Tre av samma x3

"Jag är för trött.." Är mitt motto för idag. Idag har jag haft möte och kanske det är så att drömjobbet slår igenom. Skriver om det då jag skrivit på anställningsbeviset på kontoret, och när det gått igenom alla parter. Isf så äre mig ni bör snacka med om ni vill uppträda på Kulturnatta (kulturåret 2014)(: Men ingenting står skrivet än. Så nu har jag inte sagt någonting. Jag säger bara som så att jag är trött just nu (: Som en utmattad gris. I helgen bokar fadern min upp en badtunna, och ställer väl till med ngn middag. Låter trevligt! 
 

I got my eyes on you..

Vi ser på Legend of Korra, och fantiserar om kakor och godis.. 
 

Big eyes...

Looking superstrange.. Olika storlek på mina ögon. Höhö. Jag somnade till finalen av Avatar - serien :[ Så nu måste jag se om den.. (nickelodeon-programmet, och inte de blå gubbarna..; vilket är en sugig film.) Hoppas ngn ragear pga att ja sa de där.. hehehehe.. Nu for internet tydligen ur.. Jahap. Vad gör man dårå? dör en långsam död, troligen.. livet.. försvinner iom internet i Innertavle aka skogen.. 
 

Högskoleprovet

Har inte tränat ett skit, och anser att det skulle göra någon som helst skillnad. (:
Kommer uppdatering imorgon!
Uppdatering: Jag fick 0,5 p bättre i normerat resultat än förra året. Hade iofs inte tränat ett skit så. Man kanske växer med 0,5p för varje gg man gör det. Kommer troligen inte göra det någe fler gg.. Men man vet aldrig.
 

Avicii - 2 biljetter 18 år (dansgolv)

Wops.. skulle ba testa om det gick. Men det gick visst..  Har aldrig varit på konsert förut typ. PDOL med det var mer en festival.
 

Snäll kisse

Katten kröp omkring o leke djävul. Sen helt plötsligt så förvandlades han till en ängel, och somnade på mig. Han bestämmer tydligen att jag ska vara tyst ibland, och sätter tassen på mitt face..Men annars så. Undra vad som hände idag, snäll kisse.. 
 

Så nu kanske sussarn slår in..

Kände att jag skulle ta o snussa kudde för 1 h sedan, men ni vet. Serier, bara ett avsnitt till.. sen så.
 

Jag går nog och lägger mig direkt.

Jag går nog och lägger mig direkt. Inte varit trött den här tiden på ett lååångt tag, men det är väl bara bra för mig.
 

Bilägare!

Detta är min Toyota Corolla - 97. Jag kallar den för Fjuttig eftersom dennes reg-märke har FJG (a) Jag står som ägare på denna blåa fyrahjulare, och betalar försäkring och vinterdäck (a) (medans pappa fixat ett schyst pris. hehe. Nu blir det att se mera serier som Suburgatory.. Har inget jobb, ingen skola.. aka no-lifer. 
 

This forgotten things. /Förra fredagen, L&L

Så.. sådär hade vi det före och efter Love&lust förra fredagen. Denna fredag har jag varit duktig och sågat grenar av rönnen, spelat yatzy med grannen och varit på ett av mina tre jobb för ett 9 timmars pass, som inte alls kändes så lång. Vi spelade dock ganska mycket musik i köket, och det blev några slöa stunder då man kunde ta det lugnt. Plus att jag fick 2 redbull (blåbär) på köpet! Jobba är bäst... o.o
 
 
 

NATTBILD - studenten

Här är en bild ifrån då jag vandrade hem ifrån studenten, kring halv tre iaf. Inte illa pinkat. Vissa var nog ute till klockan fem på morgonen. Lite så man önskar ibland att man kan få snabbspola till en ny sommar. Men samtidigt inte, jag gillar hösten och har alltid gjort det. (: Våren är bajs - aka, slasktiden kallade jag det för när jag var liten.
 

Badmintonstadion vs Tenton

Japp.. nu kommer denna struggle igen. O hur fasiken tar man sig hit och dit? Vem ska betala den bensinen? Är dessutom inne på stadiums hemsida och kolla nya springskor och tights. Har så himla mycket fritid och bör bara göra någonting åt saker.. For *** sake! 
Det bra med Tenton är att jag vet vart jag hamnar, vilka maskiner den har och hur det känns att träna där, men badmintonstadion är helt ny (förutom att jag känner deras badmintonhallar) Hm, så kanske får låna en bil och åka och fråga om rundtur på stadion imorgon. Har ju ändå så mycket fritid. Sitter också halvvägs på att beställa nya skor och brallor på stadium.se där de har 25% rabatt om man köper ONLINE.
UPPDATERING!: Det blir nog inget utav dem :( jag bor för långt borta.. önskar det fanns ett gym här ute i skogen! 
 
 

Things We Had ft. Lulablue (Produced by Missing Identity)

 Sådär! Här kommer 6:e ljudet på Soundcloud ifrån min sida. Tog ett tag att få iordning, men här är den efterlängtat, och äntligen Things We Had. Lyssna och kommentera vad som dyker upp i era huvuden. Godnatt på er annars!
 
 

Sammanfattning - Lördag-måndag

Detta är Lördag till Måndag. På lördagen var jag och Jones kattvakt till Zingo då morsan o farsan var på fest. Vi passade på och köpte chips och dip x) Ganska så mycket, he va gött. Sen nu på söndagen så satt vi och såg Avatar - tecknade serien, och så vaknade jag och cyklade till stan och tog ut mina nya glasögon. Väldigt fish-eyeigt, men det funkar. 
 

Henrik B, Niklas Gustavsson, Peter Johansson - Echoes

 

Love&Lust 2013 förberedelser

På bilden ser du penslar, glowsticks, glowcream, tishor, a4 papper, utskärningsknivar (vad de nu heter på riktigt) plastrulle och tvättsvamp. Allt för att måla våra kläder/bodeeeys.
Åh höh, känns som att man går i 8:an igen.. Är jag inte för gammal för sånt här? Hoppas inte det. Blir sista utekvällen på några helger. Nästan bra de. Love&Lust är ett event på 5ive, där man leker med självlysande färger och UV-ljus osv. För er som inte hänger med ;] 980 st attendat, 600 förbiljetter sålda. Let's ehm.. do dis. 
 

Sitter utomhus

Zingo sprang omkring ett bra tag ute, sen blev han trött och kröp runt framför min dator. När jag sagt åt honom tillräckligt många gånger att inte trampa på tangentbordet blev han less och la sig omkull. Konstig filur det där. Men så tyckte vi båda att det blev för kallt och gick in. Hoppas man inte blir sjuk igen... x(
 

Ska upp klockan 5:50 imorgon.

 Så självklart så har jag inte somnat i tid. Utan tittat på gamla säsonger av The Voice. Gillar ärligheten. Will.I.Am är nuts... gonatt på er grabbar och gummor.
 

RSS 2.0