Imorgon är det tisdag. Min favoritdag.

Zingo leker i filten. attackerar morot.
 
 

Maybe you, and your sad blue eyes. Pulled me through, if you come tonight.

https://soundcloud.com/sayloulou/maybeyou
 
 

Zingo Osse Olsson.

Här är vår nya medlem i familjen. En kisseplutt ifrån Robertsfors. Han leker hela tiden, annars sover han. Han gillar att käka på sin egen svans, och att springa efter kindeplastägg. Han har också faschinerats av TVn.
 

Vi hade det ganska så bra igår.

Så vi hade det ganska så bra igår. Hoppas folk känner igen lite snubbar här i bilderna. Sista bilden dock, what is dat face.. Ser riktigt snobbig ut x)
 

Förberedelser

Idag var jag och pappa och köpte grejer till våran blivande kissekatt. Vi hälsar på den imorgon kring 18'ish så får vi se om den vill följa med oss [:
 
 

Beställt hem ett par glajjor ifrån Pilgrim, och donera mina gamla till att tvättat/mätas och ges till någon bättre behövande.

Det är precis vad jag gjorde det! Jag såg nästan ingenting med de glasögon jag haft sedan 6:an, och jag har definitivt inte samma syn som då. Så det kan komma till hands till någon som kanske har precis den synstyrkan, så att den kan läsa tidningen, eller ens se sina egna fötter. Vad som så hoppas jag att dem kommer till nytta (: Detta gör man alltså på Synoptik, eller har ni en annan opitiker tycker jag ni borde gå dit och fråga "Var det här man kunde lämna in sina gamla glasögon?" Så om de säger "Nej, det är nog synoptik" Så bör man fråga dem varför de inte också gör samma sak? (:
 
 

I'm sorry. I was thinking about cats again..

 
 

tags #godis #maraboudaim #okq8 stänger klockan 00:00 så jag hann, heiheihei.

Sugen på godis
 

BLOPPIS - Jackor, skor, boxsäck + hanskar, böcker och tidningar. Julklappstips.

Kan ju testa lite bloppis (:
Ljusgul höst/vår- jacka från L.O.G.G, (stl. XL) 150 kr
Azurblå vinterjacka ifrån TOUCHNINE, (stl. manlig M), 400 kr
Ljusbrun skinnjacka ifrån ONLY, (stl. liten M), 150 kr
Nelly skor - LIVA (värde 699 kr) Säljer dem för 200 kr! stl. 38.
BOXSÄCK + hanskar (ifrån stadium) (Originalpris 500-600 kr) Säljer dem här för 250-300 kr
Angels Unlimited (hela serien på 6st) - 50 kr (Supervärt att läsa, läst om hela serien)
Gossip Girl - (5 st) 40 kr (Riktigt roliga här och där)
Livet enligt Rosa 10-20 kr (Klassiker)
Piratika (1&2) 50 kr (Handlar om en kvinnlig pirat och dem karaktärer hon möter)
Andra böcker 10 kr
W.i.t.c.h. - Serien! Har minst uppåt 50-70 exemplar, ifrån år 2002-2006'ish Ta 10 betala 20 kr (annars 5 kr styck)
Har också en hel drös med FRIDA, COSMOPOLITAN, VECKOREVYN, ELLE osvosv.. samma där ta 10, betala 20 kr. (annars 5 kr styck)
 
Nu tänker du säkert såhär, ah det vore ju najs men jag orkar fan inte åka till ngn random kvinna och knacka på för att köpa den där jacka,boken, osv.
Var lugn. Jag kan bara smsa när jag har vägarna förbi så släpper jag av det du "beställt" av mig lägger du in pengarna på mitt konto/eller ser till så att jag får den slant de handlade om (:
Skriv en liten kommentar, om du gillade någonting! 
 
 
 

6:32 - Squerlfriend

HAHA, älskar hur högt hon skrattar, och att Tyler skrattar way brighter! Tips till förfest.
 
 
 

Beep boop- Are you Ready?

Återstår det bara att starta gamla goa Adventure time nu eller?
 

Can I Just Get Some Of The Other Peoples Money?

