Mineraler och Vitaminer. Apoteket- shopping!

Tjena! Var och "shoppade" på apoteket. Köpte grejer som jag bara känner att jag kunde ta och spendera på. Det är främst för att hjälpa mot vinterbesvär. Som t.ex. att man jämnt får munsår då vädret blir torrare (som det blir på vintern, if yall didn't know) Så köpte svindyra krämen för 105 kr, men vet att den funkar. Sen så köpte jag ACO'S rengöringsgel för 69 kr (favorit = ACO). Har sökt efter gel produkter för jag tror att det passar min blandhy. Som är torr där, fuktig där. Skrumplig och len. Den passar inte in på fet eller torr. Så känns som att gel lägger ett fint, tunt smidigt lager på huden under natten då man tvättat bort sminket. Men det vet jag ju inte än. Inte testat. Den innehåller också B5  vilket ska behålla hudens "fett-balans". När man tvättar bort fett ifrån huden med vatten och tvål, så producerar huden extra mycket fett för att ta igen. Då sticker B5 in där som en liten polis och vevar fram rätt mängd fett till huden medans du sover. (:
Sen så ser du en vit rund burk med 1 dagstabletter, från MittVal, vegetarian för 93 kr med det mesta en veggis kan behöva fylla på som t.ex. Vitamin: B2, B12, Mineral: Järn, Zink, Jod, Selen, och Kalcium. Till sist så passade jag på och slängde med en C-vitamin rulle, med extra Järn. Mums, svartvinbärsmak slår alla smaker, om inte Citron kanske. Den kostade 30 kr. Allt som allt: 297 kr 

Rakt igenom

Slaped me right back to another year, another day, another time.
 

Datum: Lämna det blankt.

Fått 7 h jobb gjort idag. Bestod mest av att jobba i lagomt långsam takt så att man inte blev sysslolös. Mest jämnt gick jag omkring och tömde sopor, och skjutsade in disk i maskinen. Jag funderade på vad jag ville göra då jag slutade. Ville egentligen åka till tenton, men hade glömt vissa grejer jag behövde. Massa andra saker snurrade i huvudet, främst på att färga håret eller sy in/laga jeans. Åkte hem, och inte gjort något av dessa. Så nu kanske det passar att få 1 av 2 gjorda. 
 

För ett ögonblick så kände jag inte igen dig.

Date: Somewhat in July 2010.
 
 
 
 

One crispmus

Farmor letar bland presenterna. Hon kan inte vänta..
Jag försökte öppna en cider, men hade sönder kapsylen (eller vad det heter) så fick öppna hela toppen med en konservöppnare. Norrlänskt.
A happy mistake while playing Alfapet.
Selfie on the toilette! Sittin on the toilette... (singing)
Zingo fick fnatt då han skulle öppna sin present. Skulle hjälpa honom, och kände hur blött hela paketet blivit av hans dreggel... euw.
Det här är vad jag fick. Cool rattmuff till bilen. Fint partay linne av Alex, very classy. Halsband av Moa. Påslakan med getter på. Einstein - tavla av syrran. Tyg till nyårsklänning. Stor fet kudde. Ritplatta av mamma o pappa. Sovsockar som jag kallar dem, av Linn. Pafym "Yves Rocher"  och en annan parfym "Alyssa Ashley Vanilla" av pappa. Touch-vantar, vanliga vantar. Grytunderlägg. Fotoram med dekorerad med fanta-kapsyler. Handduk, Vanilj - tvål och nagellack av Jones. Lite underkläder. och.. till sist... tandkräm av farmor. Wiho! Hoppas ja inte missade något ;o Imorgon går vi på mellandagsrea och köper det vi "behööööver"
 

Dan före julafton.

Jag har så tråkigt, så jag far till gymmet. Kan lika gärna se på TV där borta. Hoppas jag inte åker i diket. 
 
UPPDATERING: bästa beslutet ever. Kändes mycket bättre. Duschade också, så slipper jag fajtas om duschen imorgon. Satte i mint-balsam i håret så att det ska kännas lugnare och svalare i hårbotten. Har börjat typ få konstiga temperatur-svängningar. Svettas som fan ibland. Haha, åååh klimakteriet! (P.S är 19 år.. så dats not the case) Är väl troligen det obestämda vädret. Imorgon händer det. Är faktiskt lite som ett barn, vill se ALLLLAAA mina presenter NUUU!
 
Nu händere! 00:00 GO JULLEE
 

Soon to be there.

 

Inge julklappstips längre!

