Spelning

Jag somnade som platt pankaka igår. Ikväll är det spelning på Umedalen, på Västangård UG, tror jag. Kom gärna o kolla. Adressen är Aktörgränd 29. Huset heter E11. Ta buss nr 1 till glädjens gränd. Nu ska jag träna lite på låtarna (:

Let it go, let it go


Det sitter en mygga på utsidan av mitt fönster och en fluga på insidan av mitt fönster. Jag skulle vilja va katten som springer på sidan om vägen, bredvid den snötäckta ängen.


My work is done here

Sytt färdigt för idag.


En bulle i ugnen..

Nej rättare sagt 2 bullar i magen, och är inne på min tredje. Dom är ju så små. Imorse ringde en kille från en tidning...kommer inte ihåg namnet. (som jag borde) Ska länka till sidan, om den går att läsa på nätet. Där kan man läsa om mig som Lulablue, och om Blå scenen som jag arrangerar. Har just suttit och petat i artikeln som Fredrik Westman skrivit. Lovar att försöka länka till adressen, och så att det blir rätt tidning också..

The top of the morning- Mike Oldfield

Det är mycket pågång, men nu vill jag bara luta mig tillbaka och kolla igenom lite körteori. Allt kommer ordna sig, och om det inte ordnar sig så skiter det sig, men då går det iaf över (: Ne.. det här är roligt det här, att hålla på att arrangera och planera. Jag tänker efter för mycket. Ska trycka igång 'sovmusiken" på grooveshark.com och försöka få in lite kör-tänk i huvudet (: Tänk.. snart är det sommarlov.


Textmeddelande:

Nu har jag haft det där talet jag sist snackade om. Kns som evigheter jag skrev här, men det var ju bara i förrgår. Det har varit mycket skola och skolarbeten som ska tas hand om, förberedelser osv. O ni kan ju gissa er fram att Blå scenen arbete tagit upp mycket av min tid, planera, maila, komma ihåg vad och när. Men det är roligt! Det kan jag inte ljuga mig ifrån :D Nu ska ja göra det jag faktiskt ska ikväll.

Och jag som trodde att allting var hopplöst!

Hur tur kan man inte ha?! Håller på med mitt svenska tal som vi ska redovisa på onsdag. Spelar in det och klickar sedan på stopp och vad hamnade inte klockan på? 5 minuter.. O jag som trodde att allting var hopplöst! Idag har varit jobbigt, första dagen i skolan. Fick ett sånt där lamt slut på dagen, och egentligen ingen större energiomvanling i kroppen, så jag har hållt mig på samma nivå hela dagen. Så jag dogade i sängen när jag kom hem, vaknade men sov fortfarande..
Men nu är jag så glad att jag proppade i mig hallonsoda och choklad plus makaronelåda för att hålla mig igång och bli färdigt med det här talet. Dessutom blev det jäkla filmresentionen också färdig, vilket jag inte alls blev lika stolt över. Men det känns som att jag kommit över det. Vill bara lämna in nu och gå vidare. Ska man orka gå vidare med balettkompendiet vi fick idag? Nej.

Köpt, gjort och fått. Jag som sa att jag inte skulle ha sånt här i mina inlägg. Jag tror nog att jag var lite slarvig i min beskrivning..

Vet du en sak.. Jag saknar min cykel.. :/

Clean up

Här sitter jag och tittar ut över kläd-havet. Tror jag ska hämta min 2003-mp3 och stoppa i pluggarna, och börja bära kläder. Allt som pimpim kissat på ska tvättas. Nu bryr jag mig knappt om ifall att det är rent eller smutsigt. Vill bara inte ha det på mitt rum längre. När det är gjort ska jag ut i garaget igen och måla några varv på podiet. Efter det då.. hade jag lovat mig själv att jag skulle få sy mig en blå tröja. Vi får väl se senare ikväll.

