Kurt-fjordoz, det är ett dansband va?

En ny skiss utav någon som inte finns x).. skulle bli en person men säger jag det så skäms jag x) för det är inte alls likt. Ser mer ut som Megan Fox.

Hejsvejs nu ska jag kanske slänga på mig pyjamas o krypa mot vardagsrummet o se hälften som e kvar av idol, sen blire mer Eva o Adam, o se hur Jones egentligen mår :/.. buh sjukdomar.
/lulablue.

- Eva, du kommer aldrig bli klar, du ser ut sådär (:

Jag hittade det! Eva & Adam i serie-avsnitt på Youtube då förstås men det är jag också van vid. :D Åren då kanske Eva och & Adam var "the shiet!" som man kallar det x) elr typ Ronja rövardotter året innan. Det ända som Sverige faktiskt lyckades bra med. Nu börjar det (:.....
/lulablue

Melissa Horn- Under löven (inga fördomar)

Enkla ord är bildade i frågor, och de ärliga är ärliga.


Källa: Buster the boxer!

/lulablue

Feel me?

MOVE from Rick Mereki on Vimeo.


Hundvakt söker hundar.

Bor du i Innertavle eller Tomtebo? Har ni en hund som behöver rastat på eftermiddagen, men ingen har hunnit hem än? ring: 070-5423896. Glad/fattig student och jag går gärna ut med er hund (:

Tider som passar:
Måndag: 15:00-21:00
Tisdag: 15:10-21:00
Onsdag: ----
Tosdag: 17:00- 21:00
Fredag: 17:00- 20:00


Dreams

Drömde att jag var med i Hunger Games.. :/ och sen något om att jag var tandläkare i badrummet, o sen käkade jag o Linn pizza på grannens gård..


Isaac Mendez- mode. Sitter här o ritar i timmar.


isaac-mendez-painting.jpg Isaac Mendez
lulablue.

Allt som man skulle kunna

Jag vill också haaaa....

Morr'n

Något smart diana skrev på min mobil ett bra tag sedan..

Birds - Serenades


Ser på svensk opera på TV:n och väntar på att mörkret skall falla, och middagen kokar ihop på spisen.

1. Recept;
Hårdvispa 4 Ägg, och häll i socker. ca 2-3 dl.
Vaniljsocker & bakpulver ca 3 tsk's
Smält drygt 150 g smör, häll i.
I med regält halva burken kakao av det du har kvar xD (alltså mycket)

Rör tills smeten bli till "kräm"

2. Topping;
Jordnötskräm
Fazer, nötchoklad & medelsalta jordnötter.

175 grader, 10-15 min. ;D
yeah..

photoshot-ideér

Personfoto.
Tilltalande blond.
Polerat ljust smink- skarpa linjer.
Oskyldigt svart/vitt.

Emotionella foton.
Med syfte.
Dämpat. Dynamiska stillrörelser.

biccchi:msnr:  timetopretend: lococommotion: (via jenetevoisplustuesmorte)
Classiskt.
Lekfull styling- karaktär.
Intressen.
Vågat, men enkelt.

foto_decadent: Emma Watson by Ellen von Unwerth (Vs. magazine)Kreatift "i ögonblicket/ på plats"
Mycket färgat smink.
Ung. Unik.
Med närvarande.

Fyra olika ideér som jag skulle kunna utegå ifrån, om jag vore stylist. De här förslagen känns väldigt moderna, nästan lite gamla. Men man kan fortfarande göra dem till något unikt- som talar.
Kan tänka mig att första är något i stil med att vara stark och ny; alltså en ny styrka inom sig som många sångerskor/sångare använder sig utav på omslag, efter ett par år för att desperat verka unga igen. Den andra bilden är mer något som profecionella fotografer utvecklar mer och mer, och blandar ihop med människans kropp, vissa delar som siluetter och former. Jag skulle vilja utveckla den tredje bilden, där karaktärsdrag och viss förflutenhet kommer in i bilden. Vad man gillar och vem man är helt enkelt. Den fjärde bilden handlar främst om att ha kul, vara närvarande och ta en paus fast man ser att det är mycket av stylingen som gör bilden.

