Norrbyskär bilder, och hejdå.

Hej! det här kommer bli mitt sista inlägg innan det riktiga sememstrandet. Så jag tänkte lägga in lite bilder från vart vi var igår så att de bilderna kan gå till spillo om det blir fullt i kameran men ändå sparade x). HELJOTAN vad min mage just knorrade..


















Så nu ska vi nog laga lite lunch kanske. Imorgon mellan 9:00 - 16:00 ngn gång så ska vi BEGE oss till sthlm, när vi kmr fram det vet jag inte x).. otydliga föräldrar. Sedan tar vi oss till Gotlandsbåten och åker över till Gotland och landar där ngn gång kring 3:00 på natten. Sova på båten alltså, sedan är vi där i fem dagar åker hem till vår faster i sthlm Haninge (tror jag det hette) och spenderar lördag där och åker hem på söndag eftermiddag. Jag kmr ha inställda inlägg hela veckan tills på söndag, då jag kommer hem och kan göra ett o.o .. live..

Nu är det faktiskt hejdå datorn på.. 10 dagar. (tar med mig skoldatorn, men de har säkert inget internet, men jag har ju på mobilen om vi är ngnstans där de faktiskt råkar ha internet.) Massa kort osv på Måndag när jag kommer hm ifrån jobbet hoppas jag. Piss ut nu. (:

/lulablue.

hotstuff

Här är låten:



Det här är listan jag lyssnar på annars, eftersom att spotify inte fungerar längre.


/lulablue


Happy Tracy Chapman- cover Lulablue



Nu går jag ut och sätter upp studsmatte helvetet och solar lite x)..

/lulablue.


.



http://open.spotify.com/track/7MzmBmyI9KkyQJaPNLdtUi



Här sitter jag som en gammal ostkrog och beklagar mig på min 17-åriga ålder. Pappa har fyllt år och han har fått både melonskål och banderoll. Tårta upp till öronen. Jag har försökt återvända till min bedårande streamsida ch131.com men blir ledsen när ingen film fungerar ;( Får se vad jag har på råttan.

/lulablue.


Tell me











Personer: Jones Ghafoory. Julia Winnerstad.  Jonas Hagenvald. Sophie Crenshaw. Jonathan Holmgren. Joel Engberg. Rebecka Andresson. Diana Escobar Gil.
Platser:  Rebecka Anderssons place, Tegs kyrkan?
Mestandels fotograf: Diana Escobar Gil.
Nu är klockan halv fem, ursäkta att jag inte orkar skriva något mer eller kommentera nuläget. Jag är inte trött precis, men min nacke strejkar. Hejs!
/lulablue.


jag ska bara..



Jag klarar inte av att inte ta föräldrarna kläder, speciellt när de inte är hemma (a) nu ska jag bara åka iväg. Hungrar ju ihjäl...

/lulablue

Midsommar.





 Jones vart lite trött.

 Julia grillar.
Pimpim tycker inte Julia ska grilla.



  Så tyckte Pimmen att det var färdigt!




 Himmels hallomääääoost.
 Alexandras sallade.

 Spännande dryck O.o håhå.


 Vi typ stressåt för vi var så hungriga.
 mmums.

 Linn kastar majskolv.


Hejs svejs. Nu ska jag gå och sova igen tror jag :) he var så mysigt. Om ja inte vaknar igen, solen är framme och man kan ta chansen nu att bli lite d-vitamin infekterad medans man inte hör pappas gnäll om cancer. ( Jag ligger i solen i 5-7 min sen ger jag upp. ) x) ingen fara för mig, jag blir ändå bara gul. Tack o hej sojapastej! Ha en bra midsommar aftons, kväll / helg.


***

det går inte att ladda upp ** bilder på bloggen.

melonrött



åh se bra för magen. Venne min måge mår supän.

aaah ;D /lulablue.

till salu. från och med idag.

 
Only, fake skinnjacka ser inte ens begagnad ut. Storlek M/38 400 kr (jag tror tom den finns kvar i butik)

Bräda som blev utsåld efter stadiumbranden, utan papper eller truckar. Hjul med på köpet 100 kr.

Converse, säkert fake skinn, aldrig användna. Storlek 6/39. 200 kr.

Sneakers gula, begagnade en sommar, ser mycket gulare ut efter en tvätt. Storlek 6/39, 100 kr.

Sneakers vita med mönster på ugglor konstiga svampar och färger. Storlek 6/39, 100 kr.

Milligröna sneakers med klack. Skulle också behöva sig en tvätt, litet släpp i gummikanten på ena skon. (syns knappast när skon är på.) Storlek 6/39 50 kr.

Snobben väska, från tiden i 7:e klass. Knappt använd, 50 kr.

Witch serien. 1 för 20, Alla för 150 kr.

Hållbart hårband. Vit och silver 20 kr.

Nagellack, Alla för 10 kr.

