Hejdå, 2008!

Sitter här på köksgolvet och lyssnar på min Playlist. Annika satte sig just och skulle spela plockepinn. Pimpim vandrar omkirng och undrar varför alla är samlade i vårat hus. Nu vart han less och satte sig på golvet i hallen, antagligen vill han gå ut men det får han inte eftersom att snart kommer det börja smella som f*n.  Haha, ohnej en till svordom :O
Idag har varit väldigt roande. Vi började med utomhus bowling, och då vann vi dårå. Såklart, lag Chipmunks* Jag har druckit Bubbles champis hela dagen och det känner man av, allt det där sockret i ett lager av smått matkoma. Ingen bra kombi ;P så jag säckar just nu ihop. Och vi har inte ens smällt raketerna. ofc har vi  inte det.
Dom andra sitter i vardagsrummet och antagligen ser på en dålig film eller spelar GuitarHero. Nu mjamar pimpim... vänta...

Sådär, han ville bara ut. Men NEEEJ. Han skulle ju inte få gå ut. Jag hoppas han kissar snabbt ;P för annars så kissar han nog på sig när raketandet drar igång. Hmm..
Men nästa år.. xD Hahah hur blir de nurå? Ajja, nästa nyår så skulle man ju vilja vara på stan eller nått o röja. Men inget vårdslöst drickande. Som pappa säger: Man kan ha kul utan sprit- har jag hört..
Hahaha men inget roligt utan RedBull ;D Nathaliiiie :P... Haha, glömmer aldrig just DEN gången :P och nathalie jag tror inte det var ditt fel. Nu tror jag att det börjar dras ihop till en annan gren i tävlingarna, annars blir det ingen trekamp. Hahah nu har jag nog skrivit mitt längsta blogg inlägg någonsin. Om det här var supertråkigt vill jag att ni säger till på ett mer eller mindre diskret sätt. bLOGG-inlägget kommer att blir ännu längre nästa år. Då jag fortsätter att skriva.
Hejdå 2008!

Detta blir mina sista ord 2008 på internet... hm vad ska jag säga..?
Tack för att ni finns trollen :) (kompisarna)
Tack för att du håller ut Pimpim!
Tack mamma och pappa för att ni inte blivit galna på mig och slängit ut mig ur huset :)
Tack linn för att du köper godis åt mig när jag frågar (ber och bönar)
Tack till nå fler på sidan om som också tycker och tänker :) det är bra att tycka och tänka lagomt mycket :)
TACK RACK ACK!

Mina sista ord:
Kiss KIss LulaBlur 2w ;D

kommer mer nästa år...

Wow.

allt känns faktist nytt också. Finns inte mer att säga...
Checka in min bilddagbok. Jag heter ofc Lulablue. www.lulablue.bilddagboken.se
Där står allt om raketerna, och den lilla olyckan.. ;P

haha mina sista ord 2008 vart felstavat, men vad kan jag göra. Det skrevs ju faktist förra året :O

Haha! det är helt fantastiskt! Detta är mitt första blogginlägg 2009! cöölt. Nu sitter jag här och tänker igenom året. Så mkt som kommer hända. Så mycket man igentligen växer i kropp och själ på ett år. Hihi det där lät så poetiskt :P
Men f*n va fräsht att allt börjar om på nytt! Det kan man väll endå få tro :O eller? Alla människor är ju fortfarande där dom var för några timmar sedan, ingen har förändrats sådär drastiskt. Men att ha 367 dagar framför sig känns jätte-bra! Nu ska vi äta lunch så här tar det första inlägget slut :/ Gör något bra av der här året också!

