RENT

Detta måste vara den vackraste filmen och mest udda musikalen jag sett. Man fattar typ 80% av vad som händer, men endå så är det såå jeffla bra, för deras soundtrack är underbart, och jag vet inte men den bland annat "Into the Wild" har ungefär samma baktanke, att man kan leva utan pengar och att det finns ett helt annat ställe utanför den man ser på tv. Sånt som vi igentligen glömmer bort, helt sjukt.

 


se den här delen igen, när du sett filmen, då kommer du fatta.

jaa, idag då.. nu är det slut. Det har nästan gått ett år med konfan nu.. :/ fan va sad. inte för att ja kommer ihåg hur det var innan jag gick med i det. Men det känns jätte konstigt nu :s haha, men ja får väll överleva x) aja, jag ska ju börja locking-popping nu till hösten!! wohO! :D taggarjj! ja var igår o såg på nordic rock och såg white snakes ;D fast fick inte vara med nå kompisar..
nu drar jag ut och solar, ikv blire nydala! ;D för alla som orkar. jag vill bada ;]

En låt: Rent soundtrack- Life support
kisskisslulablue

(p.s! jag fick gitarrems-bandet ;D)

brännbollsyran!


tjenare tjenare!


Idag har jag varit på brännbollsyran efter skolan. Haha, fett mycket med folk det var :D typ hälften var pokemon, simpssons och kaniner. Det var tillochmed några blåa saker där nånstans ;p och jag o nathalie baah stéékte under nått träd och drack coola, det var chill ;] och ikväll ska jag fara till Silviken och titta på ett place vi ska ha på lördag (imorgon) vi ska typ fika o vara där efter min konfirmation. Hela släkten ska med, och tillochmed Ludvig och en bit av hans släkt ska också vara med :D Jag hoooppas att det blir en bra konfirmation, och vi inte typ gör massa fel eller att det blir helt lame, men då kan vi endå göra upp det på söndag, eftersom att då ska vi träffas igen. Idag fick jag springa igång peter tre gånger! ...tre gånger! shiet vilken kondis man kommer få då, för han verkar vilja hålla på sådär många gg! x( (peter är min moppe för dom som inte fattar..) jag har fått värsta skrapmärket på vristen, den la sig på mig x( haha.. vrf fortsatte jag med sned text? xD..
Sådärja, nu har mamma just satt in en paj i ungnen och solen skiner, och jag vill ha en hängmatta.. :D önskar mig typ det i konfirmationspresent, en sån som man hänger i träd. men mest vill jag ha en gitarr-bandrem, som man hänger över axeln när man står och spelar. Jag önskar mig en sån som det står lulablue på med små bokstäver och så ska den vara silver/blå och svart ;) fast jag tror inte jag kommer få det :( Men får jag inte det så görja fan den själv. jag har gjort dom där skorna med lulablue på bakhälen ;D behövs bara o fixa hålen och skosnörena så ärom finisht! 

KissKiss Lulablue
En låt: FloRida- Rewind/ (en till låt) Sheryl Crow- Real Gone

Nu ska jag bara chilla och vänta på att pajjen blir färdig, sen ska vi till Silviken, vid havet och kolla. Om vi orkar, men just nu ska jag nog se på lite Talang med mamma och pappa :]

(p.s det kommer bilder på brännbollsyran )

här :D    --------------------------------->

bland bild på oss på yran :D


 

;D





>tjoho, känner mig helt flum här. Men kanju vara föratt...eh har ingen aning. Jajuste, osså är skum på hamnis" ehhe, fast jag överväger det eftersom att det alltid ska vara så dramatiskt på det där stället O.o (hur det nu kmr sig) och dessutom så suger musiken, man borde sätta in en ny dj. Nån som kan.. :D Idag kom Linn hem ifrån Frankrike och det första jag fick var en uppskruvbar groda som kunde volta runt. Den var supersööt, plus att jag fick några slags platsskor som luktade typ luktsuddgummi (jag undrar om man kan sudda med dom?) får testa det sen någon gång. Hm.. idag har jag varit på på musikkanten o spelat ;p dålig humor min lärare har asså, men jag fick sjunga lite för att vi skulle lista ut vilket ackord som skulle in på versen, eller refrängen :s har ingen aning om det just nu. Hhaha, jag fick nyss ett sms ifrån min farmor som skickade ett tomt sms x) hon är gullig allt. Och pimpim ser skabb ut om någon undrar. Han har typ ingen päls på ryggen :( Mendet skulle växa ut sa doktorn :] så det kan vi vara lugna om. (asså vem är vi?senil?) JJaa, så en spellista kan ni också få :)
http://open.spotify.com/user/kisskisslulablue/playlist/2uVekYPzgvjslAsmIpVN2G
(för er som har spotify, den är liite kansig.)


