Sånt som jag bara måste göra. Är inte så fel, när det är jag som bestämmer.

Räknar matte och väntar på att Misfits season 3 ska bli färdig.. 

Sent i Januari. En ukulele. En minus graders sommar för några år sedan.


Misfits

Hittade inte riktiga trailern, dom var låsta.

29/1 2012

Jag känner inte för att gå och lägga mig riktigt än, spela roll om jag är trött imorgon. Slipper ändå filmkunskapen, då vår lärare är borta på filmfestival. MM.. då tror jag att jag far hem, pluggar matte, gör klart läxor och sedan misfits.... o.o nu blev jag hungrig.. jahap.. vilken redig text.  

Grattis på födelsedagen

Så nu är jag officiellt vuxen/myndig vad man nu vill kalla mig. Jag känner ingen skillnad, än. Vill inte ha en titel som vuxen. Kommer väl aldrig riktigt uppskatta mina födelsedagar. Just för att det förväntas så mycket. Igår vare väl roligt, om jag hade fattat handlingen i filmen x) Vi skulle ba sett misfits från början!.. 

00:00

18 ååååååååååår. mmm, fast jag fyller år 23:11. Hade tänkt o gå in på REX, men tänkte igen.. att det kanske skulle kosta pengar. så nej (: kanske ... sen heheh 


and I was like..


Boys of Summer - Olle Hedberg


Något att komma ihåg.


Jag skulle vilja hinna med så mycket, och nog väl hinner jag allt det jag vill hinna, men vill jag det?

Har matteprov nästa vecka, tror jag/hoppas jag. Jag är efter, tror jag/hoppas jag inte. Jag borde göra litegrann ikväll, men just nu är jag kissnödig, och när jag är det tänker jag inte på precis mycket mer än att jag måste gå på toa. Sen så såg jag projekt runway och gamla minnen kliver fram, så nu vill jag bara ned och sy. Har inte köpt tyg eller tygtrycksfärg till min nya dataväska, för jag har 159 kr på kontot, och pengarna kommer på lördag som btw! är min födelsedag. Min dataväska gick sönder idag, den sidan som inte var lagat med en säkerhetsnål ramlade helt enkelt lös. Sitter också här och tittar på M1 blonde & stronge, Schwarzkopf slingor och undrar när jag ska ha tid för dem.. och när vill jag permanenta det igen? hur kommer det se ut..
Nu hoppas jag att personen här inte mind, men jag tyckte bilden påminner om min hårlängd och hårfärg just nu, så det passar bra som "framtida visions -bild" 

Saknar det där som du strävar efter.


Man biter ihop så mycket, över ingenting. Det blir större än vad det är och oinspirerad kan man till och med säga.


Nu när jag lägger upp det såhär, så ser jag ju direkt vart det kliar o se på


Alla säger allt, och jag hör ingenting.

Har varit ute och kört nu en bra bit. Gör samma fel och samma rätt, men det är små skillnader men det går framåt efter att ha gått riktigt mycket bakåt. Hoppas jag. Nu vill ja sova nästan :/ trött..

"You want him to do you, so much. That you could do anything ;D"

De är bra att dom inte riktigt vet vad dom snackar om egentligen x)..

hahahahahha


Ska hälla upp lite cola, o sätta mig vid Disney Chanel.

också har jag ritat också

bambambam

Ett litet hopp från rebecka där (: Hopps o studs på baletten idag, känns roliga med lite snabbare saker, för då gör alla fel x) Så. Livet. mhm. Rolig reaktion av engelskalektionen (vi hade en austrailiens kille på besök, och majoriten av dans klassen e tjejer.. hehe) 

James Blake - A Case Of You.

Min blogg knr igen rubriken till detta inlägg, antar att jag lagt ut låten förut. Verkar som en bra låt?

Jag börjar nog med slutet. Hejdå

Jag har som inte myck'o'säg. Lindex: ca 200 kr allt som allt. Himla mycket rea överallt just nu, vilket är underbart. (a) allt under 75 kr är ett ja. Inget av dessa kostade över 75 iaf. Byxor + tröja: 75 kr (2 för 1) Bikinidelar: 25 kr styck. Bh: 75 kr.
Jag ska nog kolla igenom matteboken, vill inte hänga efter då tappar man suget. Sen kanske rita något? Förslag på vad jag ska rita? 