Da'n före DopparenDagen

sitter här och ser på när Alexandra och Linn ligger och läser på sängen. HAHA lol, Alex gjorde just sitt roliga gäspning :P sött. Fyfan, nu börjar de sjunga sitt egengjorda jul sång. Hm... Jag har ingen aning om vad jag kommer få i jul. Hoppas att alla andra har en aning mer julstämning i kroppen än vad jag har fått, för jag har typ endast 18% julstämning. Men jag har för mig att det var såhär förra året också. Nu måste jag springa och säga till alla att vi måste se på Wall*e. Jag gillar Disney Pixar's filmer. :D speciellt bilar. Jag har typ passion för bilar... på nått random sätt. Men det är säger som tjejer om det ser ett par örhänget eller skor eller nått. Man blir väll glad då och vill ha, vill ha. Fast jag e inte så inne på örhängen dårå :P Men skor... :D inte höga då för sånna kan jag inte gå i! Lol. I alla fall så är det nått med mig och bilar. Gillar Weels festivalen mer än julafton. Meeen nu ska jag ta och hoppa på Alexis Och Cinn! Hejdå!


Önskelistan:

Gossipgirl(andra boken +serie)
Radio,
Hörlurar,
 Intersport presentkort,
 Parfym,
 Apoliva-kit,
Långärmad tröja,
Presentkort-H.M,
 Nikon D90- videokamera,
 Twilight-boken (svenska),
 Adiddas tröja, Batman-filmen,
 Brolles skiva- och se musikalen,
The Body Shop- Almond Oil- Hand&Nail Cream.


Mongo

Hahaha vilken mongo dag. Det började med att vi var på stan och shoppade sista ruschet och träffa lite folk... :P och så kom vi på att vi skulle ringa en kompis och då for han till stan med oss. Sen for vi hem och chillade lite, käka lite o sådär. Sen skulle han hem eftersom att vi skulle vort till Ludde och Vickan. Wiii! dom har ju Guitar Hero så gissa om vi hade roligt. Jag vart typ manglad de två första gångerna och se bah ägde jag. Men då vare en låt som jag kunde :P Kan faktiskt ganska många låtar på Guitar Hero. Iaf, sen tog vi fram SingStar! Hahaha Alex o jag Manglar SingSTAR. borde vara med i SingAlong eller nått. Nu ska jag nog sova efter att jag minglat runt lite på internet. Godnatt, och längta till Julafton. Dan före dopparen dagen blev det nyss :D
Kiss Kiss LulaBlue.


Hej Jul !

Heej! Idag har jag och min pappa varit och shoppat haha. Vi köpte en sak åt någon (som jag inte kan säga eftersom det personen kanse ser det här) och så köpte vi en present som jag inte får komma ihåg att vi köpte, så jag hoppas jag inte råkar se det här inlägget före jul någe mer, hihi.
Dåså. Nu är granen klädd och vi hade typ nerräkning när vi tände den. Men nu ska jag nog tare lugnt och fixa o dona lite. Undra vad jag ska köpa imorron när vi ska tillbaka till stan och hämta det sista... Allting känns så bra när det är jul. Kanse inte så mkt jul överallt som förra året men, det är okej. Man kan känna den endå :)
Kiss Kiss LulaBlue


våran fina gran som tydligen blev vit/silver i år :/ aja fint endå :)


 
besök också min bilddagbok för en liten berättelse om "Trappen"
www.lulablue.bilddagboken.se

Berättelsen om

You always lie to me- LulaBlue

Hej hopp. jUSt nu är jag  mycket trött. Jag vill inte sova! jag vill vara vaken men ingen e inne på msn.:( och då äre lätt hänt att man somnar. Det har varit två strömmavbrott idag. typ på raken :O Ungefär när vi såg på idol. På tal om det så tycker jag att det var bra att Kevin vann. synd att Alice såg så besviken ut :( när hon igentligen kommer bli mer känd för det brukar tvåan bli, fast Kevin har ju varit med i den Maltiska Melodifestivalen två gånger så... Vem vet vem av dem som kommer lyckas bäst. Det var så jämt. Hur som helst så har jag finished my nya låt. "You always lie to me" lite sorlig, men ganska kort. Här kommer texten. Som sakt. ingen idé att försöka kopiera och säga att det var din eftersom att den är ganska knepig att kopiera sångmessigt. Och föressten. Anneli har också gjort sin låt färdigt, men den vet jag inte vad den heter. Hoppas den blir bra och att Youtube videon blir bra den också, funderar på det där också. Att göra en video och lägga in på youtube.