Nu har jag babblat på om grejer jag inte ens kan, men har längtat efter att få använda färg och foto nu ett liten tag, så jag ser fram emot vad som händer, om vi fixar det på söndag [: Det blir inte såhär stort, jag spårar lite bara för att få bloggen uppdaterad.
/lulablue
.

Torsdagskväll

Jag behöver inte ens säga det. Stjärnor framför ögonen, och sämst andning. Skönt egentligen att fysen övergår till teori snart.

Imorrn är det den dag det är, och jag går till halv fyra, precis som det ska va så att man känner sig värdig helgen. Undra vad temat för helgen blir .. Schrilla, plugga?

Söndag och lördag blir nog roliga iaf, sushi-middag på Eastern Palace för Alex, och lite photoshoot på söndag med Nathalie och kanske en fler. Något tips på tema?

/lulablue

LMFAO- Champagne Showers



Hunger Games.

Filmen släpps 23:e mars, men jag kan alltså inte väääntaaa.. hoppas det här inte blir som med twilight x) trodde det skulle va en bra film också.. ah, sånt som händer.  x) Nemen, en bok som man antingen gillar eller hatar. Hunger Games - Stephanie Meyer.

Och så går man vidare;

Idag var det knappt några i skolan, hälften var väl sjuka, andra hälften av hälften var lediga pga. ett jobb. Jag var då inte ledig, redo ändå på en av mina favoritdagar. Fyra lektioner, och en av dem idrott. Kunde varit en lugn o fin dag, men så fick vi läxor.. och så började skolan igen. Massa papper som ska sparas, granskas och kopieras i egen tolkning, texter som ska läsas, utforskas, läsas igen, läsas högt.. och jag.. vill inte x) Men kom igen nu jullan, bulls, gör färdigt allt nu med en gång (a) så får helgen börja. Longing for that sushi-bar Alexandra 18 år! ;D
Och imorrn kommer tydligen syrran hem ;D
/lulablue

Friluftsdagen

Hej,idag.vilkettrassel alltsååååå...Hittade inte nyckeln till min cykel, pajade Jonas cykel, lekte lekar.. gick till draggen, hashin gick ifrån mig... gick till stan, skithungrig. Men nu är jag hemma, och feta litteraturhistorie boken tittar på mig. Förstår inte vrf vi ska kunna epokerna på både historian, svenskan (som dessutom är inblandad i engelskan) och kulturhistoria. Alla verkar vilja att vi ska jobba med samma sak :s..Säger bara såhär! NI SOM HAR ETT JOBB. VAR J*VLIGT GLADA. x) har inte fått något än.. och jag letar som en tok, och höll på göra något desperat idag xD tur det att det såg förjävligt ut och att jag ångrade mig (a)

/lulablue

ospecificerad

Jag vill inte vara så här liten


/lulablue

Läs nedan.

Jamen preecis, här ligger jag o har det lite småtråkigt en lördagskväll som denna.

 

/lulablue


Utkast: Sept. 15, 2011


Inbakade: Diana Escobar Gil, Rebecka Andersson, Johanna Levin och jag..
/lulablue

Det här med rörliga bilder.. njaaa

lite såhär är jag om dem, .. neeewbie

/lulablue.

En vanlig dag på "jobbet"

Ingen kan ignorera att det faktiskt pissar ner på oss.. Nu är det höst och det regnar så hårt det bara går. (:jag tycker om det, bara det inte är varmt och fuktigt, det hatar jag mest x) som det var under idrotten.
Tänkte söka upp en video på någon som också håller på med övningskörandet;
Sådär.. skön gubbe x)
/lulablue

Jag kommer aldrig komma ihåg att åka med pappa till första körlektionen imorgon.

Bara för att ge en anledning till våld i samhället.

Hehe :D

/lulablue.


Jag utvecklar superkrafter, var god o' dröj.

vaknade nyss, kan nog inte sova på minst 5 minuter, så jag ska kolla på en film. hejdå. ah.

/lulablue

Pimpim is the shiet.

Tänkte bara säga det. Pimpim 20 år, och mår bra.