Man tager vad man haver

Tjenare.. vilken dag. tillbringat i en container med Jonas och min pappa. Jag har varit på skolan igen.. wtf o.o
Jag har också varit i garaget med 3 l blå färg, 5x3 m + 3x3 m plank som jag målat i pappas jobbarskjorta. Hela den vart blå, och mina blå byxor vart blå ;( Det tog nog säkert 3-4 h att fixa. O imorn ska ja göra samma sak.
Men imorn ska jag också mäta lutningen på Rådhusparken så vi kan fixa podiumet i rätt höjd osv.
Typiskt att min mobil kabel är borta, skulle velat lägga in en bild på någonting :/ Men här skitsnyggt! Färgen på scenen kommer bli ungefär sån här färg, en aningen grönigare o mörkare kanske. Men inte mycket..

Working for something

Ska om ungefär en timme gå till bussen, och ta hand om lite Blå Scenen business [: Träffa Jonas på Midgård, hoppas på att få ihop en låt. Sedan traska vidare till Norrlandsoperan för att prata med en annan gubbe, som förhoppningvis har lite grejer som jag kan få ta ifrån deras källare.

Nu har jag också ett dilemma, diana

Mitt hår just nu, känns helt okej. Varning redan där att jag inte borde göra något isf. Men det känns inte speciellt kul. Väldigt urtvättad färg skulle man kunna säga. Blir bara blondare för varje tvätt. Så ska jag färga dit ljusare slingor, eller matta över hela skiten med en ljus eller mörkbrun ton?

"Everybody want to count for something". Idag är vi barnvakt till Moa.


Cykel-tshirt

Vad jag gjort idag i bilder. För det mesta, rätt så kreativa grejer. Inget större masterpiece. För att få riden att rulla. Har sett futurama (de avsnitt av säsong 6 som jag missat), sytt och ritat.

Weekend wars

P-p-p-åsklov. Nu kan jag göra allt så långsamt som jag bara vill. Hörde när mamma sa sovmorgon imorse, under tiden jag halvsov. Bara för det klev jag upp, duschade och nu ska jag snart göra teoritester. Blev helt plötsligt halvduktig.. Igår var jag och skottade fram 8 möjliga lastplank, att bygga min scen utav. De måste hinna tina, och jag måste hitta matta till scenen också.. men vart? Om någon säljer golvmatta, ring mig x(


le easter..

e

Next Girl - The Black Keys


I am your boss

Vet ni vad jag är? Jag är en arrangör, en boss. En testrunda på att se vad jag klarar av inom det yrke jag vill hålla på med. Vet inte vilket namn jag väljer att kalla det yrket. Arrangör/ljudtekniker, fixare, boss. Något sånt som har med föreställningar att göra. Att stå bakom scen, fixa så att allt stämmer, och att alla kommer. Trycka på play knappen och dra spakar hit oc dit. Justera diskant och bas och mellanregistrer, hur man nu justerar alla dessa saker vet jag inte riktigt. Men jag kommer närmare och närmare. (Ni som just blev oroliga där kan lugna er, jag har medhjälp) Precis det här nedan jag snackar om. Jag är arrangör för Blå Scenen, som jag själv ordnat under kulturnatta. All info ser ni på affishen. Det kommer komma en affish kring den 1 Maj där det står vilka artister som kommer uppträda där. Håll ögon och öron öppna!

 


Coldplay - Charlie Brown

Laddade in de där låtarna igår då, imorse hittar ja inge AAA-batterier.. Så slår på datorn o lyssnar därifrån, får ha den på trekvarts hela bussen hem från skolan. Imorse gick det bra att köra, går bättre och bättre faktiskt. När man lärt sig vägarna osv.

Im gonna fail you!

Vilken snöig söndag.. Sitter i sängen och samlar mig för att hugga in på jordgubb/ananas paj som mamma bakade tidigare idag. Första april idag (: Kom ihåg när jag var liten och en kille i min klass fyller år på denna dag, ingen trodde på honom.. Just nunu, ska jag nog ladda hem nya låtar, och fylla på min stackars lilla mp3 som rymmer typ 50 låtar.

RSS 2.0