The ugly sleeper

The ugly sleeper... = Zingo.. öppen mun o allt. Sitter och spelar gitarr, tränar för spelning den 7e. Kommer inte bli speciellt nya låtar, utan dem jag kan sedan innan. 
 
1. Hold You In My Arms - Ray Lamontagne
2. Your The One That I Want - Julia & Angus Stone
3. Someone That I Use To Know - Gotye 
4. Han - Lulablue 
5. Turning Pages - Sleeping At Last 
and more....

Proteinpulver..

Hur ska man dricka det? Snabbt eller? För att slippa detta läskiga... smakar ju gott liksom, men är väldigt annorlunda och jag kan inte riktigt placera det. Mjölk? Nej jag blandade med vatten ju.. milkshake? Nej åter igen bara vatten.. He läskigt.... hjelp.. 
 

PROJEKT 8 - LILLY

 
Hej!
En av mina favvoband gjorde det inatt. Släppte ett album alltså.. inget annat O.o gash..  "Lilly" heter den och inkluderar låten "+" som jag lyssnat på väldigt länge i en annan version, där den finns på: Vimeo http://vimeo.com/72279534 - och om jag ska vara riktigt ärlig så har det hänt att jag hört den på repeat ett par gånger och bara suttit ned och tänk på allt mellan himmel och jord. Brytt mig noll om allt annat och spolat tillbaka tiden för en stund. Önskar att jag också kunde göra musik så här fullt ut och skapa liknande verk. 
 
Har ordnat 2 spelningar åt dessa grabbar och hoppas att de får flera stycken fler och reser sig bland alla andra band och artister som finns här i Sverige. Hejja Projekt 8! 
 

7e

Måste komma på någonting att spela till den 7e. Allt känns boring.. 
 

Så såg vi ut på balen

Lika bra o lägga ut dessa också. Så jag har dem någonstans ifall datorn krashar.
 

7 minuters långt röstmeddelande

Tja. Idag kl: 03:37 så fick jag ett röstmeddelande av en strange snubbe som upprepade "ja elskarä " typ 15 gånger. Han snackar om några barn och grejer, och då förstår jag klart och tydligt att denna man har ringt fel. Så grymt pinsamt för honom. Detta är en troligen full en snubbe som har barn tillsammans med någon, men ringer fel. 
Mitt i allt så vänder det och han säger att "jag" är en kärring och att han ska ta barnen ifrån "mig" 
Hm... jag hoppas att denna man får kontakt med den han söker. Fast å andra sidan. Låt han inte göra det /: verkar som en ostabil snubbe.... Tur att de inte var ett mordhot eller någonting läsigare som jag trodde.
 

Färga från mörkt till ljust - Att tänka på (bra video)

Hittade en bra video om hur blekning av håret fungerar. T.ex. bra för mig att se eftersom att jag hela tiden försöker färga mitt hår själv o tror att det ska bli så himla bra hela tiden. Jag har berättat förut att jag söker ett mer mellanblont/ljusbrunt resultat med ljusa slingor, men att det aldrig funkar utan blir mest bara gula slingor. Det är pga de röda underton-pigmenten i håret som mörka hårfärger alltid ger. Så ja, nu ska jag nog gå till frisören ändå, och säga att de får ta o bleka mitt hår/tona/slinga. även om det sliter. Jag brukar ändå lägga i balsam i håret efter jag duschat, så att det verkar. Brukar funka. Se videon om du också funderar på hur du ska göra när du ska färga från mörkt till ljust. 
 

Leave me......!

 
 
 
 

 
. . . . . . . . . . 
 
 
 
 
 
 
 

Määääh

He få ba va så nu.. ÅRKA
 

Muuuuuuuuuh

Hm.... wääää.. går inge bra..
 

Gissa vem?

Har gjort massor idag. Solat, klippt gräset, köpt glass åt mammas skolbarn, betalat en inspelningsmick, solat lite mer, lämnat in CV på en mack, och vart hemma och ritat lite på min ritplatta. Gissa vem? Inte klar än tror jag.. 
 

Massor med varmt

Åh, det är så varmt... Har hunnit med massor idag. Till och med solat ;o
 

RSS 2.0