Cya lulablue

(... ni ser där pratar jag med mig sj också!) x)

3 veckor!! (woho)

paintar av mig :}

Nu äre bara  veckor kvar guuys!! Nu behöver vi bara kämpa som satan tills vi får sommarlov och kan släppa hela skolgrejjen. (satan är icket ett svärord, det är en person) Och tills dess så kan vi bara njuta av den sommar vi redan fått, idag har det var gaanska soligt mitt på dagen iaf, och vi har Kulturnatta i helgen, och jag längtar! Planerat att smaka alla Monster sorter som finns att hitta, ;p och så ska jag bannemig fånga en godis, om dom har godisregn igen ;D Undra vilka artister det kommer? jag har inte ens kollat upp det ;o bara inge mer Tomas DiLeva... x) fast han är härlig. Liksom.. alldeles underbar. ;D Haha. Nä nu ska jag kolla upp om jag varit på Tv än, för nath sa att vi var där i förrgår och då vart jag orolig :s men ingen har sagt något såå... vem vet. Ska gå titta ut genom fönstret nu och tänka ut helgens planer, easy peacy japanese!

En låt: Ne-Yo- Mad
. kiss kiss lulablue*

just nu

så himla nathalie xD

Nu! nu äre det bannemig sommar. Det blir inte mer sommar än när det är  22gradder i skuggan, grillen är igång, träplankorna är så varma att man inte får gå på dem, och man känner lukten av solen. Att man ens kan känna den ;p jag gör i alla fall det O.o och att man springer ut och in för att värva känslan av varmt och kallt. Då är det sommar, som den ska va. Minuset är väll att det igentligen inte är officielt sommar förän det blivit sommarlov, men det kommer snart! :D
I går så var det fest här, och roligt var det ju. Iaf för alla vuxna. Dom fick äntligen en andledning att lämna barnen hemma och äta mat som dom inte själv har behövat lagat. Alla var typ fulla, och alla gjorde minst en pinsam grejj. Förutom jag då (a) :] Jag sprang bara runt med kameran och fotade allt pinsamt som hände. För det skulle sparas sa linn, som igår for till Frankrike, lyckobarnet.... hon var ju just i Belgien :( Men är man "rik" så är man. (hon e inte rik, hon har bara mest pengar i familjen) Hoppas hon köper hem något åt mig (a) som hon lovade.
Meen... nu äre bara att stå ut dom sista veckorna innan sommarlovet. För det är det här som  kommer räknas mest nu, eller iaf vara grunden för nästa termins betyg. Och jag hoppas såå att jag inte får IG i något! Och att jag får fler VG i något. Och att jag inte tappat mitt MVG ;D Hm... kanske jag behöver uppträda för att få MVG i musiken :/ det är ju typ det jag har planerat att göra också. :/ Men säg det inte till någon.. ;]

Just nu ska jag plinka lite på gitarren, ladda mobilen. Dricka lite av det jag hittar, och tänka ut sommarens alla planer. Längtar som en galen anka till den 23! Kulturnatta bby ;D hoppas vi får se Tomas DiLeva igen :P han e fett skön. Oh hans citat äger.



Cya in the waves bb!
Lulablue!!


TV-stjärnan ;D!




Jo, herregud. ibland är allt omg. xD (icke förståerlig mening, men endå) Idag var en OMG-dag. För att det är inte roligt o rulla en moppe från frasses i stan till Statiol, när man inte käkat mer än kex, och vatten på en hel dag runt xD Och det är inte heller så roligt, när det är typ 5000grader i luften och jag har typ grus i skorna. Det är tur att jag har grym självkontroll, och inte pallar ur och svimmar. Kändes som att jag bara ville slå hjälmen i skallen för att få tuppa ur ett tag. Men vi fick tillslut igång den, jag och linn genom att springa igång den i en backe. Så allt blev ganska okej tillslut, förutom att jag nu inte äger några pengar tills näst-nästa månad, eftersom att månadspengarna tog mamma....

Men dagens plus eller... ?  aja, är att jag förmodligen kommer visas på tv i höst xD tänker inte säga hur för då kanske någon kommer kolla på det och se hur mongo jag ser ut just då. Och det vill jag inte! förstår inte ens hur jag tackade ja till att vara med i det där till att börja med. Haha, men ingen förutom en halv miljon kommer att se det ^^ hehe, och nathalie kommer ju också vara med, så jag är inte ensam med att skämmas.

Nu ska jag leta upp någon super bra film att se. Hoppas jag inte somnar av utmattning ;D
En låt: Lazee- I'm not pop.

Kisskiss Lulablue!!!

vill ha!

