förut, också ser jag den perfekta stunden och kommer på att det är försent

Jag tänker skylla allting på skanners, skulle blivit snyggare bilder enligt mig, men de blev väldigt ljusa :/ Underhållningen för idag, eftersom att datorn inte accepterar USB-sladden. Har jag inte så mycket nytt ifrån mig att komma med.


RSS 2.0