PDOL

HEEEEEEEEEEEEEEEEEEEEJ.

hejdå.

Fredag 13:30-Söndag eftermiddag.

 

/lulablue


wobwobwob-wobwoh-wob



heeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeeej.
Vaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaad gööör duuuuuuuuu?

.. brb måste pissa.


/lulablue.


Spelning i staden.



         

Tjena tjena! Här sitter jag. funderar på livet. Nejmen de senaste dagarna har som varit lite skrutt.. rent allmänt. Sådär som det brukar bli.. när man gör fel. Men bit ihop kärring, säger jag bara. Du är här i livet för att se om du kan imponera på dig själv, o de gör jag inte genom att ligga med huvudet i kudden. Nu är det 5v kvar av sommarlovet, och den tid du faktiskt kan välja själv.

Ovan ser du/ni ett klipp från när jag och min "klasskamrat" homie Jonas Hagenvald. Vi spelade musik på lilla glasskiosken vid hamnen, Umeå. Gick rätt så hyffsat om jag får utrycka mig! för en gg skull så gick det.

Lulablue.




hängmattan




Lulablue.


för du har sprungit




Jennie Abrahamson – Running

För du har sprungit klart och du känner dig bra och du längtar hem och vågen slår dig i ytterdörren att du bara vill ut och försiktigt fånga mikroskopiska saker, kallat känslor. en gång till. /lulablue

lulablue

vem vet, vad som i framtiden

 

Känner att jag vill. Lite tillbaka, till naturell. Se ut som moder/fader skapat mig.Vilken hypokrit jag är! Permanenta är ju inte heller naturligt, och jag har inte så lockigt hår på riktigt. Lite fårkrull, är väl inte speciellt glamoröst. "Men ska du färga håret för att få din naturliga hårfärg!?" /pappa..


ta det kallt, det är allt.





/lulablue.

det regnade knappt..



Hemma nu, dag 2. Tisdag. Trasig blå plåtburk, och fiskmåsen tog bullen i luften. Samtidigt som ett fyrklöver hittas på kyrkstugans framsida. Jag tänker sova precis när jag vill. När jag vill.

/lulablue.

Gotland & Sthlm bilder.













Sista bilden på Josef o Rasmus o André. Man får tolka bilderna som man vill. Nu är jag för trött.. Godnatt.

/julia.


igår/idag var inge kul ;(

Mamma läste fel på papperet, så vi var i hamnen kl tjugo över elva och väntade på att bli insläppta då vi läser 3:30 på skyltarna. -.-' mm då får vi åka tbx till stugan i Gotland och sova i två timmar. Det var inte heller kul att vakna, sitta i bilen i någon timme för att bli insläppta med bilen. Sova på stolar i 3-4 timmar. Men så var vi framme här kring sju eller åtta. Sov till elva och nu sitter jag här i stekhett, och lyssnar på spotify med Jones.

I övermorgon åker vi hem, och sedan börjar jag jobba på måndag, och på tisdag spelar jag med Jonas på lilla glasskiosken mellan kl 18:00-20:30 någon gång. Kom o se!

/lulablue.

mama.. mama? mamma!





mama!!! .. yoho
mama..?
mama :/.. dada? DADA!? ..

scadamosh!          Med detta säger jag godnatt och hejdå norris.

/lulablue.

RSS 2.0