Ser ut som en tråkigt inlägg

Förbannat vad det trycker.. mest pisst över att jag inte har matteboken hemma x) för det har på något sätt blivit roligt, men vad jag kan göra.. hm läsa Hunger Games, och.. planera idrottslektion (som säkert aldrig kommer bli av) Men!.. något som faktiskt är lite roligt, är att pappa ringde nyss och sa att han föredrog att bli kallad Kapten. Tomas, för att han och han "bästis" (a) har köpt en båt tsm, som de skulle ut och köra just nu. En ca 3 m lång båt, ganska så liten plutte jolle som heter "Trisse"

Nu blir det så jobbigt att läsa vidare, du ska få checka någon annans blogg nu (: go on then.

/lulablue

 


Lite Rihanna-semester, skulle va.. bra.

Smälta in i ett tunt täcke, på en öppen glasveranda, med typ.. apelsinjuice x).. o titta ut på typ en elefant som går omkring i sanden, skulle inte det va rätt så exotiskt?

10 sekunder

Sitter och ser på First Daughter, typisk chickflick i stil med Prinsessans Dagbok,
wow.. skype funkar! ;D yapp.

/lulablue

Kan de inte bara bli natt, o dag, o natt, o dag så jag blir ny


Gillar det inte alls

Gillar inte att vara så.. äh..
ingen idé o säg det.
Allt hoppar runt i magen,
och facet är fult o håret är
åt alla håll.
Självförtroendet är liksom noll xD
och just nu börjar jag le för att
jag är så patetisk så jag behöver
skriva ned det.. x)
Men nu står det här. Officiellt.
Julia är inte sådär jättegla' på livets nedgång.
/lulablue.

Tillbaks och försök igen

Klagat regält på mitt först chock färg som blev röd/dikesbrunt, och sedan slingat alldeles för feta slingor till färgen som jag hade innan, och var jag förvånad? Nä.. har hänt säkert 7-9 gg att jag färgat det knasigt, orange, lila, svart, brunt, superplatina, rött?.. alla färger, förutom helt blått grönt eller rosa.

Ska vi gissa på att till jul har jag lyckats göra samma misstag en gång till.. längtar tills det blir långt, och luggen växer ut, så man kan fläta ihop allt när det blir för mycket, hoppas det blir långt innan jul och när vinter kommer, för just nu fryser jag så mycket om axlarna x).. och jag vill verkligen ha det långt en gång till, känna på hur tovigt och eländigt det kan vara, men också värmer det ju (a) hm.. men ska ja låta det få gå platt? och kanske någon av de här färgerna, well yes please (: Den neders ser ut som min originalfärg.. fast hon har ju en stor blixt på sig, så det är fusk ;( mitt hår blir aldrig så shiny..

Som ett stort frågetecken

Jag tror att det smartaste just nu är att smälta in i samhällets breda flod och tro att man simmar med,
att man inte alls förlorar kontrollen på sina fenor som är alldeles för små eller för stora för en själv. Man nöjer sig med att tugga gräs på åkerns stora plattform, tillsammans med de andra. Följer gärna med när någon annan bestämmer. Man ser inte så långt från ett träd, om man tänker efter. Nog längtar jag dit. Men vad har jag sett som
är så spännande, så triggande att jag inte riktigt tagit steget än.

Du har tråkigt, jag har tråkigt, vi alla.. har tråkig

Det är ingen sten...

Han hänger i sin stång.. najs.
Och en till grej: http://www.youtube.com/watch?v=iF17HgxiOoo&feature=related (värt att klicka på)
/lulablue

Ja venne

Glömde matteboken hemma så nu har jag inget roligt att göra längre.. skissa lite på vad man kan
ha som idrottslektion.. tråkigt. Rita.. Se på alla andra säsonger av top model.. och fredag imorrn.
/lulicious


Testar

Hylla att allt gick väl nu, och datorn har givit vika! mohahah... ska testa maila det där igen o se hur
det går, hatar när man inte kan jobba i frid.
Dessutom ska ja bara testa o se hur man gör inlägget större så att bilder kan bli större ;

AAAAAAAAAAAH

UPPDATERAS! NUUU! GÖR SOM JAG SÄGER j*vla s*tans
j*vle f*rb*nn*d*s s*ith*g piiiiiiiiiiiiiiiiiip....
anyone feel me.. pls..
/lulablue

Upp all night

Testar ett inställt inlägg, eftersom förra gången så funkade det visst inte..

