Drums on YOUTUBE!

http://www.youtube.com/watch?v=MPXghWfiN-k&feature=related




--------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------
jävla youtube helvete, eller blogg-satan. Kan inte längre lägga in videos vilket suger balle. Som satan.
Så nu skiter sig det. Klicka på länken och se en till sak jag blir hett fett irriterad på att Guitar Hero inte ens är musikaliskt. Det kan ta sig, och just säger jag bara saker för att det är roligt.. Kul att svära ut saker. 

 Ovan är vad jag kollat på. Är FÄRDIG med min novell, första dagen jag fick den. Men så raderade jag två sidor, spontant. Så att jag har två sidor kvar att göra. hm.Matte. vet inte hur jag kan varit så dum att vänta av typ tre lektioner med att göra inget, när jag inte gjort något hemma heller. Nu är jag tillbaka till nästan rätt sida x) jag gillar matte. he ordnar sig. Satt och funderade på vad mina favorit ämnen skulle vara, just nu är det typ idrott och matte, vilket var mina hat-ämnen i 6:an. Men så tider går, man längtar efter utmaningar. Just nu sitter jag och väntar av dem.. Skit buss i morse. Dynga.
---------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------------


http://www.youtube.com/watch?v=ezZuhLAGid4&feature=related - helt inne i låten
30 Seconds To Mars – The Kill (Bury Me) 

lulicious.

Massa bilder- my b-day







































tunga eller lax som hänger där?..




















Nu orkar inte julia lägga in fler bilder för att hon tycker om sin dator för mycket.. -.-
Gummybear – Gummy from Bom Bom Bay



// Lulablue.

Man kan gå och bajsa, eller man kan lägga en muffins same same





Förlåt för rå-humor. Men jag lovar, det smakar ABSOLUT INTE som bajs. Iaf inte den jag smakat på. (bajs eller muffins undrar ni nu?) och det får ni undra på ett tag :)

Tar ut andra plåten nu, hoppas DN-1 längtar till fredags-fikat. OCH MIN (Y) FÖDELSEDAG.

Imorgon alltså.

lulablue................................................................................................................................

Ellie Goulding – Lights - Single Version 


Recording sound in the city.



Record whatever you like. I hope my voice comes through. But If you wanna hear me you've got to come close. Who do I sound like. If you want to hear me you've got to come close.


Record whatever she like. I hope my voice comes through. But If she wanna hear me she has got to come close. Who do I sound like. If she want to hear me she has got to come close.

Record whatever he like. I hope my voice comes through. But If he wanna hear me he has got to come close. Who do I sound like. If he want to hear me he has got to come close.


lulablue.

In the spaceship the silver spaceship the lion waves goodbye.

 blääääääääää

They Might Be Giants – The Guitar


tube.com/watch?v=h2-xcYDwkgw


lulablue lulablue jag menar lulablue jag menar lulablue ..

Snart 17, julia vad önskar du dig?

att bli barn igen.

Odd mood..

 




Im feeling odd mood is agains me.. tonight.

lulicious.


Grekland+Sommarjobben



Har suttit här i över 2h och skickat brev till olika företag inom restaurang och service. Jag hoppas jag får ett lagomt långt och betalat sommarjobb i sommar, antingen inom kommunen. Fast de jobben har inte ens skickats ut i brevlådan än, och jag vet inte om man får plats där. Vi är många 94:or, och många som vill ha jobb har jag hört. Fast än det nog jobbades mer när jag var typ 1 år, så är det bäst att vara på först av alla, och alla jobb är inte dom bästa. Bäst att vara på den tidigare svängen än på den senare. Sen har jag varit hemma idag, för jag snubblade omkring i köket och allting blev svart flera gånger. Det funkade med att somna om, fastän jag har huvudvärk i flera dagar nu. Försökt ignorera det, och då försvinner det.
Uppmärksamhetssjukdom.

Idag har jag också upptäckt fler sidor inom grekiskan som jag ska uttala mig på nästa sommar i Caldera, troligen. Det finns ett fint hotell där vi ska checka in på. Måste bara samla ihop kring 15 000 först.. -.- Måste nog ha 2sommarjobb, för de pengarna jag har nu är bara 4000 som säkert på mitt nya jobb/rese-konto.
Ser ändå framemot att få jobba mycket, jag tycker om det. Att ha en mening i livet nästan, bidra. Det är nog nyttigt för mig skulle min far säga -.-.. Jag säger inte emot längre, det är inte viktigt att kefta emot sin far då han överstigit en viss ålder (:



Några fina ord på Grekiska (fonetisk skrift, eftersom grekiska har ett annat alfabet);
Kaljméra God morgon
Efcharisties Tack
Prochoriste Varsågod
Periménete Vänta
Eiste charitoméno Du är söt
Ti kéneis Hur mår du?
Ilio Solen
Neró Vattnet
Trofimon Mat
Eimai peinasménos! Jag är hungrig!
Thélo episis! Jag också!
Den ypérchei kréas Inget kött
Solomós Lax
Psária Fisk
Epitrépste? Får jag?
Lypámai Jag beklagar
Synchoró Förlåt
Póso tha kostisei? Hur mycket kostar?
Éna pagotó chári En glass tack.