Nu äre slut på julklappstips för denna jul! Det blev 21 stycken. Ni kan se dem i menyn här på vänster sida <------
Pappa ligger och pratar med katten som försöker sova. Jag sitter i soffan och kollar nätet, mamma borstar tänderna och Linn sitter på sitt rum och sjunger högt och tydligt. Vad ska man hitta på nudå?
 

Här är mitt tjugoförsta julklappstips! Personligt

Tja! Är nästan lite out-off idéer just nu. Gjorde personliga presenter igår dock. Köpte hem kuddar med bra tryckyta, och tryckte mönster med min svarta textilfärg. Det blev en med änglar till mormor, en till morbror med en kulfisk som försöker blåsa upp en ballong med den flyger iväg. Den sista till farmor med en nallebjörn som säger "turr" för det är vad hon alltid brukar säga då vi gör någonting hon inte håller med om. 
 

Havregryn och jordguddskräm

Mmmhmmh.. helt besatt för stunden av the body shops jordgubbs-bodybutter. Inte många ggr jag kommer ihåg att jag har hur många sånna burkar som helst, som bara väntar. Micron pep nyss till om att min gröt är klar. Underskattad måltid. Tackar min boi för att ha lärt mig dess avancerade recept. Nu lät det som att katten sprang rakt in i badkaret... brb.. 
 
 
 

Här är mitt tjugonde julklappstips! Nagellacks-entusiasten.

Tjenare! Redan dag 20.. La ut ett tips dag #9, som var GIFTBOXES. Detta är lite liknande. Men jag tänkte lägga ihop en giftbox med nagellack/tillbehör. Här nedan ser du lite olika inspirationer man kan försöka få tag i.
NAILPOLISH - depend i olika färger, brukar finnas från 19-25 :-
SPONGES - för att göra t.ex. ombre-naglar  
[TUTORIAL:http://www.youtube.com/watch?v=YAALQVw_SGA] brukar finnas asbilligt för 10:- (8st) på Dollarstore, om man bor nära en sådan butik. Annars skulle jag gissa på att du hittar dem lite överallt. Foundationssvampar brukar de också kallas.
DETAIL-BRUSH- leta lite om du vill ha kvalitet på borsten. Men annars säger jag såhär; köp billiga barnpenslar, som är små och klipp till dem om de bör vara mindre för finare detaljet. Gissar på butiker som Clas Ohlsson, mellan 10-30 kr. Det funkar btw lite bra med tandpetare, men lite knasigt att slå in i ett paket.
GRAFFITI-NAILS- har för mig att de är en aningens dyrare än vanligt nagellack, ungefär upp till 69:-
NAIL-DECORATIONS- finns i miljorners olika designer. Hittade aaaascoola o söta (låter som en riktig nagel-tönt) från Kina LÄNK: http://www.ebay.com.au/bhp/nail-art-fruit, men jag har inte ännu vågat beställa något ifrån Ebay. Känner du att du är bekant med Ebay, kör på det! Eller, sitt och gör egna i cernitlera.
 
 

Här är mitt nittonde julklapsstips! Den aktive i tights

 
Sådär! Jag tror att jag har spenderat pengar på massor av b-tights som har alla olika sorters fel med dem. För tunna, för tjocka, för små, för stora osv. Hittade här ett par som har gult på sidorna, vilket verkade fett snyggt. Det måste vara någonting odd med dem. Det gillar jag. 499:- via STADIUMS hemsida. Annars de blå, lite samma stil för 299:- Dock så är grejen att de är herrstorlekar, så man får väl köpa/prova en S eller så. Fri frakt på STADIUMS hemsida, fram till julafton!
 
 

Disney's nya film Frozen

Mmm.. ser på Disney's nya film Frozen. Det märks att den är inspirerad av Norden. En älg som heter Sven, en snögubbe som kallas för Olaf. osv osv. Det är väl bara jag som är så såld på Disney filmer. Tycker dem blir bättre och bättre. Förutom att man är så envis om sina nostalgiska minnen då man såg såg Micke och Molle "Om och om, och om igen!"
 

Här är mitt artonde julklappstips! Mobilnörden

Tja! Här kommer något jag önskar mig. Har redan fått ett par, men har varit slarvig och tappat bort dem :/ Touch-vantar som jag trodde var min idé, men det hade då funnits rätt så länge... Finns lite överallt, men på Kjell & Company till bra pris 49:- och grå/svarta. Hittade snygga på Fyndiq.se (från 35:- + 49:- frakt) 
 
 
 

Headache

stupidityheadache gif
Muuuuuhh.. har inte ens något att få huvudvärk över. Bara onöööödigt....
 
