Idag har jag suttit i ett kök i våran egna lilla bygdegård.

Idag har jag suttit i ett kök i våran egna lilla bygdegård. Det var bröllopsmiddag, med planering för 40, men mat för 60 pers. Massa barn och plastmuggar, och skrik/gråt. Men det varit ett lugnt gig, och imorgon får vi väl städa ihop det som behövs. Senare på kvällen så ska jag på personalfest för Frassegänget. Känns ju moget ;o Btw, fått provpass på Bishops Arms, om ni kommer dra dit i sommar så kanske vi ses ;]
 

Whattahell...

 

Jobb Jobb Jobb

Det lönade sig att söka 175 stycken jobb sen i höstas! Man får positiva svar ifrån hälften, och korta formella mail ifrån andra. Nog heljotans ska man vara på huggen om det ska vara något. Men tillslut så sitter det.
Känns himla bra på intervjun till Bishops Arms (Umeå, stan), och ett provpass väntar sig nästnästa måndag. 
Det är så väldigt fint på det stället, och jag kan inte sluta klo upp i taket deras. Det kändes också bekant hur de driver rutinerna. "Jaha, en sån diskmaskin åhå ja jo visst kan jag bära tre tallrikar samtidigt och ja okej självservice, jag förstår!" Jag kunde också prata och vara mig själv med hon jag träffade, och det kändes som ett skönt gäng att komma in i.
 Men frasses idag då, jobbade över 45 minuter eftersom det var så himla mycket folk idag. Själv märkte jag väl inte av något då jag spenderade mina timmar i att rada upp brickor i diskmaskiner, och torka bord och slänga sopor var eviga sekund. I typ dryga 7 h. Men OB tillägg läker alla sår! 
 
 

Mina planer inför imorgon:

Mina planer för imorgon: 
*Vakna då jag känner för det. * Äta frulle, fixa en cykel o åka vart fasiken som helst. * Komma hem, sola ett bra tag och lyssna på radio. *Träna inför kvällen * Käka middag och fara till spelningen.
Gammal bild från en gästmiddag för någon vecka sedan. Systerskål.
 
 
 

Supersena bilder ifrån studenten

 

Granngrillning

 

Vet inte vart alla bilder tog vägen men...

 
 

Dessa har jag i en låda, och aldrig använd. Originalpriset stiger sig över 500 kronor och de kommer ifrån Nelly.com (Liva, leopard), men ger dem gärna till någon som önskar att få äga dem. Bor du långt borta så betalar du frakten själv (:

 
 
 

Det luktar Coconut Oil Hair Shine och nya lakan, blandat med kladdkaka ;]

Nu ska vi se om detta verkligen blir bra. Nu har jag nog gjort allting för ikväll/inför imorgon. Fixaaat naaaaglarna, blablabla.. städat rummer var stora höjdpunkten, lukten av nya lakan är den bästa. Speciellt mot lena ben.. mmmmmmmmmmmm! Imorgon är ståhej-dagen. Då man ska tydligen se bra ut och käka gött, o må bra. Vi får middag mellan kl 16-19 och de som tänker "blev inte jag bjuden" är bjuden, fast jag har bara glömt bort i allt ståhej, eller det är mamma som stohejjar som mest, och det uppskattar jag. Pappa är taxi imorgon. Hoppas på att hinna lägga upp bilder under middagen innan jag drar till studentskivan (: Blev inga bra bilder alls på det jag ska ha på mig, så hoppas ngt tar en riktigt suddig bild imorgon! 
 
 
 
 
 

Händer detta?

Det kommer säkert regna på avslutningen. JA LOVAR. Hoppas väl inte det, men.. gör det inte alltid det? Snart äre dax. Känns redan som vi gått på "semester" som vi inte kan kalla det längre. Som tur är så blev man inte helst arbetslös.. jobbar ju på Frasses Ersboda! woh. kom o köp.. x) Första passet ikväll 16-19. Hoppas man får hjälp med allt, så man inte behöver stå själv o gissa sig fram. Nu lyssnar Linn på något stört... vad gör flickan?!

Tog lite glass

Jag tog lite glass. He va gött.. Nu undrar jag om jag ska sätta på lite BBT och kanske.. rita någonting medans. 

Something blue. Nu har syrran kommit hem.


Fram tills dess..

Hejhej! Nu gör sig nog de flesta i ordning för balen här i Umeå. Jag sitter här i min säng och tittar ut på det luriga vädret. Det är lite för kallt för att sola, och osäkert med moln osv. Så det kan jag inte göra. Såg et dålig film så blev inte taggad på att se några fler x) Men ikväll så kör vi som bangade balen en grillkväll på CH, och hoppar studsmatta, kanske ser film ;o vad vet jag? Hehe, ni kanske ser kakpaketet och melonskivorna i bakgrunden.. 

ASUS - dator!

http://www.netonnet.se/art/dator/laptop/skarmstorlek/laptop-15---16-tum/asus-a55vj-sx245h/182881.3003/
Nu har jag köpt min dator. Det var väl rätt så dyr. 5990 kr. Men den har allt bra, förutom Windows 8, som är så himla krångligt och annorlunda. Svårt att vänja mig, och att tangentbordet är helt annorlunda, kns de som, för att det är nå konstigt extrafält med siffor. Skype är också konstigt, men det kanske inte är datorns fel, eller windows. Det går inte att ha Skype i en mindre ruta, alltså så man kan se film och skriva i Skype samtidigt. 
 

RSS 2.0