back to the old

 -.- ja... jag har gjort som många andra, tappat mobilen i vattnet så nu har jah den hära -->


het.

Blir nog ingen action alls nästa månad. Det blir off to någon mobil-handel och köpa en ny ;/ Elr vänta och hoppas tills den jag hade torkar upp.. 
Får trösta me lite GG tills vidare ;/ SOV GOTT! alla.. ingen?


lulablue   (mobbad, jag skäms) X]
 

;( threat-mail.






Very good.




Halloj. Utmärkt bild. Tycker verkligen det förmedlar något. Ser ut som jag vet vad jag gör. Vad jag har framför mig, och vart jag ska komma i livet. M-m. Kunde inte bli bättre, hej o hå.


Va possetiv jag blev då x) Whaat's wroong wiith meee ;( Min mobil är knäpp, stänger av sig själv hela tiden. Så jag lägger inte "dissen" om ni tror det. ... dissen-pissen.... Vet ni att ordet "keff" har funnits ganska så länge ;o hörde det i Aladdin här om dagen.  
HELVETTE nä nu jävlar! Nu tar jag tejphelvete och tejpar igen jävla klapphelvettet .. xD på datorn. 
Ni ska se min datorn, helt crap. Bränd i kanten, ena gångjärnet är totalt löst xD Och alla hörlurar/högtalare som jag haft genom tre år har gått sönder efter fyra månader. Behöver nog fråga efter militärens uttrustning till nästa gång. Well, well.. 

Vad ska vi göra till sommarens sista månad, känns inte som att det räcker att leva nattliv, och sola på dagen. :/ Behöver hajka eller något.. Har ju kring 600 nästa månad. Maybe it'll be some action then..:)




The Lonely Island – Normal Guy - Interlude x) (man känner sig normal)

     

You know you're gonna be fat... lalalalA

lulablue.


lite senare

Hej lite senare på dagen. Kvällen. natten.



Det här är Patrik.

        Idag fick Patrik lite mat :)    xD hahaha då vart han sur. japp.    Började gråta.. om ni ser tårarna :/


Jadu :/ han var på lite kräset humör idag. Blir nog bättre sen då :/ :) hoppas vi

En låt som patrik ville att jag skulle visa: Britney Spears – Overprotected - Album Version (Radio Edit) 

hahhaha xD han säger att det känns nu så för tiden, jag fattar inte vad han menar! xD

 

lulicious.


Ingen :)

  

Tror nog inte det här har någon innebörd alls för er andra. Men jag har varit på ica maxi :) Syrran betalar. film o pizza, luktar pizza från köket nu. Köpte själv en Cosmopolitan och halstabletter (:/ den första påsen åkte in i rullbandet vid kassan, så jag fick välja en ny) men nu är jag nöjd :)!

lulablue

Klockan sju



Gud. Jag vill hellst gärna inte snacka om den sortens fantasi. (ta inte illa upp) Men vi har egentligen bara kommit fram till att gud är en fantasi. Inga tydliga bevis som kan få en ateist att tystna.





Om gud så vore,
enligt våra beskrivningar.. vad skulle han/det vara? (tyst alla feministeer som tycker jag borde skriva hon också... -.-' låt det va en han/det nu) Skulle det vara en som oss? Skulle det vara en egen person, eller en flertal person, alltså en som lever i oss alla?
En ateist skulle nog hellst vilja se det som en riktigt person, som varit här på jorden, gjort historia och blivit märkt i livets historia på ett äkta sätt. Inte trotts eller upplevts av människor som "har sett" honom.

Det finns något annat.

Man ska inte dömma boken efter sitt utseende (bibeln) och ni som är kristna och inte läst boken. Bra gjort. Spara den till senare. :) Du kommer endå höra alla psalmer som finns i den. Varje dag hör vi dom. Vad man ska göra, vad man ska låta bli. Vad vi ska höra är våra egna psalmer, viktigare att höra. Men om ni då har läst bibeln, visst har du hållt me om saker, eller har du ryggat tillbaka och tänk att det inte stämmer? Så många gånger jag har gjort det.. Därför jag inte vågar placera gud först, jag vill placera mig först. 

Jag vägrar säga att jag inte var där.

