Jag vill egentligen göra det jag vill göra.


breakfast before midnight.

Pimmen på bilderna. Macka på bilder. Med fetaost, paprikakrydda och salladskrydda.

Like the moon across the sky.. äh, det blir coolare bara om man hör låten


It's not that I haven't washed it.. it just smells like ..


Windsurfing


Så kan de gå

Wops, så kan det gå. Hoppas ni hängde med på vad som hände i klippet.. 

Storror- Lisbon has us now.

Låten i bakgrunden hittar du här: http://www.youtube.com/watch?v=lTx3G6h2xyA&feature=youtu.be (39 stycken låtar i samma låt) 

Det var då det.

Nu när ni ser det här, måste ni hålla med om att det var då. Inte nu. Ni tycker ju själva att dom tänker helt.. bonkers. Så det här med att vi bara tänker på märken och modet, stämmer inte längre.. Det var då. Nu är det det heller second hand, eller pappas gamla tröja. Det är mest personligt, eller är det för att jag går på midgård? Där ingen borde se likadan ut. Det är väl bra? Eller är det bara jag som har på mig det jag känner för? Kanske började redan från dagis när pappa fick ta mig till dagis i bara pyjamas, för jag ville det. Jag tror inte ni heller tänker på märket, puma är inte ens så fint. Jag samlade ihop pengar för att köpa en gång, för att jag skulle få köpa ngt med ett märke på. En gång. Jag klarade mig fint. Ni har säkert också gjort något sånt, haft samma byxor två dagar i rad. Tänk vad barnen under 1976 skulle ha sagt.
Men är vi inte nöjda nu? Less på tjatet om att vi är så fåfäng, noga med vad vi har på oss.  Jag gillar inte o höra det längre, att alla är modegalna. Allting har ändå ett märke, dyrt eller billigt. Gult eller grönt, eller rött eller blått. Vad det är kommer stå i ELLE så kommer någon annan redan haft liknande kläder på sig. Det är inte så viktigt, och det tror jag att vi alla vet om. Vi är inte dumma och fåfänga längre. (:

wobwobwobwob

Så jag och några vänner visiterar Club Five ikväll. Som en 18 åring får. IMORRN fyller syster min 21 år! Då hoppas jag att jag vaknar i tid till o sjunga för henne .. (troligen inte)

Kind of true

 


JA

AAAAAAAAAAAAAA .. matteprovet gick bra, jo visst hänger jag med alltid!

Something goes for a toast, so.. might as well sellebrell


Lulablue Covers Ray LaMontagne - Hold You In My Arms.

Hej, jag gjorde en liten video här nyss. Känns som det var ett riktigt bra tag sedan sist. Såhär har ju alla mina kamerainspelningar sett ut, blurriga med dåligt ljud. Jag vet vilket enorm skillnad det gör om man har bättre kamera, och bättre ljud men det är inte så mycket att göra åt. Om jag inte hyr in en kamera av skolan, och drar fram mitt ljudsystem x) Vilket.. jag helt enkelt inte orkar. Det är vad det är helt enkelt! Imorrn blire andra omprovet i matematik x) Ska man skämmas eller ska man vara riktigt arg. 

Some thing I can hide


När det smyger på bakifrån..

1... 2... 3... När melodin smyger på bakifrån, minns jag dig. När ingenting har en förklaring, skyller jag... dig. 


hejs o svejs o allt annat grejs.

Puss In Boots- Bättre än vad man tror, jag skrattade så mycket åt saker som.. kanske inte är så där jättekul. Håll koll på katten i bakgrunden som gör typ "oh snap" i varannan mening.. Jag har haft en blandad dag idag, fick inge bra på mitt matteprov, men senare samma dag så fick jag väldigt bra respons på min skidåknings-insats ;o jag som hatar skidor. hatade.. tydligen :) Nästa vecka bad, hur ska det gå. Jag som varken kan dyka, eller simma ordentligt. Vet ni vad jag längtar efter? Grekland.. fast jag hör att det far lite hit o dit med ekonomin och valutan där just nu ;/ tråkigt om det kommer påverka resan den 15 juni..

Jag vill hoppa direkt in

Jag vill hoppa direkt in i den här videon, liknar mina drömmar jag brukade ha .. 