 

De va väl ruligt, hurruh...

 

Här är mitt sjuttonde julklappstips! Sminkösen

Lite dyrare saker, har verkligen rensat internet för att hitta billigare lösningar. Men ena valet om man vill ha bra sminkljus är att köpa denna på IKEA; http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/50248126/ 699:-
Eller skruva upp några av dessa runt en befintlig spegel; http://www.ikea.com/se/sv/catalog/products/20217485/ 299:-
 
 

Tja! Här är mitt sextonde julklappstips! Den aktive musikälskaren

Tjo! Har försökt nu i evighet att få en Ipod att synkronisera och fungera med min dator, via Itunes och allt. Det känns bara allt för komplicerat. Jag försöker att få över musik till den, så att jag kan ha den på då jag gymmar/springer. Men jag ger upp. Jag önskar mig istället en enkel liten mp3-spelare som jag kan klicka fast i tröjan, eller springbyxorna. Finns en version som heter Andersson black på Netonnet, MEN ej i lager just nu. Vill hellre ha den svarta, inte den rosa och helst med skärm. Och BRA lurar till, (plug-in) (KOSS är bra) Så de inte ramlar ut då jag går/springer/cyklar. 
 

Mitt femtonde julklappstips! Spararen:

Tjena! Jag är en sådan som knappt köper något nytt smink alls. Är rädd för att det andra ska bli gammalt när jag har flera av samma sort. Men nu igår så skruvade jag igen min mascara köpt på Coop forum för 39:-, och så gick själva "locket" av. Flög iväg en bit, som Zingo tyckte var roligt att leka med. Jag tänkte att.. nu kanske det är dags. Jag önskar mig en vanlig mascara vattenlösning, färg: brun och en vattenfast mascara, färg: svart. Man har ju hört att man ej ska dela smink med varandra, och inte heller använda samma produkt i mer än 12 mån. (Jag har själv råkat på att få igensvullna ögon pgaatt inte tvätta bort smink runt ögonen, så va hellre hälsosam än lat) Så kanske dags nu. Till er andra som är sparare, uppmanar jag er att förnya er, och behålla era ögons hälsa.
 
 

Här är mitt fjortonde julklappstips! Den kreative:

 TJA! Mitt fjortonde julklappstips är en hint till !! min syrra, eller morsa eller så som kanske checkar Panduros hemsida då och då. Men denna textilfärg-palett finns alltså att beställa där. Jag skulle gärna också vilja ha vit färg, eftersom att jag nu har bara svart. Är en kreativ person som gillar designa eget, gjort massa egna kläder om ni kollat min blogg förut (ganska länge sedan) Fack,jag vet inte hur man länkar till en sida typ, så rebloggade ett gammalt inlägg, som borde vara under detta.. Där tryckte jag på ett par huvtröjor iaf. Har gjort mer sådant. Önskar jag typ kunde göra tröjor på beställning. Vore asm. Ur choice lixom? 
 

Tänk dig en sån där glass-skopa. Om du tar en fet bit ur paketet och sedan kändes det som att jag var paketet du lämnade kvar

I onsdags gick jag o Diana o köpte varsin tröja för en ganska billig slant. Jag pimpade dem idag, och de fick varsit namn. Min är "the glitch" från filmen Wreck-it-ralph (hade funderat på att skriva Oboy (som ett skämt för obey), och Dianas är en ordremix på Wolf Gang.

13-12-13

Tjenare, och Lucia var det idag? Jasså.. för en som bara sitter hemma hela dagarna, och inte vet vilken dag som är vilket så är det inte så lätt att komma ihåg. Använd inte denna bild emot mig. Hhehe...
 

Här är mitt trettonde julklappstips! Relaxaren

Tja! Här kommer tipset till syrran, eller kompisen! Slå in denna tillsammans med badsalt, eller annat godluktande. Den finns att beställa på www.smartasaker.se för 145:- Badsalt finns till alla priser, och troligen till ngt billigt pris på t.ex. Åhléns. 
 

Det kunde ha gått bättre..

mmmm hej..
Kommer sent imorse till ett jobb, med 2 h...
Glömmer att checka ut från parkeringen påväg till nästa jobb.
Tappar ut en hel back med vinglas, över hela golvet.
Har stått upp i ungefär 10 h.
Nog kunde det ha flytit på lite bättre, men det är trots allt torsdag (kanske har sin förklaring. Torsdagar = The devil's day)
 

Här är mitt tolfte julklappstips! Grill-proffset

Kan vara en teaser. Men visst finns det alltid en passionerad grill-mamma eller grill-pappa i familjen. Här är en grill-duk som man antingen kan lägga i ugnen (som skydd), eller ha ovanför grillen. Duvet när man tappat ned den där jäkla korven ned i glöden för tredje gången, då är man less... Så här är lösningen! 
 