You always lie to me.

skriven av: julia winnerstad  a.c.a. LulaBlue


Vers:1

Sitting in my room

thinking about...

what we could be

if we were still togheter.

And the tought cross my mind,

would we be any different?

(no)

Maybe this song wouldn't chance at all.


Ref:

This ain't something that you feel,

this ain't nothing that is real.

I know you could take this with you home.

You said you would never forget my smile...

but i just took it as a lie.

You always...

you always...

you always lie to me.

You always...

you always...

You always lie to me.


Vers:2 

Now that the time has gone

- What should we do?

I feel confused.

And you feel it to.

Isn't it straight after all that we,

looked at eightothers eyes- I could see.

So way? Denie?

What's here?

What's now?


Ref:

This ain't something that you feel,

this ain't nothing that is real.

I know you could take this with you home.

You said you would never forget my smile...

but i just took it as a lie.

You always...

you always...

you always lie to me.

You always...

you always...

You always lie to me.


Stick: (kommer direkt på)

I'm not gonna fallow you'r instructions, in you'r book.

And i don't need to hear what you think about it.

Cause i just want one thing to be clear, in my head.

(that)

I'm stong, i'm tought.

I'll fight for what i want.



Ref:


Slut:

I'm not gonna fallow you'r instruction.


DANSUPPVISNING idag på IDUN!

Tjosan hosan, idag gäller det. Måtte det gå bra på Idun. Sitter här på hallgolvet och söker lappen.. hm där är den :D
Så här står det på lappen:

Föreställning Lördag 6/12 16:30 & 19:00, Idun.
Du medverkar som "Rafiki" i föreställningen "Lejonkungen"
 
Samling på Idun Lörd. 15:15 Personaingång Vasagatan 15.
Portkod:
(får ni inte veta :P) Loger plan 3 Scenkläder: Bruna kläder, svarta sockar/skor. Inga ordinarie lektioner denna helg.
Biljetter finns att köpa i dansskolans reception: Förköp 50:- per plats (gäller til den 5/12 kl 18:00) eller 1h före förestllningen på Idun: 60:- per plats. Endast kontant betalning av biljetter.
Föreställningen beräknas ta 1h. Alla elever hämtas och lämnas på samma ställe, inga elever får gå hem via salongen. Varmt välkommna önskar Danslärarna och personal vid Umeå Dansskola.

Besök
www.umeadansskola.com för mera information om vårens terminer :)


Nu är det snart dax att fara iväg. hoppas inte Nathalie o jag tappar bort oss igen och missar genomrepet xD Men jag kan det utantill nu, och det är ju bra. Det ska vi kunna nu. Fy vad roligt att göra det här. Och jag känner på mig att det inte kommer åka dit pepparn växer i alla fall ;D 
Men jag har ju annat att oro mig för, t.ex. Julavslutningen. Vi måste träna. Jag vart väldigt nervös för att sjung inför folk. Eller det blir bara inte lika svängigt som när det bara är vi tre (och saga borde ha fått spela piano!!! dum) Men det ska vi arbeta lite på! så antingen blir det mittimellan eller faktist ganska svängigt.
Nu måste jag springa runt och vara nervös ett tag. HEJDÅ!

Kiss Kiss Lula Blue!


Oboy, när det är som bäst!

Okej, skoldagen kanse inte har varit bäst men nu när jag kom hem vart det bara bäst.
Värsta mackan, Kim Possible på Disney Channel och heeelt tomt i hela husen plus att vi har julstädad o pyntat hela huset. Disney Channel måste vara den bästa kanalen som finns :D 

 
Och du maja...
 jag blockar visst! titta där bara! ^

RSS 2.0