Ben Howard- Only Love.

Fick den här som förslag, på vad jag borde göra en cover på. Vad tycker ni? Kmr bli knepigt o plocka, jag som inte ens kan läsa tabs.. på något sätt går den ju o göra. kolla in min facebook sida: http://www.facebook.com/pages/Lulablue/380423561971496?sk=wall

The Chronicle, 15 Feb


For what it's worth.. i'll probably never get it.

Breddas from breddas on Vimeo.

 


Sånt här jag inte borde hylla.

Jag har gjort min första betalning via webben idag. Just nyss. (: Duvet hipenenahopenen. 3h i 11 veckor till, för 1995 kr.. ska man behöva betala för att hoppa runt i en tom sal, med yo-yo musik. -.-' skoja bara. Helt okej för mig, jag kan inte ett enda steg, och det är jag stolt över! 

It's Okay (:

Jag gillar inte att se trailers, för det känns som man sett filmen då. Men ni behöver bara se hälften. Sen tar ni hem filmen (: ok? bara hälften.. det är inte så hemskt.

where it is cheapest is where I go

Röda korset; Monki tröja 50 kr, skor 40 kr, skärp 10 kr.
Myrorna: Tröja, 45 kr styck.
Klockan och fotlänken kommer ifrån Guldfynd, men det fick jag på presentkort (: så det var inte dyrt heller. 

De ska då va så svårt o få lite peace..


Det sorgliga är att jag kommer se det till slutet

Fortfarande ont i huvudet. Ingen bryr sig x). Men jag har däremot sett Top Model Sverige, två stycken avsnitt nu. Det måste va ett skämt.. o jag som var så säkert på att ingen kan vara så dumma i huvudet. Det är verkligen 10-15% som fungerar i deras huvudet ibland (Klipparen har gjort ett bra jobb). Men de har såklart inte sett sig själva på Tvn.. kmr bli pinsamt för dem. Som rubriken säger nudå, en gammal vana eftersom jag sett alla avsnitt av olika sorters top model. 

Sånt där som jag bara säger.

Jag slår aldrig fel, och träffar varje punkt. Jag har aldrig tagit till mig när någon säger att de aldrig kommer ångra sig. För det är redan försent. Så bestämt kan du inte vara att du inte ens accepterar det som händer omkring dig. Det är inte längre din plan som bygger din framtid, och det är inte längre dina dina objekt som bygger din bakgrund. Jag kommer alltid att sakna ett blått filter över min film, som gör att mina vackra stunder aldrig kommer likna dina. Dig=jag, Jag=Jag.

ehey she say, but all I can hear is those who speak



When cornflakes tastes like cookies


New Girl, och smått billigt.

Mycket man vill ha, men här har jag inte kostat på mig. Tänkte bara berätta att Ica Maxi går lika bra som vilket annat kändismärke som helst (: 2 st bh's för 99 kr, och underdelar för 10 kr paketet (innehåller 1 par) det blir som att man är jakt på smågodis x) Skaffade mig 13 par för någon vecka sedan, och de bästa med dem är att de har bra resår överallt o typ inte.. faller av. Väskan har jag gjort själv (måste ni väl se) Bråkade med symaskinen i någon timme sådär, och tryckte Jack Black på framsidan. Även om det inte ser ut som han, så ser det väldigt härligt ut med en sur gubbe bland mina underkläder. Nu ska jag börja se New Girl, som för att göra avslutet på Misfits lite lindrigare, hejs! 


Jo det är rätt. Rätt är det så.

Tog bara den här videon från någons facebook-inlägg. Idag har jag varit på stan, tog aldrig fram mitt nya MasterCard förutom nu på bion. Jag stod inte i någon kö, eller något sånt, men har köpt mig ett par, ne två par converse för 150 kr, när jag erbjöd 300, som jag inte ens har sett (: och jag ljög tidigare idag. Nu. Nu ska jag se klart Misfits season 3! 

;D


Music by

Riktigt balla alltså, innan det här ska jag se färdigt misfits ;/... kissa o göra mig i ordning. SHUT UP MSN-signalen! 

Jag kan vissla.

Spelar Wordfeud med Jones.. har inget bättre för mig. haha mitt ringfinger är konstigt format x)


Som om alla har sett dig.


RSS 2.0