Skriv en kommentar, eller smsa/ring 070-5423896.


och det bara regnade






Den fluffiga sidan av stan. Nej landet, vad är det som jag bor i.. bushen x) Nu har himmelen fått gråta ett skvätt och solen skiner fram bland plumsigt gröngråa moln. Ingen vet vad som de närmaste timmarna håller för väder. Jag ska berätta vad, jag bryr mig inte speciellt om vad det skulle vilja bli. Bara jag inte blir ledsen av det x) och lite regn har väl ingen skadat.

Idag har jag vaknat kl 4 för att jag märkt att jag somnat, utan att varken gå på toa eller borstat tänderna eller tvättat bort maskara. Så det var lite obehagligt att kliva upp och göra det. Sen kunde jag knappast sova om inge, men kl elva vaknade jag magiskt nog ;o och följde med mamma och handlade. Så har man pizza dricka och godis till på fredag då det är Midsommar. (:

/lulablue.


Uppdatering LB-production




En jacka/tröja som jag sydde nu ikväll. Passformen är lite big-size, och den är inte sådär glansig som första bilden är. Om den mot förmodan inte skulle falla mig i smaken så kommer jag sälja den. För vad nu den kan kännas vara värt. Jag tror jag kommer behålla den [: so suck it!

lulablue.

så kan det gå, när inte haspen är på





och såhär såg det ut när jag glömt vattnet på i badkaret, då jag skulle "blöta upp" plåten och gallret som blivit smutsigt, let's just say it got even more dirty... titta solen tittar fram där ute ;o



Ja, så kan det gå när inte haspen är på.. huhuhuhuheuhuhe..

som datorer kan funka



Datorn fick spunk..

/lulablue


11:07

 rain. thank. silent.



Tracy Chapman – All That You Have Is Your Soul - Live 


den här kvällen var vit som natten.

Nu har vi varit och sett denna dära X-men filmen. Jag tyckte mest om Darwin och ginger-killen som kunde "flyga" med hjälp av ljudvågor. När man kom ut ur filmsalen ville man sträcka fram sina händer och slita upp hela frasses bara för att snurra runt den ett tag på sitt finger och ställa tillbaka den med ett brak. Så cool kände jag mig då, och ikv var första gången jag fick sitta på en moppe i år. Hoppas den kom igång igen. Jag vill inte ha morgon igen.. vill ha lite åska



lulablue. Hörs imorrn om den regnar.

jag tror jag skriver sen.......



Hejdå Midgårsskolan!



Hej knasig julia sitter och frustrerar sig på Spotify's nya uppdateringar och ljudproblem. Nu ska jag nog fått till rätt "knapp" på skrivbordet, så jag slipper installera om varenda gång. Det har varit dåligt med uppdatering på denna hära bloggen. Men jag gör lite mer än vad jag skriver om helt enkelt. Gillar inte o vara inne på datorn på sommaren. Man blir helt svettig inomhus x) och det är ÄCKLIGT ÄCKLIGT när det blir så hela dagen o.o nu ska ja gå o ta en tredje huvudvärkstablett, it's the season of headache.
 
Om en timme så är jag Linn och natha förmodligen hoppfulligtvis.. påväg till SF bio sallong, och ska se på x-men, och vi får se vad som händer efter det. Och.. jones har varit här hela helgen. det var kul.

/lulablue.


Mina sydda saker





 









Slut på saker jag sytt, resten är bortglömt och nerpackat eller slängt på golvet i syrummet av ilska.

/lulablue.


talking 'bout revolution



" sweet sweet sweet, I think it sounds sweet"


mossgrönt

http://www.youtube.com/watch?v=4C3SR7ogW48&feature=autoplay&list=PL775B789ECB721128&index=2&playnext=1 




ÄNTLIGEN! SLÄNG BORT MINA GAMLA SKITDOJJOR! tack.

/lulablue.

Måndagar är Orange



klockan 12:25 och jag ska upp nu och laga mat, ta bussen kl 13:30 och kolla köpa nytt, osv osv osv.. o.o
Det är mycket. Fast jag är ledig, igen. Har inte varit på skolan i 2 veckor nu. Nästan helt onödiga lektioner förra veckan, och förr förra hade vi lov, och så kommer idag! då jag har ledigt. Vad äre här o.o kunde vi inte bara fått sommarlov lite tidigare O.o? Det finns mycket att sätta fingret på och beklaga sig över -.-' men det finns saker man får ta lite glädje av, grattis min lilla groda George är iaf i livet, om han inte dött nu av "för rent akvarium" Haft honom sedan i 6:an


Det här ska föreställa rent akvarium.

/lulablue.


ALLT ÄR RENSAT!