Först och främst vill jag ju ha dig här och nu, men det finns annat jag ser efter ;]
som det här t.ex.:
mycket stuff man vill ha :D


1. Turkos elgitarr- Fender Musikanten
2. Ny cross-hjälm  (till vespan...)
3. Om det fanns någon sorts mp3, som man kan söka låtar som på spotify (it's mine)
4. Bruna gladiator-skor- vilken sko-affär som helst.
5. Kort-klänning - nån stans ifrån (vet ni nån super-duper nånstans ifrån, berätta :)
6. Pink Sugar- Åhlens (thoe namnet trotsar allt så vart jag lite småberoende inne på Åhlens)
7. Gossip-girl boken- för det är jag värd.-hittar den ingenstans x(
8. SkullCandy- RaggaeDesign (fastän jag redan har ett par svart-vita ;D)
9. Superhöga converse- vilken färg som helst :D helst guld (såg en tjej som hade dom på sig, såg coolt ut :])
10. Photoshop + designbräda (eller vad det heter ;p
11. sommarlov?
12. osså vill ja ju ha simon, inslaget i ett stort paket med fluggiga puffar inuti :)



Vad har jag mer gjort idag då? Jag hade kemidag, och alla andra hade nått annat ;p det var ganska skojj ;p jag fick bränna en bomulls-tuss i handen. och kände på en fryst banan... annars hare varit lugnt. jaa, där var ju igentligen själva blogginlägget ;/ hehe. Och just det, jag har varit på munkviken läger, det var väl roligt. Kunde varit bättre, men endå mycket bättre än vad jag trodde :) jag var liite out of focus hela lägret men men :D det var heelt rätt att vara borta ett tag från hela bushen, även om jag for som till värsta bushen stället ;) har inge mer o säga om det än att det var kinda wild ;D

nu ska jag fortsätta snacka lite i tefflon, för de e så jäkla svårt skriva samtiigt xD
kisskiss lulablue



En låt: Sugar Babes- About You Now 

Ameh tjaoh

:)

Hej hej, nu äre bara en dag kvar tills jag far till munkv. Jag hoppas det blir soligt, iaf på dagarna för ja hade inte packat ner några regnkläder :S Och jag har lyckats att bara ta med mig en resväska! wooho ;p känner mig gaanska lyckad. Till skillnad från tidigare idag ;/ Peter la av helt närjag stannade stilla en stund på vägen. (peter är min vespa om ngn undrar) Och jo, nuu har jag kommit på just varför jag kände att den skulle heta det, o det är för att den flög idag ;] Jajamen, it was flying. Jag har flera vittnen :] Hehe, idag vare ganska kul på lunch-rasten. Jag-saga-anneli och nathalie hem till mig och hämtade saker som jag hade glömt. Jag fick bråka lite med att få igång min moped, men den har varit lite sur och tråkig på sistone ;( Så när vi kom tillbaka hade vi missat nästan hela SO:n, det var lite synd ;/ Men nu hoppas jag på att det inte blir några mer försenade lektioner. Det är ju nästan bara fyra veckor kvar nu, innan sommarlovet. Och det ska bli såå roligt, speciellt nu när jag kan ta mig vart jag vill, när jag vill ;D


"-Jag tänkte bara, eftersom att jag nu har jäkligt gott om tid att göra nånting så kan jag väll lika bra göra sånt man kan tro vara lite omöljigt att göra själv. Jag tänkte göra skor, men hjälp av den jag har. Jag har gjort ett par redan men jag behövde såklart slakta ett gammalt par :( men dom var fula :D så det gör inget. Och grejjen är då att jag behöver lite mer, sko-material. Som sulan, och skorand, och helst hela skor helt enkelt :) för att kunna göra nya. Såå.. om ni vill hjälpa. skicka till mig så hör jag av mig :)-"
[email protected]


hej

varför säger man hej förresten? det ärju liksom min blogg, hallå?
hur som helst, tjo :D jag kom nyss hem efter att ha bråkat lite med vespan en stund. jag tror jag ska döpa den till peter :) jag känner liksom inom mig att den ska heta det. Inte för att jag någonsin kommer kalla den för det.. men det känns bättre om den har ett namn, så jag kan dampa lite på den. :) Men idag har det varit envis och tjurig mest hela tiden. jag undrar vad som hänt, eller vad jag gör för fel. Men det kan vara för att jag hela tiden växal från ettan till trean, och det ska man inte göra ;P Men tillslut kommer väll jag också fatta det. Imorgon ska jag fortsätta och bråka med den till skolan, eftersom att jag tror att jag har tappat bort mitt buss-kort, så cleavah som jag är (a) Och förresten så var det Operation Dagsverke idag, som jag tror hela å-hem-barnen gjort. Jag fick städa hela köket, plus torka lite fönster och gå med sopor, och ursh ja. jag har städat i kylskåpet också... ojojoj asså. Men nu äre fint och skinande överallt. Det luktar mucho gott med! :D Hmm.. undrar bara hur jag ska få bort denna stora klädhög som ligger på mitt golv. :O i förrgår rörde den på sig. Men hursomhelst, så får jag ta hand om det imorgon, kanske borde döpa den också nu när den har bestämts sig för att röra sig O.o... eller så långt ska jag nog inte gå :p
say elloh 2 mr.bubbles

Vad händer i helgen då? :D jaao nu äre dax för konfa-lägret, och jag tkr bara det blir mycket bra att fara bort i helgen :) har inte haft så mycket resande det här året och längtar lite grann :] Men nu har jag och mamma bestämt oss för att fara och handla så att kylskåpet blir fullt igen ;D nää, vi ville bara ha godis! Ciao.


KissKissLulablue

RSS 2.0