This beat is what you needed

Hej, såg just att jag bloggade om en traktor.. och tänkte. nee, så behandlar man inte sin blogg.
ikväll ska jag se Saw i 3d med Nathalie och hennes klass-mates.
Innan det ska jag kolla på en tjej som sjunger i Carls-kryrka. (carlshem, carlshöjd, carlslid carlsberg) Man har ingen koll längre, eller aldrig. -.-'
Nu ligger jag och latar, och drömmer om framgång, och lycka. (haha) äntligen lov, men hostar förstör allt. Hade tänkt att samla ihop allt material till andra skivan under lovet, men nu kan jag inte göra något för att är för lat när jag är sjuk, och som i ett tidigare inlägg så känner jag att energin som fanns sjunker mer o mer. Det är rätt tråkiigt att leva bläääääää :( klag-apa! Vill ha mina pengar! x( Vill ha allt, tjäna mig!

 varför så mkt statistik :( jag förtjänar det inte :( Vart e linn med gg ;( nu kör vi..

Patrick Bunton – This Beat Is What You Need - DJ Gollum Short Mix 



Orangez – Rock that Body - Radio Edit

lulicious.


jord



Bland pappas bilder, jag tror det är en traktor.

       



lulablue.

born in 2008.

Adrian Lux – Teenage Crime - Radio Edit



we no needo explonano.. we dont sleep when the sun goes down. we dont waste to precious time.
2008.
I was born 2008, during the summer

lulablue


i gotta say it

Sheryl Crow – Real Gone

 

I cant believe what im watching, Lighting Mcqueen are so close to winning... i cant watch this. ;o



Zissle mAh hizzle O.o

im out dude.. bro! this party is sick ! ;o
(är så sjuk, så jag tänker inte prata mer) Blir inge gym imorrn, ;/


piss out! lulablue.

he.. ..



Vilken ful bild.. riktigt "paint.." style.


 och sen en vacker förklaring på hela fredags Idol programmet.. -.-

Har inge mycket mer att säga, hostar sönder. Men är glad. :) he..


lulicious.


he-he- ;} hade inge o göra.


4
HAHAHAHAH ;} natha i sjuan. förlåt.. gör ingen hämnd ;] (a)

David Guetta – Memories (Featuring Kid Cudi) hej hej

lulablue.

Lu La Blue ;D

Hej hejj.. (:



Pappa sa just att vi inte fick ha lokalen, för han ville inte betala för skador som kan uppkomma x( jag förstår ju egentligen exakt vad han menar, men jag vill ju inte! Och nu misstänker jag att han var snabb på att fara till Intersport o köpa en varm jacka som jag berättat om, bara för att inte få mig att bli ledsen x] Känner lite av, daddy's girl här.. Men behövde verkligen en vinterjacka, och spelar ingen roll om det var nu eller imorrn. Hoppas inte någon bli besviken nu att vi inte kunde ha just det här stället ;p Men det skulle kosta satans så mycket om någon hoppar ut genom fönstret, eller någon somnar på toan och man behöver ringa polisen xD osv osv.. pappa ville inte ha det o tänka på, och jag skulle inte heller vilja ha det om mina små knottar skulle vilja ut på äventyr, någon gång där i framtiden x)

Fan, vad jag skriver mucho.. shat ap.
Här kommer en liten bild på mig, i jackan. Bara för att jag satt och tog 20 st kort. ;]



bye byes, lulablue.


creepy

Snart är det halloween. Känner mig allmänt ofräsh.. inombords och utombords. När man inte senast kom ihåg då man duschade så ska man duscha, på en gång! Det blir bara mörkare och mörkare, och för första gången tycker jag det är synd. Jag kan inte cykla runt på min cykel mer, och jag kan inte dra ut på skateboarden heller :/ Känns som jag behövde en sommar till, eller en halv. Vill så gärna åka någonstans :/

Vill så gärna göra någonting, bort från det här lite vardagliga :/ (jag brukar inte klaga och säga att jag har skabb, och livet suger, och jag mår dåligt, varje dag utan anledning) Isf, ursäkta mig. Tycker att det är lite egoistiskt, dock det händer det nog mig med. Livet har nog egentligen aldrig varit så bra som nu. Men jag är inte det som är bra med mitt liv iaf.. Vad har jag att erbjuda just nu.. När jag inte vill bjuda

lulicious.


Söndag tråkiig och sur. Aldrig hänt.

 Togs förra året vid Nyår.





Det här var nog höjdpunkten på dagen .. x)   kul.. fick just kramp också x( undra om det är för kallt för att springa runt huset, hm 4,4 grader



lulablue.

lulicious.





lulicious.

är faktiskt på skolan.



Ja nu är jag faktiskt på skolan.. xD kolla vad fin jag äääär (a) Har lite kort om saker att göra, teater läraren ville inte ha mig där om jag bara ska se på ;( rätt så förståerligt endå. Slutar nån timme tidigare idag ;D Hurray för jag skulle ändå inte va me på baletten. Gudd, vars får man tag i bra kläder till sånt då :/ .. söka.. sök! (hund waaff)

29/10 Blir det att verkligen vara commited till vad man ska klä ut sig till.

Lycka till med onsdagen den 13 ;] närå på en fredag idag.. huh ;] huh! Ja.. jag e faktiskt i skolan idag. Skulle ju inte bli några skol-inlägg. Men så vart det.



förlåt.. det ären sån dag idag..(a)


lulablue.