 

Brev till H&M. Jag undrar om de ens bryr sig... HMmm...

Länk/bild jag refererar till: http://www.hm.com/se/product/18023?article=18023-A
Skrev ett mail till H&M kundservice. Ingen aning vem som faktiskt är på andra sidan, men hoppas väl på någon med lite större makt att göra en skillnad. Är väldigt trött just nu, men det känns som att jag har fått ut iaf hälften av det jag ville försöka förklara. Hoppas man ens får ett svar. Undrar om det bryr sig.. hm.
 
 

Här är mitt elfte julklappstips! Film-tittarN

Kanske lite opersonligt, men någonting som de flesta ändå behöver, uppskattar förr eller senare.
Köp presentkort på SF: http://www.sf.se/presentkort/valj-motiv/
 

We can dance, everybody look at your hands.

 

Här är mitt tionde julklappstips! Kall-blodiga

Inne-uggs, mystofflan, tjoffe-skorna. Vad ni än kallar dem, så är det här någonting jag lever i hemma. Funkar på vintern, våren, sommaren och hösten. Köp några med en vattentålig sula, så håller dem även om man måste gå ut med soporna en blöt vårdag. Jag fick ett par förr-förra julaftonen och dem håller än. Kolla så personen inte redan har ett par. Annars kan du ju ta dem själv! (a)
 

Här är mitt nionde julklappstips! Han/Hon som säger: Jag vet inte, något som luktar gott!

 
 

Snooza med Simon & Emil - Tja!

Tja! har suttit i några timmar och tomglott på Snooza med Simon & Emil. Ingenting vettigt kommer ut ur den serien, och dessutom är klockan långt ifrån 6 på morgonen. Länkade klippet jag är på nu, har inte ens hunnit se det än. Bubbel-bubbel-bubbel-butt! Skriv ngn kommentar någon gång era bajskorvar.
 
 

"Drink coffee. Do stupid things faster"

Such pale. Much green. Snott mammas mintgröna kofta. Lärt mig om mordet på JFK idag på Discovery Channel. Satt säkert i 2 h och tomglodde på det där. Education. 
 

Här är mitt åttonde julklappstips! Allmänt den som säger: Jag vet inte..

Har man ingen aning vad folk vill ha, så kan man tralla in på Visitumea/turistbyrån (lokalen vid Eurasia i Umeå) och fråga vart man får tag i Umeå C presentkort. De borde veta, eftersom att bakdörren till den lokalen leder till Umeå C/Visitumeas kontor. Korten laddas med 100:- och går till nästan alla butiker i Umeå, Bikbok, Åhlens, Frasses m.m. Köp ett, köp flera!
 

Kanske försäger mig men det gör inget! GYM

Hej! Har kollat runt nu på gym, och ska testa ett till imorgon. Får försöka vakna i någorlunda tid. Har också laddat över jättemycket låtar, som tillfälligt får ligga i mobilen. Passar gymmet så köper jag en mini-mp3 spelare, där dem får ligga. Bara massa unts unts, och några goingar som jag hade förut då jag gymmade. Kanske ett smart knep att minnas hur det kändes. Uppdaterar imorgon om vad jag tyckte, och hur jag tänkt göra/gjort. OCH vad stället heter, samt priset.  
(För en vecka sedan)
 
UPPDATERING!: Stället jag var på var Udominates gym på Gamlia (gamla gamliavallens gym) De har tydligen bytt namn. Det kändes inte speciellt bekvämt där, och jag gick en sväng runt i salen och kände att jag saknade Tenton på Haga. Så några dagar senare så for jag förbi Tenton på stan och köpte XPRESS-kortet för 199:-/mån (Haga & City). Man kan köpa det vilket sträcker sig över ett år. Men om man vill så kan man säga upp det dagen efter, så håller det sig i 2 månader, vilket då är uppsägningstiden. Som jag förstod det av avtalet. Hoppas jag nu inte blev lurad bara. Läste papperna ganska så noga. Så där tränar jag nu. Kommer nog mest bli på Haga, eftersom det är minst folk där och bara lugnt och trevligt! x) 
(Just nu)
 

Här är mitt sjunde julklappstips! Wannabe-aktiv

Tja! Denna julklapp bör disskuteras innan, eller komma som ett förslag på något vis. Vore jobbigt ifall man skriver in någon på ett medlemskap på en gymlokal, som kanske ligger taskigt till eller kommer rätt ivägen för jobb eller helt enkelt envis lathet! Men om ni redan vet att hon/han vill börja träna, och behöver en spark i baken, så äre en bra julklapp! Typ jag, behöver detta. Vill, men gruvar över kostnaderna. Hittat billigaste stället på Tenton tror jag f.rom 149:-/mån (startavgift på 199:-) 
www.tenton.se 
 

Här kommer mitt sjätte julklappstips! Till näst intill ALLA!