Oh fyfan. jag tyckte jag hade en mygga på armen, smackade till mig själv så hårt. x) klurt
Den sköna känslan har spridit sig i mitt rum, då det är städat på golv och fotölj, borden har jag inte tagit itu med ännu, för de har viktiga papper och saker på sig, som jag inte vill ordna än. GREJEN är! att jag har rensat garderoben. FYRA STORA FU*KING FETA gröna plastpåsar sitter i vardagsrummet och väntar på att skippas iväg till myrorna. Allting som jag inte ens ser på, går inte att använda eller misslyckat egetsytt är nu bortkastat och kläder som jag lånat av pappa är tillbaka lämnade :/:/..

Så jag fick en slant för att köpa lite nytt och fint ist för genomskinliga luddiga linnen och maxitrosor som man kan dra över naveln x) Allt det ska bort när det "oturligtvis" hamnat i sin sista tvättomgång. Allt! är rensat, och det som är kvar.. vänta ni bara..

 

/lulicious.


HOTHOTHOTHOTHOT.



Det är fortfarande så himla varmt, fast fläkten är på o sängt graderna i huset med 1 grad typ x( Vill bada! i svalt vatten. Måste dricka vatten hela tiden, o typ kissar på mig för det x(
Imorgon är vi lediga, o jag ska äntligen få bada då. Hoppas det känns skönt o bada o inte bara irriternade iskallt x)
Någon avslutnigsklänning/annat har ja inte hittat. Knr inte för att ha klänning, tänkte göra ngt såhär;

Men nu vill ja inte ha ngn klänning alls, utan;
Rut m.fl. Price Intra Slub Tunic Military på Bubbleroom.se

Tänk på naturen, och slösa inte pengarna på kläder ni bara andvänder en gg x).. och det är ngt jag borde följa upp till efter att ha varit lite av en "jag måste ju ha nya kläder" person. Mest för att slippa tvätta de jag redan har. Jag tänker köpa ngt som jag kan andvända igen under sommaren, ngt som passar och ngt jag kan röra mig i. Hoppas ni alla tjejer o flickor njuter av den kvävande värmen som stormar sverige. INTE JAG! JAG ÄR PISST.

/lulablue.

hej..

hej alla glada..

Såhär ser väl ni ut just nu kl halv fyra på en torsdagseftermiddag.. i guess so..
Jag klarar inte av värmen. Må flytta till England ellr ngt liknande där det regnat dagarna in o dagarna ut. Vid 17-20 grader mår jag bra, när det stiger upp mot 26-27 grader som idag, från att vara kring 15 grader är sommaren ingen lättnad. Ne, då mår jag inte bra. Jag är inte tacksam över att sommaren kom såhär snabbt. Jag kommer absorlut vilja bli ett nattbarn under sommaren. Ska kolla om solen avlägsnat sig från altanen iaf, så man kan sitta där och inte inomhus i kvävan, som ett annan fladdermus.
Hoppas jag får några tips om hur man sänker sin egen kroppstemperatur, eller hur man upplever hur varmt det är. För jag själv har ingen feber eller så, jag mår bara illa av värmen.

Vi får se om en annan dag blir en uppmuntrande dag till solen, men för ikv. Gå o lägg dig solen så jag kan andas någon gång.

/lulablue.

Tisdagar dom är blå



Det mesta som jag lär mig, vill jag oftast glömma bort. För jag är van vid dumheter och att visdomen den är kort.
Jag erkänner att jag kanske en gång varit "bra" och att vi både trodde att mina ord vägde upp till guld.
Men jag har övergått, och allt du säger måste jag bara ha förstått. Jag känner något. Nu är det något som droppar från mitt tak, och där kommer all silver, regnande från mitt tak

(mina känslor om att man lyckas på IG i franska..) Tack o bock då för 2hxvarje skolavecka.. de här två terminerna av första ring.


rakt eller platt?




För att få lite kommentaren på min stackars blogg, mamma/syrran? kompis/bajskorv? svara.

/ lulablue

Taio Cruz – She's Like A Star (for u hashin) (:

krus eller platt?




För att få lite kommentaren på min stackars blogg, mamma/syrran? kompis/bajskorv? svara.

/ lulablue

Taio Cruz – She's Like A Star (for u hashin) (:

LoLinnNiklasAlexJulia.










/ jag vill ääta.


Grööööööööööööön



Snart är det förbannade lovet här, och det kommer bli så----här roligt/lat/mysigt/spännande! o.o
Idag har jag spelat brännboll i regnet, åkt på ica maxi i fruktansvärd hunger, ätit mat så min mage dog, och låtit tiden gått både på morgon och smått .. in på kvällen.
Klockan är 23:35

/lulablue/green.


Gamla msn rutor -.-'


Ja där var dom.

/Julai buliasbajliaaaah

apberget stängs ner, här är bilder.



 
 


 bevis på att jag är en gul grej. oftast.



 utdragen bild O.o  vart nå random..







Åh va mycket.. tar resten i ett annat inlägg x) om någon mot förmodan skulle vilja kommentera. (jag vet inte vad mot förmodanbetyder.. )

/lulablue.

p-p-p-p-pick-ick





RSS 2.0