 
Ja, varför inte?
 

Det enda sättet att samsas med en tiger är att låta den äta upp dig

Drar väl och ser på basket, kan ju lika gärna snörvla där som här (: Börjar använda en jacka som jag hade när jag gick i sexan. Den funkar ju den med ;o Jag känner mig lite som den idag, nygammal.
 

No Audience Noise

Börjar bli lite friskare, så tog ett pass på Bishops ikväll, så får vi se hur bra det går (:
 
 

 
 
 
 

Varmt vatten, tepåse, halv lime och några droppar rapsolja.

Tack o hejs, det blev en sväng över mig med.
 

Bobubbar, o g-l-a-s-s.

Kände för't
 

Men det där sa jag just inte (: Så det gills ju inte. Du skrattar konstigt.

Hjälpte pappa med att byta lite saker på taket, och med det fick jag stora feta knottbett i pannan, och på halsen. Vilket gör ont och kliar satan. Plus att jag känner att jag kanske får sjukan snart. Så går nog och lägger mig nu, med personligen premiärlyssning av Aviciis's nya album. How mainstream.

Jag har inte ens berättat om VIP-galan.

Jag har inte ens tagit upp det här. Projektet jag jobbat med som tagit upp flera timmar av min tid, typ from i Maj kan man säga.. (vi började nog planera i Mars) VIP-galan gick bra till en början, i helhet så att säga. Sen invarderades torget av nynazister, samtidigt som några andra (helt orelaterat till nazister) gick fram till oss och försökte få oss att hålla tyst eftersom att de hade bokat apberget för att tala om ett väldigt viktigt val, (som jag nu glömt bort exakt vad de handlade om) tänker inte säga ngt om de nu råkar vara fel. 
Men hur som helst, så blev det kan man säga lite av ett trippeldrama där på torget under någon timma ungefär. Så kommer ju artister och vill spela, samtidigt som vi hör demonstrationer ifrån Åhlens hörnet, och gubbar som klagar ifrån andra hörnet. Plus på det, så hade jag sovit 4 h av de dygnet.. eftersom att jag natten där intill var nattvakt till scenen som vi hade; som plus på det fått bygga upp på andra sidan torget, även om vi bett om tillstånd för sidan på apberget. Så kort sagt, kaos. Men go musik var det, och jag lyckades få med en bild eller två.
Sista bilden där, jag lägger nog ut filmklipp på facebook, så himla söt tant. Men o så ivägen..
 

Alltid hungrig.

Hemma efter kortaste Luleåresan ;o Tröttsamt o köra bil.. O alla dessa som tycker det är lönsamt att köra om i 120 km/h. Eller de som väntar tills det blir helstreckat och passar på då.. -.-' los idiotas
 
 
 

Luleåresa

SÅDÄR! Bilder i händelseordning. Först ett stopp på Stigs café innan vi landade hos Linn i Luleå. Efter några dribblande hit o dit o förbi Studio 31 (rosa väggen) så for vi och käkade, med bra utsikt. Åter hem till Linns lilla place, och jag bad om en kopp te. Blev ju en halvliter, med skummad mjölk och honung..framför ngn film pappa tyckte var intressant. Dagen efter (alltså idag) så tryckte jag Finn & Jake ifrån Adventure time på tre st tröjor. Min tröja blev mest ba konstig, men man kanske inte ser det när den är på. Så nu ligger ja o tar igen mig. Aldrig kört bil så långt faktiskt... 
 
 
 

My phone-face

Försov mig till sista mötet för VIP-galan. Nu irrar jag runt och vet inte vad jag ska ta vägen. Borde äta, borde duscha.. men klockan är knappt 10. Borde jag sova igen? Ne, nu går det inte. Borde jag packa inför att vara nattvakt ikväll? Borde jag ringa någon? 
Om någon har snackat med mig i telefon, så är det såhär jag ser ut.
 
 
 

GOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOOTTT!

Hej svej! Mina nya "löves" är Stjärnchipsen som ligger där, och Mer- jordgubb rabarb, vilket jag tog på jobbet till lunch idag. Så himla....... GÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅTTT
 

RSS 2.0