kikikkiia

Jag vet att det aldrig är trevligt att se vad jag skriver, men "orkar" inte ge upp min blogg. (inte för att det funkar, bah o sluta skriva) jag orkar inte vara rolig heller idag. Fast jag är inte på dåligt humör eller så, tycker det händer för lite för att klaga. Jag längtar till nästa höst x] jag gillar hösten. Gillar fina bilder på hösten. heh... jag längtar lite till våren, för jag gillar värmen.. kylan.. det ljumma som brukar vara då i skogen o så, på åkrarna. Så jag längtar nog till sommaren för o grilla. åka båt. (vi åkte ingen båt i sommras :( ) saknar Peter (the moped) vespa. Tänk om jag skulle skriva långt idag :O hur skulle det se ut? Måste spara nu då vänta.. ;d därför det vart så konstigt namn, för jag skulle ha något, snabbt att skriva ;P blir alltid nått på k.


Min moppe har inte åkt in på behandling än ;( pappa skulle göra det i hösten men det gjorde han inte ;( muubuuh. btw, min katt e galen. mjamar 24/7 Undrar... men jaa :/

har en liknande bild, på min andra dator

 

Klockan är 21:54, vad har du tänk att hitta på igentligen? Skruva upp gitarren och spela lite. Vet du hur jobbigt det är att gör samma sak dag in och dag ut? Speciellt om man försöker.. och försöker att göra det lite annorlunda. Det gör man ju endå varje dag? som uttrycket; Glöm inte att du är unik precis som alla andra... Så vad gör man. Imorrn däremot, vill jag igentligen bah ta alla pengar och köpa färdigt alla julklappar på en gång. så jag slipper tänka på det. Vad hemskt det la sig :/ ehm.. Jag borde göra som linn sa :/ så slipper jag lägga ner någe pengar. Och det är ju rätt roligt också, i och för sig. Ska tänka på det.

Vem vill ha pengar lika mycket som jag! :D räck upp en hand. skriver mer sen.. / lulicious


10 sms


ursh

dududududud, stavas inte så ..




horstattAC vikken humooorr 

aj
har så ont i magen, hatar engelska. nathalie ekonstig. ja... har du gjort hästen?

vrf skriver du allting?
oj.. host
snyff
slöuta
skriva allt. äre fett stort nu?
k0rt?













give money betch*

http://open.spotify.com/track/6TKHkYHjsztriR4Bp170SO - BrokeNcyde- Jealousy
jag är nog ingen bloggerska, ska upp på bygdegården o "jobba" snart klockan halv elva













Nae - ja

Nae länge sen jag såg en film nu. sitter här kom just hem nu varit i kyrkan typ x] ja klaga. ehm

lägger in första delen på Disney's Spirit, se så långt ni vill jag tycker den äger. Martin Stenmark tror jag det är som gör rösten. En av dom härligaste rösterna :] ja

snygg paus-bild

(Disney's) Spirit - hästen från vildmarken



lulablue signing out :)


hej!



hej! det är alltid ett hej. finns inget annat att skriva..
hej jag funderar på att börja badminton. Det är typ roligt, och det är synd att jag har ett racket som bara hänger där.. och den ser ut att sakna mig :/ Jag saknar det också, så jo.. jag kollade upp det där. Och det var inte så dyrt för 2 tillfällen i veckan, jag tror jag går för det. Varför inte? Finns ett minus, cp-upppvärmning från början. :D helt hysteriskt crazy men jag kör på det endå ;] varför inte, här finns inga nej här finns bara kanske (a)

lulicious


kom o träna med mig tills dess :o hallå!

Inget som det ser ut, och titta noga

Inget är riktigt som det skulle bli, vet ju inte riktigt hur jag ska må :/ Jag är sjuk också, så jag undrar om det är det som gör att huvet typ kokar och jag bara inte orkar tänka, fast tankar far runt runt i huvudet. Skolan börjar imorgon och jag ska ha läst den här boken Piratika tills då, men jag orkar fan inte.. orkar inte.

RSS 2.0