Allt man behöver veta liksom xD fast glömde lite raggningsrepliker tho.. :/ sommaren 2012 blir det :D VI KOMMER DÖ!!!!!



lulablue.


bild (Liselott Watkins inspired)


lulicious.


(7) eller 3



Konstiga små öron jag har. Om ni kommer på vad som är tre får ni en guldstjärna ;D fast det är egentligen (7st) på bilden ;o..

lulicious.

somewhere in the night











lulicious. Boyce Avenue – Will You Be There  Idag har vi haft roligt, alex och jag www.allixs.blogg.se 

Julia Winnerstad.



Julia fast blå.. Säg en film. Se klippet nedan xD så roligt.

Salem Al Fakir – Red Rock (Live) 



Varför änglar inte har vingar- Katja kaj o Bente bent



åååh det är så roligt just nu xD ojojoj, om endåå nathalie vore här. Vad roligt allting skulle blitt' Det här är nog den enda sanna glädjen xD


lulicious.


california king bed



Rihanna – California King Bed 

chest to chest, nose to nose, palm to palm we were always just that close.. ye right.
jag har typ en california king bed ;]

lulablue.


Start



Tog den när alla andra gick och hämtade ved, det här var i somras på slutet tror jag. Vi ville hitta på något med dem sista dagarna av sommarlovet. Nu är det sista jullovs-dagen.. Jag är inte så deprimerad som vissa skulle vilja bli såhär på slutet av lov x) jag är en sådan som gillar skolan, förut var det mina underbara (uppblåsbara) x)  kompisar som var där, och det kändes inte jobbigt bara. Nu är det min.. förvånansvärt lätta klass. Har aldrig haft en sådan "bra" snäll och rolig klass, skolan är inte jobbig. Och som min far säger, det spelar ingen roll vad du gör i jobbet, bara dem du jobbar med.
Gå in på www.bilddagboken.se /lulicious för att se andra bilder under sommaren 2010.
Jag fick höra en rolig grej av hon som jag jobbat hos senast, att hon frågade som kanske bara en "artig fras" att hon ser fram emot att anställa "oss" mig saga o nathalie igen hos ABF's igen ;D me like.

Jag ser fram emot om jag får något jobb i sommar (: Någon som känner något? NU SKA JAG SKICKA MITT CV TILL OLIKA ARBETSPLATSER. (nedan är inte mitt CV, info folk kan skicka vidare om dom råkar komma förbi min hemsida x)

Julia Winnerstad (Lulablue)  [email protected]
Musiker inom sång/Gitarr

Spelat i Glashuset (Umeå)
Spelat på middagar, församlingar.
Spelat i kyrkor. Ålidhem/Staffankyrkan.
Gjort en skiva på fyra låtar som akutpresent julen 2009.
Spelats på radio p4 västerbotten. (sök på Lulablue på google)

Lulablue.

C:

jag hoppade runt i snön idag.

be someone





 Klicka för helbild



be someone be someone be someone

lulablue






J to da O to da E to da S... wit' da N in da middle.


ibland kan julia göra en trött och less..
 

..så då ger man henne ett sympati-leende

och läskiga blickar..

och en till läskig fast tröttare blick




mums..

Staile.


With no money.. I did the impossible. I bought stuff. Fast.. nee. Jag hittade 120 kr, av små pengar i börsen. Nu är allt slut, och nu ska jag maila ABF som inte betalat vad vi kommit överens om x) .. smisk, nog ska 2 månader räcka för att göra en betalning skedd. -.-' 1,5 av dom ska in på Grekland resan till nästa sommar, då blir det 3000 där ;] Hoppas ja får sommarjobb i sommar av några snälla som behöver hjälp

 4 No E L L E. 10 kr/st Green fabric 80 kr.

luliablulia

PUDL.

 

 oh en sån där bild som alla har ;D! perfekt.



Återstår att se resultatet. Det tog ungefär 3 h som förutspått, och nu 'r det bannemig lockigt, hoppas jag, småendarna *(kan inte stavet) är brutna och ser ut som  fingrar som sträcker sig efter hjälp xD håret lukat bajs dessutom.

MUmma

lulablue.


kännermigsomfemår

Jag känner mig som fem år. Sitter och ser på Gilmore girls dock, men jag äter massor av mat som man äter när man är över hos kompisar när man var typ 9.. nu vart det inte alls någonting likt vad en femåring gör O.o
På något sätt känns popcorn nyttigt.



Julia som fem bajs år

lulicious.


RSS 2.0