/lulablue

And now, this is the sweetest and most glorious day that ever my eyes did see.

Happiness is not something you postpone for the future;
it is something you design for the present.
Lycka är inte något som du skjuter fram till vad som ska komma,
det är något du skapar för det nutida.
Jim Rohn
Gratitude is the fairest blossom which springs from the soul.
Tacksamhet är den mest rättvisa blomma som fjädrar från själen.
Henry Ward Beecher.


Hjärnan ligger i förtänk

Inget illa menat mamma och pappa bilden med flyttlådan x)
Men känns som att gymnasiet bara kan sluta nu.
Det är säkert skitkul, för er andra men jag skulle
säkert lika gärna skippa det, högstadiet var bra.
Just nu är allt så -------------
osocialt, och kreativt tråkigt och tomfyllt så
jag blir lite besviken varje gång jag ser på
gitarren, jag vill inte tappa min musikalitet
eller sluta rita, och jag vill ha material.
Jag vill egentligen bara fortsätta skriva av mig,
men man borde inte låta det koka över.
blir oftast bara missförstånd av vad man tänker,
och då kan man bara hellre vara tyst.
Skönt att det fortfarande är varmt ute.
/lulablue

Bara text

Hej Julia
Jag har funderat några dagar på om det skulle vara aktuellt för dig att börja
jobba hos oss!
Jag har kommit fram till att vi tackar nej till din förfrågan om jobb.

tack

Jag är faktiskt inte förvånad. Jag var rätt så töntig på min intervju och hade
väntat hela dagen på det där, efter mitt lilla missförstånd. Men bara upp på hästen igen,
jag är som sagt inte förvånad. Man får nästan aldrig första jobbet, och efter ett nej så skickar
jag iväg två stycken längtansfulla förfrågans över mailen till både No, och Only.
Fårse vad de svarar. Hoppas mest på Hotellen utanför Anumark faktiskt... verkar som nära
och alldeles alldeles..

Ne, nu kommer jag säkert rulla ihop mig i HungerGames, eller jobba matte eller packa väskan.
Jag har som totalt suddad ut mitt privata liv, och orkar inte ens med något
kreativt eller estetiskt för tillfället. Gillar pluggmode ibland. Att bara studera och känna att
man gör som man ska, till skillnad från de rötter jag har som bara vill sticka åt alla andra håll x)..
men det var mest när jag var sådär 11-15 år. Saknar orken, vet att den
kommer tillbaka, och den finns inom.

/lulablue



http://open.spotify.com/track/27zFH4QrEmxABmI75NWKHR

Att bara kunna se men inte röra stör mig,

Animals are aggresive

http://www.youtube.com/watch?v=aK7AKjrl8Cg Angry frog


Wow-jocke "Här kan man va"

Jag känner mig rätt så kluven på historian.. Har vi åkt till månen elr har vi inte det?
O.o hm..WELL. mitt intresse är lågt. Jag vill ha glass!

Detta blir god natt

För nu är det slut på dagen, och jag kramar hårt om natten. Låta musklerna vila,
/lulablue

av någon dum anledning

Ingenting är meningslöst..
Alltid går att förändra..
Ingenting går exakt som du vill det..
& varje människa har upplevt ett du & ett jag
Fast varje människa får inte mer än några år på sig.

Syns inte :D finns inte

Idag är det som en vårdag, fast.. det är höst nu. Snart, inte riktigt satt in i hösten än.
Längtar till jullovet ändå (a) lov är min favorit säsong på året (a) Men för o vara helt ärlig,
så är det nog hösten. Men jag vet inte om det är det just nu :/.. miss ma friend.
Miss Ålidhem a bit. Skräpskolan.. Ser inte riktigt vad som är planen, just nu.

When somethings is so funny

Det där är typ min dag, i bilder
/lulablue

RSS 2.0