Här har ni annars en fet sida för att skaffa julklappar anpassade till hur mycket pengar ni kan spendera, vem personen är som ni ska ge till osv. T.ex. dessa fula men ändå söta tishor, från 259:- 
www.coolstuff.se
 
 

Här är mitt femte julklappstips! Hår-fixaren

Köpte själv dessa till mamma, syrran och min andra "syrra" ;] Finns jättemånga olika och på Åhléns säljs de oftast ut till 55:- Jag önskar mig några burkar, men helst medium & brunette, och dark & deep brown. Då kan jag skiffta på sommaren/vintern, eller tillfälligt kontrollera utväxten på håret, eller ljusa till topparna i håret utan att det behöver vara permanent. 
 

Mitt fjärde julklappstips! Rums-myset


Wadup. De senaste inläggen har varit saker jag vill ha. Men detta är ett inlägg som ni enkelt kan göra själva. Ljusslingor hittar man lätt på elkedjan, clas ohlsson m.m, och köp en snygg burk/eller glas cocacola burk (som ni då diskat ur) och pryd en egen liten nattlampa. Vill du att den ska bli roligare och mer färgglad så köp fönsterfärg. 

Tjingtjong long-kalsong!
 

Are you gonna stay... Alive.

Första gången jag såg videon till Stay The Night - och den asnice. Gillar dessa låtar atm. 
 

Mitt tredje julklappstips! UNICEF- hjälpen


Tja! Den här kan verka lite tjatig, men snälla det är inte ens svårt. Haru åldern inne och ett eget konto så är det bara några klick bort. Pengarna går inte alls till mig, utan är bara i samband med att jag fyller år i Januari och hoppas på att få hyra en lokal i min by där "inträdet"/ presenten till mig kan vara att man skänker en slant till insamlingen. Betyder mycket mer, så om ni vill tjuvstarta;
Klicka in här, och kommentera vad ni gav här i bloggen
Länk: http://unicef.se/egna-insamlingar/julia-fyller-20-ar
 
Detta är i samband med UNICEF och jag har själv skänkt 200 kr i mitten av november, det var fett lätt, och fett värt det! 
 

Kort, kort, kort inlägg.

Skrev i förra inlägget, att 10:30 är tidigt. Klev upp kl 10:15 idag, woho, vilket enligt mig är väldigt tidigt att självvakna. Jag ska knappt någonstans så här tidigt. Har lyssnat på lite radio, retat katten, och käkar frukost. 
 

Här är mitt andra julklappstips! Bull-lukten


Hej igen! Tidigt inlägg, enligt mig. Men tur att det inte försvinner. Här är andra julklappstipset! 
Varje gång jag använder den här kommenterar någon; VEM HAR BAKAT BULLAR?! och då får jag säga; nejdå, det är bara jag :] Men det känns verkligen som att man gått in i ett bullamoln. Bör finnas på de flesta butiker, min mormor brukar köpa den så hoppas hon vet vart denna julafton också ;] 
 

Kollar igenom gamla bilder.

Kollar igenom massa gamla bilder ifrån Dayviews.se (gamla bilddagboken) Här är jag och Jones upp och ned för typ 3 år sedan eller så. Jones typ ber, och jag suger på tummen. Finns massor. Får göra någon slags reblogging del 1,2,3 osv. Suger att dem inte går upp till 700 i bredd. Blir lite fult. Men innehållet är ju fint (:
 
 
 

Hej! Detta är mitt första julklappstips! Skissaren/designern


Tjenare! Här kommer mitt första julklappstips som jag önskar mig;
Länk: http://www.mediamarkt.se/mcs/product/WACOM-Intuos-Pen-Touch---Small,90952,486300,984283.html?langId=-16
 
WACOM Intuos Pen
 
För er som inte vet vad det är så är det en ritplatta, där kan man designa egna teckningar eller vad man nu önskar att rita. Alltid velat ha en... ;]
 
 
 

RSS 2.0