Turn down the light..


Lördag

Imorgon/idag blir det nog en mer effektiv dag... kanske. Ska komma igenom kapitlet i Nka, utan att somna som ja höll på att göra idag. Satt ute, men solen i ansiktet och somnade nästan i boken. 

Igår kollade jag på coola små kattbollar, som är 3 veckor gamla. De gillade inte riktigt mig, bara sprang iväg hela tiden. Vill ha en [:

För att se en gullig video klicka på ----->
http://www.facebook.com/photo.php?v=519907734718714&set=vb.100000984755806&type=2&theater
 
 

Inte nu, men kanske sen ska jag börja tro att "tiden läker det mesta" står det i tunneln jag går igenom.

Känner verkligen inget tagg på någonting. Allt ba.. uuuuh.. kmr få krupp på ngt snart o sen gåre väl över. Är nog den ändå här som inte hoppar av glädje över lov. Vill inte ha mer skola precis, men önskar ja hade något att se fram emot med lovet, eller resten av mitt liv xD Så känns de just nu. Undrar lite vad jag går på? vad som driver.. Jag vet alla saker som arrangemanget kring mimerscenen, fixa VG i matematik C, få MVG i Nka osv. Men sen då? Vad är det stora målet som jag missar att se..? 

Pluggmusik.. Projekt 8

 

Mimerscenen 18 Maj, Kulturnatta 2013! (Sista anmälningsdagen 25 April)

Sådärja! Kulturnatta 2013, Mimerscenen! 
Nu sätter intresseanmälan igång! Jag kommer som sagt att arrangera mimerscenen detta år, som går under temat Ungdomsscenen. Vi vill ta fram unga talanger och deras musik/dans/cirkus akter, you name it! 

Första tiderna på dagen så önskas 3-4 rockigare band/tuffare akter som ska hålla igång raggarträffen som organisationen Big Family Cruiser står för!
Sedan efter klockan 17:00-00:00 är det fritt för alla genres. Ungdomstemat är ett förslag av Kulturnatta och det passar ju in eftersom att jag förra året vevade in lite nya/unga artister till min scen (Blå scenen 2012), med ett fokus på att få Midgårds elever en plats att spela. 

Maila in eran intresseanmälan till min väldigt seriösa e-mail address [email protected] eller här på facebook (senast 25 April) med namn på gruppen/artisten. Länka soundclouds, youtube eller annan hemsida. Var inte osäkra, detta är en stor chans att synas!

Mvh Julia!
 

Jobbar hårt på en lördag

Ännu en lördag full med läxarbete. Har tittat igenom hela min projektrapport, och det börjar luckra upp sig bra nu. Det känns som att kamma igenom ett väldigt långt hår med dess tovar, som bara växer och växer. Men nu har snart inpackningen gjort sitt och det ska bara stylas så är det snart klart! :D Vilken metafor. 
Å andra sidan så ska jag sätta mig och räkna lite matematik nu. Har lånat hem en extra mattebok som jag knappt öppnat än, ska kolla igenom några kapitel där inför NP. Plus på det då, är naturkunskapsprov, ska naila MVG denna gång heheh.. elr kanske starka VG. 

In case y'all couldn't see she does have a six-pack underneath that little babydoll dress.. yes.

 Damn... gurl. Hon ska inte bli något annat än de hon är.. damn. born that way. 

Preliminära val till hösten

Hihi.. nu har jag valt mina preliminära val till höstens utbildningar. Känns skönt att vissa program här bara sträcker sig 1-2 år. Hoppas jag kommer in på mitt första faktiskt.. 40 platser tror jag det sträckte sig till. Satt just och räknade ihop om jag skulle klara på mig på CSN- bidraget som man får. Om jag kollat rätt bidrag så kommer det ordna sig fin fint utan att ta några övriga lån! Man hoppas.. 
 

Hejsan Tenton!

