jag kunde inte rita heller xD

Musik var ingen stor del i mitt liv som liten. Jag kunde inte spela, jag kunde inte sjunga. Men senare var det många som lyssnade på musik, mycket radio musik och sånt dårå. Skaffade mig en radio, lyssnade varje morgon. Började sjunga på en konstigt SoulDiva låt som heter Knock on wood,
 
http://uk.youtube.com/watch?v=1ztZ7WFo3nw  Konstig, men jag kunde den. Det gick jätte bra. Det vart typ bara den.
 
Pappa spelar ju mycket blues-rock låtar som Mr.Big, AC-DC och det funkar ju. Älskar den där Be With you eller nått av Mr.Big. Pappa tycker om musik, väldigt mycket och spelar varje söndag, han fick mig att börja spela bas. Men jag fick sånt taskigt band så jag sluta. Jag är en "Quiter" som man säger. Var en quiter! Jag tänker inte ge upp så snabbt igen.
Okej, efter att jag lyssnat för mycket disco-soul så försökte jag på mig eget. Satsade på stort. Lilla Melodifestivalen. Den var inte så bra... och den var på svenska *suck* Det finns också tre andra personer som kommit upp mycket i radio nu som jag lyssnade mycket på som yngre ( höll på säga ung xD) se längst ner på sidan :D------>
Hmm, vad var min poäng nu igen.. ja juste. Jag tänkte säga att du som fortfarande försöker ska inte ge upp. Du ska inte ge upp och du får ändra dig. Att nå målen är inte att sträva efter toppkvalitet. Att nå målet är att göra det enkelt för dig och sedan klättra hela vägen upp.(för dig som inte fattar så menar jag att man ska skriva och spela låtar, och söka kontakter och det tar tid och man måste kämpa själv och man måste göra mycket av det själv får att bli det man vill hålla på med:)


Känns bra att säga det här men- Stanna i skolan så länge du kan, o kämpa för ett bra jobb!

                                                              

                                                                                                   

Those two summer weeks

Sätt försrt på Delicate från min ipod...
Dom två första veckorna på sommarlovet var jag helt ensam. Tråkigt, jag vet tänkte jag. Och det var det också. Satt vid datorn och loggade in och ut på msn. Efter en dag youtubes tittande fick jag nog. Klickade arg vidare och då kom det upp en tjej på datorrutan med en gitarr i famnen och väldens finaste hår. Jag tog fram Linns gitarr och lärde mig en låt som hon gjorde en cover på. Den första låten var I'll Be av Edwin Mccain. (
http://uk.youtube.com/watch?v=0pUtCucz_EE )
Superbra dårå, och ganska lätt att spela om jag kommer ihåg rätt. Oh juste hon vann en YouTube tävling, och sen vetja inte vad hon blev av nu men några egna låtar har hon nu ute.
Och som du kanse har märkt finns det en Ipod här åt vänster, där ser du hennes namn och ungefär två låtar hon sjunger. Message from your heart var hennes vinnarlåt.
Oh Delicate är inte hon som sjunger :P
....
Jag tror jag kände mig ganska duktig när jag lärde mig spela gitarr helt ensam, som GANSKA mycket annat. Det var härligt att vakna upp och spela gitarr. Det var härligt att äta frukost och det var rofullt att titta ut genom fönstret. Och det var var en bittersöt känsla att somna till regnet och veta att nästa dag skulle vara lika lång. Dom två veckorna skulle jag vilja göra den tråkigaste film på om jag blir producent om 10 år. Ricktigt jävla tråkigt skulle det bli :D Haha. Ni får faktist inte veta hur resten av sommaren gick till. En ledtråd: det var sommrigt. sådär som sommar oftast blir.
 
KissLulablue





Hej och välkommen!

Hej och välkommen, till min fett snygga blogg!
Idag är det den 7 oktober 2008.


Jag har bestämt mig att bara blogga om när jag känner mig ledsen och när jag känner mig glad, inspirerad eller nedstämd. Jag kommer att blogga med så många detaljer som det går. Så blir nu inte förskräckt om du kanske hamnar med på ett hörn. Men såklart så kommer jag inte skriva om vad jag gjort i skolan vareviga dag. Det skulle inte bli något roligt att läsa. Men om du checkar min blogg någon gång varannan vecka ska du nog se att det har hänt mig något alldeles speciellt. Jag kan börja min blogg med att berätta att jag håller på att skriva min andra låt, som troligen kommer bli klar vid jul. Jag sitter nu och spelar på den på min systers gitarr. Men nu ska jag hjälpa min mamma med middagen. Hoppas imorgon blir en vacker dag!
Kiss Kiss/ Lulablue




   



RSS 2.0