Presenterar den nya IcePhone 1.0!

"Men jag hör ju inget" - Linn

Sy-time!

Hej! Detta är vad jag har sytt de senaste dagarna. Inte för att det tar dagar att sy precis, men.. En tröja med massa olika mönster. Den är supersoft på insidan så jag var bara tvungen. Tyget gick på 150 kr/kg på Ohlssons, men jag tog en bit som kostade ungefär 126 kr, det räckte inte riktigt, för ärmarna blev kortare (fast jag gillar det, drar ändå alltid upp dem) Byxorna är däremot från ett gammalt tyg, som jag hittade i källaren där jag syr. Ett vanligt mönstrat strech, som brukar kosta 100-150 kr på Ohlssons. Blev fina mysshorts. Vet inte om de är för kalla för att ha på Five ikväll. Kan kanske ha mina nya strumpbyxor som jag lyckades riva hål i, första dagen jag skulle ha dem. Tur att hålet hamnade längre upp på benet, då kan man fortfarande ha shorts. Nu har jag babblat på mycket för att vara ifrån mig! Hejs svejs. 

Så blev den tillslut

De vart helt annorlunda ifrån vad jag hade tänkt ifrån början. Men haha, det är ju ganska tydligt nu vems det är. Men är det någon där ute, som vet vart man köper skivfodral, alltså i hård plast, inte plastfickor, o inte DVDfodral.. -.-' säljs tydligen inte längre, till och med en på Audio video sa att.. vem använder ens fodral längre.. 

Del 2


Del 1 (för att inte bomba)


It's so fluuffy..

Nog finns det ett antal bilder att lägga ut, men någonting måste ja ju få att göra imorgon (: Så.. jag kollar här på mitt lilla program, och ser att hart of dixie har 2 avsnitt, osädda av moooi. Så att jag ska ta fram glasögonen, och lägga täcket över mig, puffa upp kuddarna och sätta igång att se hart of dixie [: 

...

Fixat en skiva till min farmor, som tjatat så länge nu efter att ha tappat bort första skivan hon fick. Så nu ska hon få två stycken (: o imorn tar jag och min syster och sätter på oss något fint, och fotar nya foton till henne o de andra i släkten som har gamla bilder på oss som 6-9 åriga små skitar med exem och spice girls tröja. Det lär behövas ett nytt foto eller två.. Btw så är det här inlägget releasen på Turning Pages, med bättre kvalla, check it out, längre ned! 

 

Ska skrapa ihop ett omslag till EP-skivan, och releasa Turning Pages på ljudmolnen om några minuter..

 

Godnatt.. ingen undergång idag heller :/

Har nästan lika många bilder på Jones då han sover, som när han är vaken. Han klarade inte ens av att se Bambi som är knappt 1 h, utan att börja snarka.. Sitter och funderar om ja också ska gå o sova, eller vad jag ska göra.. 

Nu.. är vi snart där igen. nu igen.

Snart kommer hon hem igen, och vi ska klä granen, tillsammans med våran plussyrra ;D 

Filmis

Första bilden är min konstiga nya favoriträtt, bestående av uppstekta pannkakor, gjorda på potatis, morötter kikärtor och pannkakssmet. Sedan på sidan om är det tomat, och mozarella ost (: Pefekt, och veggis. Ska brassa på en panna med det, och sedan åka tillbaka till the place to be (:

No reason not to.

                    
 
Jag vill bara säga hejsan svejsan till allt och alla, det har blivit mitt nya ord. När jag går så blir det tjosan hosan! ... Alltså nu är det ju snart jullov. Känns inte det, alldeles awesome? Det enda jag behöver tänka på under lovet är PA-rappoerten. Revidera lite som det heter osv. Pluggfreaket här har faktiskt jullov! Matteprovet är också avklarat. Men jag kan inte bestämma mig om jag är nöjd eller ej. Hoppas nu på att jag får G+ igen, vilket jag också tror att jag kommer få. Men siktar väl på MVG/VG till nästa prov då :D no reason not to :D Hare br... ne.. TJOSAN HOSAN!
 

story of my life..


Matteprov del 2..

Imorn gäller det.. det är inte allt eller inget. Men jag hoppas verkligen inte att jag sitter där och tänker.. wtf, frågar dem efter??! Så därför ska jag göra exakt samma sak idag, som jag gjorde igår. Starta grooveshark o loopa igenom mina spellistor, samtidigt som jag klor ned i den gulröda boken. 
 

Nu ska ja sluta klo på bojs

 Nu ska ja sluta klo på pojkar som damtorkar golvet, och återgå till studierna. Btw, för ngn dag slog det mig att ja kanske kan bli mattelärare/bildlärare. what's up with that? 

Hejsan svejsan

Nu har jag julhandlat klart! That's that. Kns som ja har allt kirrat, ska bara plugga mera matte C.. woho!

Som ni ser mina vänner, det bästa blir bättre med tiden (:

 

Julklappslistan (byggs säkert på)

Detta är den girliest önskelistan jag haft tror jag. Men så får det vara (: Kommer inte på så mycket alls faktiskt, men detta är väl ungefär några saker som jag hur som helst funderat på att köpa själv, men väntat med. 
 
1. Kjol i tunt tyg och någon mörk färg, svart/marinblå. (finns på bubbleroom, eller så kan mamma göra en )
2. Doftljus massa små ljus (engångsljus) i olika dofter
3. Räknehäfte enkelt spiralblock, A5. 
4. Epilator wet'n dry ( finns på elgiganten, netonet eller clas ohlsson's )
5. Lakan underlakan ( med resår, så att det inte knövlar ihop sig )
6. Apoliva's foundation ( ljusaste, finns på apoteket ) 
7. Tröjor från Carlings ( stl. är olika, men säkrast på M-L, lite oversize ) 
 

Come back around

Tjenare! Jag gillar denna dag, hittills iaf. Har laddat hem Misfits säsong 4. När började den sändas?? Den är inte riktigt i stil med de andra säsongerna, nya karaktärer. Alltid lika svårt att ta igen då. Det roliga med serien var för det mesta karaktärerna. Men man lär sig väl känna igen dem. Så jag sitter och drar igenom hela säsongen atm. Liife.. Nemen ja skulle gjort läxa men.. elr jag gjorde dem. Nu är dom ju slut :// Vissa har det ju underligt svårt här i livet, det är synd om mig. Kanske ska plugga lite i förväg på matten, lär behövas. Bådas faktiskt inte så gott inför detta prov. Jag får se det som ett test, göra om det efter lovet. Förhoppningsvis blir det ett G (: Hare bra! 

Just don't buy another dragon's banana.

 

Test på de som känner mig.


Projektarbete 100 timmar.

tjoho.. 15 sidor klart på rapporten.. Om det är bra eller inte.. annan fråga. 
UPPDATERING: 20 sidor.. 

C'est la vie

Gillar verkligen att det börjat snöa nu. Hoppas det inte smälter, det är bara jobbigt. Vattnigt överallt.. Men dessa 3-4 dm som täcker gräsmattan, tror jag inte smälter på ett tag. Just nu försöker ja gulla med mor min att skjutsa över mig till Jones. Jag får extra mycket sovtid om jag sover där borta (y) speciellt nu när Sceniska är över, och lektionerna på måndagmorgon inte existerar längre.. frågan är om jag ska packa med ngt ombyte alls :/ Är sjuk, men inte så sjuk att ja inte kan komma till skolan. Rethosta, is bland de värsta.. 
 
 
 
 
 

1 december 2012

Grattis Moa förresten!! 
 

RSS 2.0