Har ju hälsat tillbaka till Tenton Haga igen. Kör mitt träningsprogram där, som jag dokumenterar i min InkPad på mobben. Fokuserar på styrka i överkroppen, och på det så ökar jag proteinintaget. 4 veckor till, och sedan är det test igen.Hoppas att någon balans i överkroppen kommer vara nådd, eftersom att det är mitt personliga mål och lite av de som faktiskt behövde förbättras på. 
Dagens tips! Kost före: Man ska äta någonting lätt med snabba kolhydrater (för att inte magen ska hålla på och jobba med mat under tiden du tränar) och socker/energi innan man tränar för att orka mer. Man kan göra som jag gjorde idag och äta någon timme till två timmar innan man tränar, men helst vänta 2 h och ta någonting lätt före som banan, drickyoughurt. Det är verkligen värt att hålla reda på kosten före och efter, eftersom att det spelar ganska så stor roll för resultaten.
Även om det känns som att man kanske har målet att åka till träningen för att förlora vikt (ifall man satsar på det) så ska man inte åka till träningen med världens hungrigaste mage. Du kommer bara hålla på och somna på löpbandet, eller ha ett dåligt humör. Ta någonting litet, och få ut mer av tiden du är där! Det gör skillnad. 

Finns inget att skriva som rubrik.. det är söndag :o

Känner ingen annan som belönar sig med att äta apelsin. Sakta går det.. 
Andra planer för idag.. 1. läsa naturkunskap (få mvg på provet) 2. försöka hinna med en lucka där mamma inte tvättar.. vilket är svårt. För att stoppa i min egen tvätt. 3. åka till tenton, för att kunna ha något att skriva i träningsloggboken (detta är till skolan det med..) 
 

Problems mate?

Såhär man känner då man önskat sig ngt till middag och sedan ser man att maten redan är lagat och det inte alls blev som du förväntat dig. 

Utmana mig på Soundcloud!

- Kan du också ta en sån hög ton? Utmana mig, och spela in din egen vocal till Saturday, Monday - The Ocean ( ft. Julia Spada) på Soundcloud.
 

heohehoehoeoheoe..

Ser på filmen knocked up, och den är helt okej.. det roligaste är dock när Seth Rogen skrattar..

Because I've been thinking about forever

http://carlings.com/sv/Womens-collection/Knitwear/Red-Label/Fill-123/Fill-Khaki11/  - Köpte den tröjan (:
 

'Cause you don't understand

 

7 mars 2013

Kolla vad jag fick. Reebook's dojjor. De där som hade rumpreklamen.. där man bara tänkte på ass istället för skor. Dem är grå och lila, fast de ser rosa ut på bilden. Kan jag växla mellan de jag redan har och dessa.  

Hur går det då?

Ja.. och hur går det då med detta "lån" som det blev. Eftersom att jag är lite kändis på Musikkanten (a) kan vi låtsas (: så fick jag låna paketet någon dag. Nu har jag suttit i 3 h och glott tomögd på Reaper som jag körde med istället för StudioOne, som hängde med paketet. Fattar inte mycket av Reaper men ska få en genomgång imorgon. Grejerna just nu vet jag inte så mycket om eftersom jag inte fick till det och förstod inte heller vad jag höll på med. Säger ingenting just nu, känns ändå inte som att jag arbetat rätt. Dessutom så har jag bildat RAGE på kartongen som inte gick att stänga igen.. Uppdaterar imorgon ifall jag blivit någe klokare.. 

Presonus AudioBox Studio - Komplett inspelningspaket!

Hej! Idag är det inte en musikvideo som gäller. Utan idag ska jag fara och kolla på det här! 
http://www.essmusic.se/Presonus-AudioBox-Studio-Komplett-inspelningspaket - Det är ett inspelningspaket, där de ingår mick, lurar, program och allt man egentligen behöver. Hemsidan säger 1849 spänn, och jag har kollat banken min och ser att det är ett möjligt pris. Hoppas på en liten tour på Musikkanten, de är alltid pigga på att hjälpa en! Förhoppningsvis så är det inte allt för komplicerat, och jag tar hem grejerna för en liten spinn. Se vad jag kan göra. Är väldigt taggad!

Do your little headshake

Minus att de röker sönder hela tiden..

Dance our tears away

 

Lite musik för dig.

 

RSS 2.0