En gång var jag där, när jag inte visste tillräckligt. Jag kan inte säga att min konfirmation inte hjälpte. Okej, jag vart inte kristen, jag vart säker. Jag fick veta.. tillräckligt mycket för att hitta en egen väg. Det var också en sak dom nog ville att jag skulle göra. Släpp dina tankar om gud. 
 Fast våga lära dig, bli visad vad de har att säga, de som tror för vi alla måste ha en chans att visa vad vi kan tro på.

Solen skiner starkare.

Såg nu att solen skiner, kl är kvart i sju och jag kanske bara mummlar.. vem vet. god only knows.. xD Jag har öppnat mig ganska mycket. Men jag vägrar säga att jag inte tror, visst tror jag. Himmlen är min tro, det blåa himmlen som jag ser härifrån från mitt hem. regnet. när himmlen öppnar sig, sprakande regn faller ner på plattor. Men just nu, ser jag solen göra träden två nyanser av grönt. Det är vad jag tror på.






kisskiss lulablue  det finns något annat


Let it come

  Deadmau5 – Ghosts 'n' Stuff (Radio Edit) (Feat. Rob Swire)

  

Hemma från sthlm, efter en vecka (vi pallade inge mer, josef var så jobbigt (; ) Jag har tusen bilder, Nathalie har resten av dom tusen bilerna. Jag har typ bara bilder på byggnader x] Har en film när nathalie badar också. Men den får ni inte se, den är för konstigt. Vi gjorde inte speciellt mycket ansträngande i sthlm, vi for på stranden två gg, en gång utan mamma o pappa och en gång med dom. Dom kom dit på torsdag -.-' det tyckte jag var drygt.

Sen såg vi Spanien vinna över Holland, bara vi som såg det i det huset... men roligare var tidigare matcher då grannen vi bodde bredvid var Tysk x] hihi. Sen köpte jag upp 1300 på något sätt :/ Har 700 kvar nu som jag lyckligvist hade GLÖMT efter bröllopsjobbet någonstans hemma :S Tur det.

Båten var helt.. fett stor. Jätte ansträngande att gå alla trappor om man ville det. 10 våningar, med spa/bar eget köpcentrum, full med förstorat godis xp vår familj köpte 6-7 toblerone i maximalt format. Nu har dom skyllt på mig att det var jag som tog dom, jag vet att det var josef -.-' den jeffeln.

Asså jag vill inte säga mer, vill ni veta mer. Fråga mig. ..... jag tyckte in om dom brasiljanska fotbollspelarna.. :s creepy. right nattis? För mer bilder, besök min bdb www.bilddagboken.se  lulicious


 










      





(vi låtsas att hon svarar.)
- aaa.. jag håller me dig.



lulicious

att göra lista

Tisdag;
06;30 vakna
08;00 vara på bussen
08;20 startar bussen
... 9 tim

framme i Stockholm busstation
hitta buss till Väster Haninge x)

Onsdag;
;D;D;D;D;D
stan

Torsdag;
 ;D;D;D;D;D
stan

19;30 (nånting) mamma, pappa, linn

Fredag;
(A)(A)(A)(A) ;D;D;D
stan

20;30 båten till Åbo, (a)

Lördag;
åker på båten. hit o dit.

Söndag;
:S vet inte om vi kommit hem här
sover i sthlm

Måndag;
Ska vi nog va hemma.





kissie t.ex..



Satt just o läste kissis blogg, för andra gången någonsin. (då vet jag inte om jag har rätt att säga så mycket) Men vad är deras personlighet. Dom här som bloggar x] som mest. Det enda man får se är blont hår.. hm kläder.. reklam. Dom själva borde ju bli lessna till sist. Eller räcker det så? Några dåliga skämt här och där. Att dom är störst på att blogga, och man får ungefär samma intryck av dom.. Förutom kanske Amirs dårå, han har ju iaf "bestämt sig"

Men inget elakt om deras utseende! ;o, vissa saker kan man inte hjälpa.. vissa saker hjälper man för mkt. Fast _intressen_ för det mesta får jag 0% intryck utav ;o skare va så kul att läsa då? Vad äre ni vill få ut folk. Vad äre som är så kul!?

XDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD

i dont get it.. help me (jag måste ju få veta vad som är så iiiintreeeeessant!) xD


lulicious

RSS 2.0