Fredag den 13, 2012.

Hej idag, har det varit en helt vanligt fredag. Som fredagar ska vara. Nu är jag jättehungrig :/.. så jag måste nog duka nu. Stadium: Warp, bikinitop 149 kr. Träningset/top, short 149 kr.


Feel so close- Calvin Harris


Guilt- Nero (Radio Edit)


' dos


Nu klockan 12

Hejsan, idag är jag ensam hemma. Måndagen före skolan börjar. Just nu sitter jag och ser på Kim Possible på Disney Chanel, så himla glad över alla kanaler! O nu kommer ett till avsnitt. Medans det går, ska jag nog göra ett av mina misstag som händer. Nu nu ser det ut såhär:
Klockan: 12:42
som slutmeddelnade: så tycker jag det blev helt okej, M1 slingor går att använda på mörkare hår.

Textmeddelande:

Ligger och ser på Gossip Girl, känns som ett nytt år nu. Brukar ha mina nyårsinlägg, men glömde visst det de här året. Eller förra.. Jag känner att ett visst inre uppbyggnad saknas, men jag är påväg dit. Ligger också och drömmer om en lägenhet, ett jobb, nya kläder, post i brevlådan med namnet "Julia Winnerstad" på. Fyller arton om några veckor, 28 januari för att vara exakt. 28 Januari, 2012 året med alla dörrar öppna. Om vi då inte dör där någon gång i december, eller som Jones sa, dom kanske vänt almanackan upp och ned. Some makes mistakes. Jag ska försöka proppa in mer saker det här året. Om jag får chansen att få ett jobb ska jag ta det. Servitris, städare, diskare. Jag bryr mig inte riktigt. Det är starten, och jag får ta skiten.
Undra hur länge en croissant håller.. /julia

Certain kind of sadness.

Har egentligen inget att bidra med. Skriver bara om mig själv, och använder förkortningar som jag inte ens tycker om. Önskar jag kunde ge mer. Gillar låten här över. 

Ibland förstår man inte


Sherlock Holmes

Sitter och ser på ettan av Sherlock Holmes, så att jag får se 2:an senare. Nu är det rätt sent för mig, och jag som borde ställa om dygnet för jag tror då skolan börjar på måndag igen.. Juste, då ska ja börja med Filmkunskap också ;D fast på måndagar.. mina korta dagar. 

Mysigt med ont i kroppen.. mysigt.


Inte vad jag hade tänkt, men så blev det.

Ser ju inte riktigt ut som jag hade trott att det skulle blir.. Men hoppas det faller ur lite färg med tiden, som det gjorde med det andra. (: 


That's what I want.


Idag, jag tror dig. jag tror det.

Fixar ihop någon sorts lång musikvideo i brist på aktiviteter x) Är på min andra 20 min's Hoppas bara inte det låter bra i mina öron för att jag hållt på med det så länge nu x)

James Blake - A Case Of You.


hm..WWAA


Sink or swim

Tyrone Wells – Sink Or Swim

Starten på det nya året, 2012

Mamma och pappa köpte en overlockmaskin nu i jul, och nu har mamma o ja varit o köpt tyger för flera hundra x) (där bland betalade jag 100 kr) Jag ska få två par dansbyxor, och en tjockare tröja av rentyget som syns på bilden. Fick också Linn att filma fyrverkerierna som de såg i Innertavle, pappa hade gått långt över budget det här året, ser jag..


Jag har faktiskt inga bilder ifrån nyår.

Jag har faktiskt inga bilder ifrån nyår. Tog aldrig upp kameran (: Just nu är jag hemma. Kollar på Tvn samtidigt som jag sitter vid datorn. Mums.. gamla ostkrogar, maränger, och glass och godis och läsk lgiger överallt. eller alltså inte gammalt som i äckligt utan.. ostkrogarna är sega (a) gottast. Kanske borde ta en dusch snart, inte gjort det på hela året faktiskt (:

RSS 2.0