Stop talking about space so much.

 

Ingen läser texten. Men det är mest för mig (:

Jag tror att jag nyss gjorde min sista uppgift/hemläxa under min gymnasietid. Nu är det snart slut. I måndags var livet som gnuggat i hästbajs, men sen i tisdags har jag fått fler goda nyheter. Det känns bra. Heh, och nu har jag suttit och gjort lugna saker, som att söka runt på en ny dator, som jag ska få dela priset på med mina föräldrar. Fick också veta att jag fått ett till MVG, i sceniska projektet idag (en av de goda nyheterna) Ska dock försöka tjata mig till ett eller två till MVG, innan jag går ut. hehehe... så äre. Nästa vecka börjar någon sorts top-model program som verkar kul (hjärndödande) och också futurama kommer att börja sändas nu i Juni (längtat!) 

MVG och VG

Nu är en bra tisdag, Allan o jag far o köper lite mjukglass för firandets skull! Yes.. äntligen lite flyt. MVG i naturkunskap och VG i matematik C. Yes..

Den tittar på mig..

Tänkte ta en solmorgon, men då jag lägger mig på plattorna, så hör ja typ 5 myggor samtidigt. Screw this, så gick jag in igen. Hatar mygg, och fjärilar. En fjäril var inne i mitt rum igårnatt :/ Dem är äckliga.. Det jag hatar med sommaren är alla dessa kryp som intar ens hem. Har dem knackat på? Nä, så kom inte in då. Nu tittar den där sista läxan/uppgiften på mig igen. 

Det jobbiga är att låten är bra också.. Skulle diggat den lika mycket om det var seriös text också. Påminner och Jónsi.


Ska lägga upp fler bilder senare.

Nu kanske jag har bränt mig litegrann.. Men det är då iaf inte mycket. Somnade i solen där någongång vid halv fyra.. I lördags på kom vi inte etta i Melodifestivalen 2013, men det gör inget för vi vann ju Ishockey VM dagen efter (: Var och testade elverk under lunchen till studentflaket, och det verkar funka fint! Lyckligt, för då har vi ljud till flaket. 

En ordentlig, redig fredag!

Så idag så slutar jag rätt så tidigt. Planerna för idag är då att fara hem, hämta PA-system, och sedan fara och testa ifall ett elverk fungerat till det PA:t. Göre det så har vi muuuuuusiiik på studentflaket, which is noooooice! Sen så far jag till maxi elr ngt o storshoppar fika o gött till på lördag då jag står och pekar på Mimerscenen, för den som missat så är jag scenansvarig där! Så far jag sen o lämnar kvittot och hämtar nycklar på UmeåC kontoret! Lagomt bra dag, och läraren i matteC tycker jag ska fokucera mig på VG frågor istället för bara G frågor, kanske får ett stabilt G ändå på nationella.. 

If ya bored #1

 

Mitt i allt

Är just nu mitt i allt.. 

Sony Vaio vs. Acer Aspire

Sony Vaio 
 
http://www.mediamarkt.se/mcs/product/SONY-Vaio-E1713D1EW.EC1,90952,389012,622732.html?langId=-16
Processor: 2,4 GHz, 2 MB
Bildskärm: 43,8 cm. 
Upplösning: 1600x900
Kamerauppl: 1,31 MP, HD
Garanti: 2 år. 
Kommentar: Så fett snygg så jag dreglar. Större skärm än den nederstående, och lite bättre webbkamera (men wops) Inte lika mycket RAM-minne... och lite sämre processor. Ska utseendet få ta över.. hm.. nja det är nog mest priset som kändes mer lockande.. 4790 kr. 
 
eller...
 
ACER Aspire 
Processor: 2,6 GHz (kan pressa mer)
Bilskärm: 39,6 cm
Upplösning: 1920 x 1080
Kamerauppl: 1,3 MP HD
Garanti: 1 år. 
Kommentar: Haft en äldre version av denna som var ruggigt bra, och denna är tydligen så mycket bättre. RAM-minne på upp till 12 GB. Rätt så tung dock, 2,6 kg (egentligen inte tung, men lättare vore skönt) Bra webbkamera har den också. Skätbra upplösning på skärmen också, läs mer på sidan. Den kostar 6990 kr.
 

Om ni har tråkigt.


Kulturnatta, mimerscenen 2013. - QLTR- tidning nr2


Kom hem efter klockan tre..

Det blev lite längre än förväntat. Happ.. vaknade för någon timme sedan. Har miljarders läxor att göra, känns det som.. Bara att börja. Vet inte med vad dock.. 

Iväg på extraskift!

Ser allmänt korkad ut på andra bilden, men det är ajt. Jag behöver inte se okorkad ut (a) Nu ska jag iväg på extraskift, som jag fick reda på imorse. Kommer väl hem då vid halv tre inatt! Hörs

Det här är så fel.. och så konstigt.

 Uhm.. undrar om alla sett den här, den var ju rätt så gammal. Hahaha, vem sätter sig ned och gör detta?! XD Kanske är från nya versionen av LejonKungen ;o har jag missat något!?

Pluggmusik 1 av flera tusen.


RSS 2.0