Beard.



funderar på att skaffa skägg.. va tycker ni? (a) (svara) Ne men ..så nu vart det för mörkt för att åka skate board. Det är verkligen marinlagt över hela innertavle. Bara lite mintgrönt vid horisonten, och ett stort moln över det mitten. Undrar när man kan börja bada igen? Pappa ska hyra bad-tunna. När börjar allt det roliga? Verkar som att tempot och nivån bland människor har sakta förminskats till 10%.
Vart tog allt det galna vägen? Vart tog välmåeendet vägen. Fast är det bara jag som pratar? Det kanske det är, förlåt mig.




....? (blå)


lulicious.


Torsdag idag


Newton Faulkner – I Need Something 


     

Tänker du samma sak som jag? Torsdag är hat-dagen. Och inget har riktigt funkat som jag tyckt att det borde med mig själv idag . x( är bara sur. Så nu ska jag göra mat i den här---->  pannan. 
Gräsligt trevligt, och gå o sätta mig i soffan, kanske köra igång lite hemma-bio, medans morsan och fashshan är och jobbar. vad ska jag laga?! Näääääääääää...

Bajs.

bilden är från i sommras 2010, då jag och nathalie besökte min käre kusin och gick på stan mycket, och åkte åbo-båten :)  vi vill tillbaka :/  glömde ta bilder .. :/


lulicious.


Hej. Jag har väntat på dig.



Hej hopp.
Idag har vi inte gjort så mycket annat än att gått i skolan, gått till "akuten" :s och kommit hem, käkat mat och glass. Det började med att vi inte hade nån teater, surt..
Sedan gick skolgången som den brukade, med lite balett på slutet. Äntligen kan man hoppa! Lyckligt.
Sedan for jag till.. jag vet ärligt inte vart. Borde inte gått till akuten, utan hellre vårdcentralen, men liten som jag var så vet jag ju inte bättre.
Där fick jag träffa en doktor som fick mig att vissla, och göra någon sorts alkohol-test på mig (så kändes det iaf, inte för att jag har varit med om att någon misstänkt mig för att vara berusad)
Sedan kom pappa och hämtade mig efter att blivit kontrolerad efter över 2 h väntetid. Men det är så det kan vara där :). Självfallet.

For hem och käkade mat, käkade glass.. såg på lite teve och tittade lite i Musik-börsen efter en keyboard som kan behöver till nya skivan :). Tagga november-rep! ;D troligen då vi börjar, pappa och jag.


(Väldigt vanligt "jag" inlägg, ska jag gå tillbaka till mongo-stilen? x].. det är ändå inget ni bestämmer ;])

Patrik's låt :/ (vet att han gillar den) Beyoncé – Irreplaceable 



Lulablue.


1/2




Det var en gång två små löften, till för mig och ett till dig
Fanns för att visa, fanns för att klara av mörka nätter i December
Kommer dom klara, kan dom besvara varandras ord, lika med tre
Fast än tiden har gått, och tiden har bestått av varandras rikedom om att bara sitta still
Nu finns det tid att förklara eller bara försvara, något man sa igår.

För inte är det så lätt att sudda ut
 så lätt att ta ett slut
när man inte ser vad man
egentligen har vad man egentligen var vad man egentligen tar

Ännu en gång har hon seglat ut på öppen mark utan något skydd
Ännu en gång har han sagt att det finns något kvar
Att hon inte ska bli kvar
Nog tror dom på själva och dom vet att tiden har gått
och allting blir som nytt
Men hur ska hon förklara när hon känner sig som bara
något som blev kvar

Om han inte öppnar, kliver ur och visar vägen
 till en mark som faktiskt står rätt still
aldrig blir det samma sak när man försöker en gång till.
Aldrig blir det samma sak när man känner en gång till.


lulablue.


vaknat..

 

Det är Bruno Mars jag gillar, vet inte vad låter betyder än. Känner mig "get-away" aktig, iaf när jag hör den här. Behöver nog gå ner i källaren och klippa ihop något fint.
Tänk om man bara kunde åka in i sin favorit-serie ett bra tag och bara finnas till. Vad härlgt o träffa Rory, eller typ Kirk xD. tönt ja känner mig.. kan inte skämmas för GG äger. (inte gossip girl -.-) fast det är väll skojjigt en eller två gg. haha, gånger.. (A) ååh..  skojjsam är jag.

Bruno Mars – Just The Way You Are


stannar

Kelly Rowland – Forever And A Day 






wie, tjollahopp. dax att sova ;D
gnatt.


lulablue.




forever and a day

 

Kelly Rowland – Forever And A Day

heoheoheoeheoh... Snart går bussen. 20:20. nu börjar bordet skaka.. :S Om du som läser (stackare) undrar vad jag håller på med, så har jag på ganska hög musik. Ska snart till saga, och vi SKA gå till okq8 x[ för jag ska ha red bull.

Busy Signal – Da Stylez Deh 

Mamma, pappa och grannarna sitter med deras nya öl-maskin. ;D Och baaar a hare gött ;].. undra va jag ska göra nudå.. ;/;/;/;;/;/;/;;;;;; har lite adhd, tillfälligt. Frågade min kääre kusin om jag kanske kunde få fara till dem på höstlovet ;] vem bryr sig, right xD.. (jag fortsätter ändå) Man måste fråga föräldrarna först ;] Vad jobbig jag knr mig x] ursh.. fy, försök få dig ett liv.. julia.. jones lyssnar på fetpojke musik.. (där fick du va me) ;D

alltså läs alltid jätte snabbt... x}


lulicious.


fokus på nathalie




och lite alexandra.. :)

 

      
   

   

Vågar inte lägga ut resten av bilderna utan att dom blir sura :p


lulablue.


RSS 2.0