Brothers and Candy

 

Sitter hemma och gör ingenting, förutom ser på BBT och väntar in sovdags. Det får man göra ibland.


Skrev för 10 minuter sedan, men jag såg denna på Kinas sida och ville bara dela med mig

 

Matteprov+fystest = filmkväll

Hade fystest idag på dansträningen. Vilka dåliga siffror som kom fram.. Men det gör mig inte så mycket. Förståerligt då jag ändå suttit stilla i ungefär 2-3 veckor. Det positiva ur testet var att jag fick runt lite blod o systemet, och jag känner mig riktigt slut i kroppen när jag kom hem. Det kan vara rätt så skönt ibland, när energin har gått till någonting. Det dåliga med med att bli helt slut, var väl att jag skulle ha matteprov efteråt. Vilket inte kändes sådär superduper bra.. Det har varit lite dåligt med genomgångar känner jag, fast helt ärligt ett 100% jobb ifrån min sida. Kunde inte ha förberätt mig mer... Hoppas det räcker, imorn får vi veta. Ikväll ska jag nog bara, kolla ifall det finns någon läxa att göra bort, och sedan se på How to train your dragon

25-02-13

En dag med Zumba (riktigt enkla steg som man ändå inte får till) och gym. Slappaste gympassen ever.. Hade ingen ork idag, men trevligare än att sitta hemma och sneglo på Linns födelsedagskaka (kladdis) Nu är jag iaf hemma, och magen började knorra när ja stod i duschen så.. Hm.. hare!

När några saker gör andra saker till lite större saker.

Bästa känslorna:
 
* 4:am rush. När du suttit vid datorn till sent på natten och bara tycker att allting är extra roligt.
* Nystädat rum. Nybäddad i sängen, tvätten är i tvättmaskinen, och man skulle kunna gnida ansiktet mot golvet för det är rent.
* Nyss duschat och man har på sig nya kläder (annars äre ba kallt o eländigt..) 
* Varit och handlat. När man vet att det finns all möjligt frukostmat att välja mellan som middagsmat. 
* Gjort färdigt alla läxorna. (får den känslan rätt så ofta) 
* När man ser att en rätt så ny film/serie, som man verkligen vill se äntligen laddat klart på torrent. (Mitt internet är segt) 

23/2-13

Vaknade relativt tidigt idag. Innan 10:00 iaf. Drömde massa knas om att grovstäda hela rummet, och Darin som sjunger alldeles för långsamma låtar på Corona. Strange.. Planer för idag är att räkna om kapitlet i matteboken, som jag alltid brukar göra inför prov. Vet inte om det hjälper sådär jätte mycket men.. har inge bättre för mig. Sedan kring 3 far vi på 50-års kalas till Roffe-poffe och dem (: Grattis till nathalie, 19 år idag!
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Stuck on stupid

 

Everybody is talking in their sleep

 

Här sitter jag och gör.. ingenting.


Let go of today, start to flow away. Baby, not today.

 
Saknar att göra musik. Saknar livet som femton. 
 

Con los teroristas

Enda låten jag har på huvudet just nu, även fast den inte spelades en enda gång under kvällen. Det var faktiskt rätt så skönt att komma hem helt slut. Beror väl både på gymmet tidigare idag, och allt.. harlem shake 

Farväl

 
Hejdå tenton gym, nu har du haft mig i en månad. Det gick bra. Vi hade 7 dejter tillsammans, och dem var jag nöjda med. Just nu känner jag inte för något längre förhållande men.. kanske sen, när jag blivit frisk igen. Om någon vecka eller så (: Då kommer jag tillbaka. Du kommer inte se mig på mina bara knän.. Jag visar dig bara mina cash så är vi tsm igen (a) vilket poetiskt blogginlägg. 
[min groda Goerge på bilden, han är 7-8 år..] 

who does that? your own theme song.. come on.


Pluggar inför prov

 Pluggar inför Naturkunskaps prov om universum, läser inledningen till kapitlet och den här låten kommer på Soundcloud. ahdu, universum. 

Det här är vad som händer

 Det kommer nog bara vara mest videoklipp på min blogg framöver. Har inget att skriva om direkt. Inte bästa delen i mitt liv just nu att ta del av (: Så jag nöjer mig med att dela bra musik, och roliga klipp här på bloggen så länge. 

That high pitch

 
 
Ingen ide att länka mera, tänkte att jag bara skulle tipsa om de bästa låtarna men det går inte, gå bara in på hans Soundcloud like now.. 
https://soundcloud.com/jakwob 

Happy endings

och mycket mycket mer..

RSS 2.0