Strö some socker på mig


Hur mycket förändras man.

Väntar på att svänga ihop marängswish och se på en komedi/skräckis (Detention) Sen.. hm.. får vi se om ngn går på en omgång vänd-tia. Nu kanske ja ska fortsätta se på Disney Channel elr ta mig en lur (a) hedda.
 

What do you say about a man like that? - Bond never dies.

 

lata dagar, kan jag ta på fredag.

Första bilden här, det är inte regn eller något. Nej utan det är helt enkelt svett från min tröja. Ganska så äckligt. Andra bilder är.. typ egentligen en pyjamas, men jag dansar i dem ändå, och tredje bilden är ett 5 cm brett blåmärket. Well, tack o gonatt. 

My weekend.


Matte C & Phineas & Ferb





Om det är din sak, så är det din sak





Best thing you never had.

 

Jag kan prata igenom allting för dig.


 

This track is currently available to everyone!

http://soundcloud.com/julia-tom-winnerstad/missing-identity-ft-lulablue - Power Within - Lulablue ft. Missing Identity on Soundcloud!
Fett. fått iordning min första låt på SoundCloud. Hoppas jag kan lägga samples osv där i framtiden. Jag har ingen egen studio, o kan inte riktigt det där, så hoppas jag får hjälp av Jonas. Kl kvart över fyra bär det av till Folkets Hus där jag och Jonas spelar lite på gitarren o keyboarden, för gud vet vad. Vi vet inte ens vad vi ska spela för, eller vilka. Återstår att se om jag inte tar och smsar Jocke right now!
 
 

What have you been up to?




Filmisk.

 

My weekend helt enkelt.

ywkenNu ska ja gå o visa mitt revir vid TVn, eftersom att vi har Josef här nu. Jag tänker inte pissa i vardagsrummet om ni trodde det. 
 
 

I'll lock you up

 

Man ska testa allt innan man bestämt sig.

Nu när det trasiga håret är borta, så har ja bestämt mig för att köpa clip ins, för lite variation. Jag har haft alla möjliga stilar och färger på håret, så varför inte testa allt lixom? (:
SAX- i Umeå, blandade ihop två fina färger, och beställde hem.
Så på tisdag, ska ja få se dem. Någonting nytt (: 
 

Precis då jag hörde det där lilla ljudet från saxen då stråna skiljer sig åt så hörde jag mig själv säga.. "Vad gör jag?"


Bort med 1,5 dm tror jag. Men det äre nog värt. Jag kommer aldrig klara av att få sådär meterlångt hår. Hur mycket jag än skulle vilja ha det, så fixar inte mitt hår det, det bara trasar och går sönder, och det blir så himla varm. Såhär blev det i alla fall, jag bestämde mig på bussen. For hem och satte håret i en tofs o tjoffs av med det!

I got problems.

 

RSS 2.0