Den här veckan i övrigt..

OMG.. vad mycket saker jag har nu.. dubbelpass osv.. Tror jag planerar att gå in i väggen nästa vecka också.
 

balen 2014...

Jag är nöjd med att jag bestämde mig för att gå men. DEEES DAAAUM DRESSES. 
 

Tisdag 22a

 

"She's got a boyfrrrrriend anyway"

Blir glad. Ett favvoband. Musik som gör en taggad på att vakna imorgon, så att man kan lyssna på dem igen.
 

Hear the new song. Well, at least some of it.

Här kan ni lyssna/se på när Missing Identity (polare) mixar och trixar med vår senaste låt (ej släppt). Så blir som en smyg-hör på hur det kommer att låta. 
 

Arg på ****** hårfärg

Den här färger funkar inte som den ska. Färgade idag på mitt hår som är en uns mörkare än den mörkaste nyanser som finns i visningsexemplaren på baksidan. Håret blev EXAKT samma färg som innan, tog inte ens bort någon utväxt så nu är jag ganska så pisst. Fattar inte varför de visar att det ska funka på mörkt hår men att det sen inte gör det. Skriv bara in saker som stämmer, och inget annat tack. Googlade, och tydligen fler än jag som är missnöjd med just den här färgen. Så be aware. Den gjorde också mitt hår näst intill svart då jag färgade ifrån blond/ljusbrun en gång. Så wow.. no more of this colour thx. Blir ba så arg. 
 

Julia kan själv

Julia kan själv - bytt däck på bilen. Nu är det ju ingen grej längre, gäller bara att komma ihåg rutinen till nästa gång man byter däck igen. Drog också fram alla cyklarna, pumpade däcken och 5-56 när jag lika väl var igång.
 

Taylor Road Show - Musikkanten

- Road Show, Taylor. 
Jag och far min drog till musikkanten i torsdags och såg på Taylor, road show. Dem introducerade några nya modeller, och pratade också om äldre och hur de utvecklats, varför de låter som de låter, och gav ut lite Taylor-grejer. Jag tog en tisha, och pappa fick nå plektrum. Sen skulle pappa låna hem en Orange förstärkare. Så det såg lite misstänksamt ut då vi bar iväg på den ifrån Musikkanten kl 21:30 på kvällen..
 

Liek amagad

Liek amagad.. Tur att den påminner om en annan pojke. Som är snyggare. 
cyah! 
 
 
 

Grillad tonfisk..

Jag dööööör... så gott. When will I see you again??
 

RSS 2.0