There is something strange going on...

Å andra sidan så är det en fluga som snurrar runt och slår mig i huvudet.. :/ 
 
 
 

Sometimes...

 
 

Oh, thank you cheeesus!

Oh, vilken känsla..Det blev åtta ica/andra sorters påsar som ska iväg till vem/vet/vart och vidare. Jag vill iaf inte ha det längre. Känns som att jag har tagit en lövblåsare genom garderoben och bara de bra/användbara kläderna har hållit sig kvar i hyllorna. Tack cheesus för detta. Bra att jag nyss planerade med Diana att gå på stan, får hoppas att jag håller mig till att KANSKE köpa ett par jeans (om jag hittar några bra/billiga, fina) och ett par lurar till mobilen som inte trillar av hela jäckla tiden. Nemen tack för idag! Kommer säkert på ngt o skriva om ikväll också. Hejdå bajskorvar!
 

Snart kommer han hem, då får jag någon att slåss med [:

Valde bara bilder där du ser beaf ut så var glad för den Jones [: Borta i 3,5 vecka nu, så nu fåre va slut med det. Hem med dig!
 
 

Jobba på en bar 19-03

Gjort så lite som möjligt idag. Missade min nap någonstans på dagen för jag såg Hotel Transylvania istället. Nu måste jag snart fundera ihop vad jag bör äta innan jag far på mitt 8 timmars pass på en bar jag endast testprovat jobba på i 2,5 h... Hur ska detta gå?
 
Uppdatering: Det gick väldigt bra faktiskt (: Slog sönder 1 glas precis efter att ja svarat på någon som undrade om allt var okej. Sen explodera ett glas av sig självt...
 

Hoppat på VIP-tåget, och jag kan snart se slutstationen.

Har varit och "bakat", jag satt mest och kollade igenom Ellos tidning, och drack coca-cola medans de andra bakade. Grattis SARA ENQUIST! Hejdå BECKA! ;( Men vi kommer och hälsar på dig. Just nu, eller lite hela tiden så sitter jag och mailar och ringer upp folk mest jämnt för att få detta med VIP-galan 2013 att rulla på så smooth som det går. Det ska bli riktigt roligt att höra alla artister och att ens arbeta med välgörenhet, och det jag gillar ljud/ljus och musik-arrangemang. Tack till UST, som är våra ljud/ljus leverantörer i år! (: Tackar också för att jag fått hoppa på VIP-tåget i år. 
 

(Be kind rewind) 19/15-2011

Det är den 19/5-11, och det känns fortfarande konstigt att skriva 11 bakom de där dagarna och månaderna. Ständigt bestämmer tider förändringar, och och förändringarna bestämmer också hur vi ska reagera. Vi planera tusen saker under tiden tills vi fyllde 10, och kände oss säkra på att allt eller inget skulle slå in, men det blir inte så. Snabbt blir några utav oss vuxna, och vissa stannar som "barn" medans de allra flesta fasnar där emellan, fast än de hade en plan på att inte bli stor. Vi går igenom flera faser och hjälps av musiken som beskriver våra tankar och funderingar. Plötsligt blir våra allra närmaste våra fiender, och vi börjar konkurera om vem som har det svårast, och vem som det egentligen handlar om.
Det är inte konstigt att vi blir less, och vi vill att alla ska veta. Så att vi inte blir ensamma med att faktiskt må bra som vi har det. Jag ska vara ärlig och säga att jag mår bra. Everybody, jag mår bra. Äntligen äntligen äntligen finns det självförtroende och äntligen finns det mod och motstånd att välja bort det som är dåligt för mig. Jag tror jag har fattat det nu.

Jag vill bara säga, skönt. 
 
 

Sunkig gammal glass, och lagom stökigt femteårsklass.

Hej! Jag som inte trodde att jag skulle behöva kliva upp före kl sju någe mer detta år i alla fall, trallade upp iaf klockan 6 över sju imorse för att göra mig iordning. Mamma fick panik igårkväll då hon skulle visa hur man använde Paint-programmet till sina elever, då hon själv inte kunde det. Så jag fick vara med imorse from kl 8:15 till 13:45 så ungarna slutade skolan. Nja, lärare kommer jag nog inte bli med beundrar min mor för att hon orkar och finns till för dem. Ja juste, där uppe ser ni hur min glass var när jag skulle äta den, god var den inte heller. Så jag ska gå och slänga den nu, den smakar sunkig gammal glass..
 

Framsidan och baksidan på en söndag.

Klev upp imorse för att hjälpa pappa se vart han spikar på boden ute på gården. När jag skulle gå in igen, så hade jag tur att jag inte trampade ihjäl den här fjärilen. Hhaha, märk också skillnaden på hur skärpan ställer in sig på dagsljus och kvällsljus. På andra bilden visar jag min SUPPPERDUPPER-skada jag fick på jobbet, en mindre blåsa men fick ett jäkla plåster då vi hade slut på normaltsizade. 
 

RÖD-BLÅ-GUL

Nu börjar jag sakna min grabb, kom hem nån gång! ;] 
 

En unge som ligger på marken med 50 ark A4 och en näve tusch.

Linn hittade lite bilder från vad de tänkte ha på mitt studentplakat. Tyckte den här var finast, typ "story of my childhood" - en unge som ligger på marken med 50 ark A4 och en näve tusch. På andra bilden har jag sylt över hela ansiktet och en stor hakklapp som täcker magen, men den ser man inte, där ser det inte ens ut som jag. Har börjat se på It's always sunny in philadelphia och tycker det är helt alright, och de är säkert som happy endings, att det blir bättre genom säsongerna. Just nu är min mormor och morbror här, och jag smiter undan solen en stund. Vampyr som jag är. Väntar på ett till pass ska börja, sen ikväll så far vi iväg till Sävar och käkar pizza eller något gött! 
 

Kasettband, och nattmat.

Så, då har jag jobbat kväll ett tag. Nu sitter jag och käkar kvällfikat elr vad man säger. Imorgon slutar jag tidigare, vilket är skönt. På lördag och söndag får jag jobba med Konstapel Karlsson, så ska vi se hur hon sköter sig ;o Hittade förresten idag ett fjorton årigt kasettband, där jag och nathalie sjöng till Carola typ femhundra gånger.
 
 

Det bästa att göra i brist på annat...

Göra någonting aktivt, utomhus - Det är väl ändå det bästa att göra i brist på annat. Så jag tar på mig mina 3 år gamla gympadojjor, och sätter mig på sadeln med lite musik i lurarna, och cyklar iväg. Har en perfekt tur som ut i skogen, eller en bra bit på en landsväg, utan upp/nedförsbackar. 13,2 km - here I come!
 

Uhm.. har en penna i socken men allright.

Wooooh.. mycket att säga.. jag har. Nej. 
 

Alexandras gårdsfest, nog var det roligt om jag traskade hem kl 3:45 fast att jag skulle jobba nästa morgon.

 

Oh, baaa-baaaa

 

TELL ME SOMETHING I CARE ABOUT

"Ett slag av det enklaste, mest äkta jag någonsin känt. Det har allting med utseendet på saken att göra, men jag bryr mig inte så mycket"
 
 
 

Just nu är det såhär mörkt. Jag slungade just på en bit lax på grillen, sen ska jag nog.. föfan sova.

 

8/8 -13 Denna dag var en dag på Nolia, och jag spenderade.. 100 kr!

 

RSS 2.0