Genom en godisbit är du en sötsak, men dig o mig emellan så vet vi att du är en sötsur sås (:

Mer är det här har inte hänt idag. Förutom att jag bokat in lilla uppkörningen tors 14/juni, och jag klarat C-fasen på teoritesterna.

Leftovers

Käkar leftovers från hamburgarlunchen. Inte världens stormiddag, men räcker för teoripluggandet. 1 poäng ifrån G på C-delen.. I dont think so..

Vad är det som är så roligt?

Nu har jag haft min sista NetOnNet-spelning, och är väldigt nöjd med ljudet där borta. NetOnNet ligger just nu vid Badmintonstadion här i Umeå. De verkade ha fullt upp i torsdags med nya kunder, men några stannade iaf upp och lyssnade en stund då jag sjöng. Mest så var det små barn som backade tillbaka för att stå och stirra ett tag. Men vare sig det är en eller flera, så är man ju där för att sjunga/spela. Här är iaf en bild från Kulturnatta.
Åh, juste Grattis Loreen för vinsten. Somnade visst precis när man fick veta att du vunnit, darn it.

Inför NetOnNet spelningen,

Låtar jag kommer välja att spela på invigningen:  Your Song - Ellie Goulding. Somebody that I used to know- Goyte. Hold you in my arms -Ray Lamontagne. Slow dancing in a burning room- John Mayer. Snälla bli min - Veronica Maggio. En gång förut (ombytt namn från "Han")- Lulablue. Little Girl - Lulablue. Kanske Black horse and a Cherry Tree - KT Tunstall och Light - Lulablue. Kolla på http://www.facebook.com/pages/Lulablue/380423561971496 för mer info om tider. (:

Igår när jag var på stan så gick jag flera meter.. åt ett håll jag inte behövde gå åt. Vad var det bra för?

Jag var väll fullt upptagen med att blåsa i mitt mini-munspel och huvudet var fullt med wuthering heights. Då kan det bli så att man går åt fel håll.. 

Blå scenen, Kulturnatta 2012

Det här är några av mina privata bilder från Blå scenen, som jag arrangerat. Det är Julia Pastrana, M&A, The Collisions, Peter Samuelsson, Kelfirius och A Necassary End på bilderna.

Här sitter jag och ser på barnprogram


Laservågen - Vad Du Väntar På.

Förlåt mig alla artister, men jag har hittat en favorit låt här av Laservågen - Vad du väntar på. Snart kommer affisch till Blå Scenen också.. bara lite slutfinish.

Jag och pimmen har fredagsmys ikv på en lördag. (:


Till alla er där hemma som sitter och funderar om de måste gå o kissa eller inte..


Everything that's shining ain't always going to be gold.

Ikväll ser jag på Projekt X med två stycken kvinnor. Hare så skitbra själv.


Dra för gardinerna när solen skiner in.

Känns inte som riktig vår ens. Nej du kom försent våren, nu kan det ba bli sommar. Men vad jag gillar med våren är att solen kan skina på, fast luften är sval. På sommaren brukar luften bli så varm. Smart att passa på o använda den svala luften då man måste springa. 6 km idag. Som ett komplementpass till vår uppgift i skolan inom ämnet dansträning. Vet inte vad kursen heter egentligen, kanske den heter dansträning. Men det har hänt idag i alla fall. Lite tid till att tima hur lång tid min spelning kommer bli på NetonNet också, och den kommer bli cirkus 25 minuter. Kom gärna och kolla 24:e o 26:e maj efter skoltid (förhoppningsvis)

... Robots and teddybears

Jag har så roligt x) ramlar av sängen.. 

Nu är den förbannade sommaren här, med allt att offra och mina lovbesvär.

http://grooveshark.com/s/Nobody+s+Crying/4gdgHn?src=5 (Om du har svårt att sova)

Halkbanan + CO o Bikbok

Det var väl roligt. Bokstavligt talat ställde mig på bromsen en gång, men det bara drog iväg. Jag har också tvärnitat i 80km/h, och varit upp och ned i en bil. Spännande. Man fick sitta själv i bilen också, med en walkie-talkie. Vilken dag alltså.. 
Köpt Chill-mat för 199 kr på Clas Ohlsson, så jag slipper bränna ned huset. Och ett par "jeans"? på Bikbok, för 75 kr. Lätt värt, blir till short senare. Large-my ass.. bikboks storlekar är typ för 10-åringar. 

Sleeping


Orolig över min ekonomi, eller vad är problemet?


Varför är det fortfarande så svårt att få jobb? Jag fyllde ju 18 :/.. hello..

I remember falling into the motion of the weels. And then again..

Sitter och samlar låtar som jag ska sjunga på NetOnNet's invigning om någon knapp månad. Behöver ett lass med nya låtar. Vill inte behöva upprepa mig varannan halvtimma (a) Den här låten har jag precis kört 2 gången, den funkar fint. Tips? 

RSS 2.0